forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Veseli Četvrtak - Biblioteka Albumi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 17/03/2010 : 12:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Ocekivao sam cenu od 2k jer toliko kosta i Mali Princ,oba albuma su oko 100 strana u boji.
Sa popustom to izadje od 1600-1400din i to je vise nego povoljno ako se poredi sa postojecim kolekcionarskim izdanjima VC-a.
Ne mogu svi kao Beli Put praviti prodajne akcije,ali kod albuma VC ocekujem kvalitet kao kod BP-a.
Kupicu i Animal'Z i Siegfried-a.

Btw jel to izasao i Siegfried ili je Renky kljucni covek koji ima kljuc od magacina VC-a?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 12:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Hi hi hi, Dargaud!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/03/2010 : 12:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Animal'z je nešto što ipak moram imati. Jes da će me izaći 15 evrića sa popustom ali jbg. Sve je manje para ali to i OHF su mi nešto što se kupi jer teško da će ga biti opet.

Renky sa čim si upoređivao Zigfrid? Čije su boje življe? Nisam te razumeo.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 12:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Sa originalom. Djelovalo mi kao da nije isti kolor. I puno je bolji kad se gleda u živo jer je valjda sken pa i moja fotka nemjerodavan. Preporuka u svakom slučaju. Volim albume na sedamdesetak stranica a crtež je simpa!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/03/2010 : 12:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Pusti budalu, trabunja u svom patološko malicioznom stilu.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/03/2010 : 12:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ma jasno mi je da imaš original nego sa kojim drugim izdanjem?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 12:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Di san ja spomenija drugo izdanje?

Usporedija san sken ( koji je iz originala ali čak i ne mora biti jerbo se od teksta spominje samo ime ) i boje u izdanju koje ja imam. Budući da je to Delux izdanje sa dodatcima u prvi mah mi se učinilo ( a to je do skena koji je umrtvija boje, pretpostavljam ) da je drugačiji kolor u delux izdanju.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25547 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/03/2010 : 12:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marlowe

Pusti budalu, trabunja u svom patološko malicioznom stilu.

Nema potrebe ni razloga za ovakvom komunikacijom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/03/2010 : 12:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
Ti se baci pod šleper. Bolje za nas.

Vidis da ima.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25547 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/03/2010 : 13:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ali je dosta sa tim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 13:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
love is in the air
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 14:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Došli lav i miš do minskog polja.

'Ajde ti prvi, predloži miš.

Neću! Nastradat ću! Odgovori lav.

Ma 'ajde, opet će miš,

Neću! Kaže lav.

Ma kakav si mi ti to kralj životinja a bojiš se! Kaže miš.

Misli lav, stvarno! I krene u minsko polje.

Uskoro nagazi na minu a miš zapiva...

LAVIS IN THE AIR!

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 17/03/2010 : 17:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Di san ja spomenija drugo izdanje?

Usporedija san sken ( koji je iz originala ali čak i ne mora biti jerbo se od teksta spominje samo ime ) i boje u izdanju koje ja imam. Budući da je to Delux izdanje sa dodatcima u prvi mah mi se učinilo ( a to je do skena koji je umrtvija boje, pretpostavljam ) da je drugačiji kolor u delux izdanju.

Renky, to je prvi sken koji sam video na netu, nebitno. Zaista prelepo izgleda strip, jedva čekam!

P.S. Ljudi, nemojte stvarno tako teške reči.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2010 : 17:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nebitno naravno. Nije uopće moj komentar bija u negativnom kontekstu ( osim opsjednutima zlobom i zloćom ) nego san tija provjeriti ( začuđujuću i ipak očito nemoguću ) opciju da su Francuzi možda minjali nešto u koloru za specijalno izdanje. Da je prošlo deset godina i razumija bi ali u godinu, dvi... Sinoć mi se nije dalo spuštati doli po strip da odmah provjerim. Kažem, ovo su stripovi kakve volim. Preporuka!

Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

639 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 18/03/2010 : 11:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Prvi put sam koristio VČ karticu i kupio ANIMAL'Z. Izdanje je bez mane!
Nadam se da će biti još Bilalovih albuma. Obzirom da je Nikopol trilogija objavljena, lično bi me najviše obradovali kratki stripovi iz početne faze i radovi sa Pierreom Christinom.
Siegfried još nije izašao.

VČ bi mogao da objavi i dalje izdavačke planove.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/03/2010 : 16:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Koliko je dobar ovaj album, i to ne mislim sa tehničke strane ?
Kakva je priča ? Koliko je kvalitetna ( za crtež ne sumnjam u kvalitet ) ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 18/03/2010 : 23:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Koliko je dobar ovaj album, i to ne mislim sa tehničke strane ?
Kakva je priča ? Koliko je kvalitetna ( za crtež ne sumnjam u kvalitet ) ?

Pa ukratko, tema je aktuelna, a bavi se ekoloskim stradanjem planete. U "BZZZZ"-u su ga najavili kao ekoloski western. Priroda se okrece protiv coveka, koji iznova pokusava da se adaptira.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/03/2010 : 09:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Znam o čemu se radi, zanimljiva ideja.
Da li je neko pročitao strip da nam kaže kakav je ?

Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

639 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 19/03/2010 : 10:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Za Antu:
Moja fascinacija Bilalom se prilično istrošila jer sam ga čitao još osamdesetih. Od ANIMAL'Z nisam ništa očekivao ali sam bio prijatno iznenađen. Uživao sam u čitanju. Jedva čekam nastavak.
Ako nemaš Nikopol trilogiju onda prvo nju nabavi jer je u pitanju jedan od najboljih stripova ikada. Do albuma San monstruma svaki mu je bio remek delo. Usledela su tri slabija, međutim, i slabiji Bilalov rad je par svetlosnih godina ispred 99% aktuelne strip produkcije.

Edited by - JAH WOBBLE on 19/03/2010 10:59:34
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/03/2010 : 14:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Hvala na iscrpnom izveštaju

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13486 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2010 : 13:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Izasao Zigfrid, 1500 din. u Alan Fordu :)
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10902 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/03/2010 : 09:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Svrbi me ovaj Zigfrid, pazari se danas kod Darkvudjana. Na zalos, mogao je ici kao integral i tako se resim bede cekanja drugog broja, al boze moj. Ulazem takodje nade da ce uskoro biti objavljen Le Troisieme Testament.

Edited by - kasper on 24/03/2010 09:26:17
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 24/03/2010 : 10:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
bas lepo iznenadjenje ovaj novi bilal :)
nisam nesto u toku, jel ovo one shot, ili ce se razvlaciti u serijal?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/03/2010 : 10:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Izasao Zigfrid, 1500 din. u Alan Fordu :)

Jedan album ili je i Valkyra uključen?

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/03/2010 : 11:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Veseli četvrtak objavljuje albume, ne integrale, te se biblioteka zove Albumi ne Integrali.

Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000