forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Opomena pred negativni komentar
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/03/2010 : 10:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja znam samo za jednu teoriju, a to je da 99,9999% ljudi koji su redovno na forumu nece nikog zajebati na aukcijama.. Nece sebi dozvoliti sramotu negativnog komentara... Bar ja tako gledam... Ne racunam tu u negativne iz obesti i sl..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 20/03/2010 : 11:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Opomena pred negativnu ocjenu!
Ja mislim da sam dovoljno čekao!
Ako u sljedećih 3 dana ne uplatiš novac za strip i poštarinu slijedi ti negativni komentar!

Ovo sam jučer poslao čovjeku... tako da se vidi da sam čovjeku zbilja dao dovoljno vremena...
Ja mislim da sam bio dovoljno fer!

Oj, budi svoj!

Edited by - Bachy on 20/03/2010 11:13:36
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
654 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 20/03/2010 : 13:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ja baš nisam redovan na forumu, ali sam zato više nego redovan na aukcijama
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/03/2010 : 13:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja znam samo za jednu teoriju, a to je da 99,9999% ljudi koji su redovno na forumu nece nikog zajebati na aukcijama.. Nece sebi dozvoliti sramotu negativnog komentara... Bar ja tako gledam... Ne racunam tu u negativne iz obesti i sl..

Tu ti dajem pravo.
I osmo je u pravo. Svi oni koji redovno prate aukcije, vec imaju sliku za prodavace i da nisu poslovali s njime.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/03/2010 : 15:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Tu ti dajem pravo.
I osmo je u pravo.
Svi oni koji redovno prate aukcije, vec imaju sliku za prodavace i da nisu poslovali s njime.

Dajes mu za pravo,Osmo je u pravo
Ovim si vec pobio sam sebe Gorgiev

Pa prvi taj Osmo je napisao velikih 12 postova za malih 8 godina
Znaci,nije tu,treba ga izbjegavati samo radi toga.Daj sta pricate bolan,bezveze stvarno!
Ja sam sa njim odradio puno stripova bez da sam pitao jesi poslao stripove,ili jesam li ja pare.
Znaci,nije pitanje postenja u ovom forumu,dali neko pise ili ne.Moj primjer je da sam najvise stripova kupio od covjeka koji, ja mislim ima mozda par postova,nisam ga vidio ovdje nikako jos a covjek je supr.Hocu da kazem da nekom ovaj forum neznaci ama bas nista,jednostavno ljudi vole strip ,a mi sto ovdje "vecinom"mlatimo praznu slamu",nekom je samo smijesno i ne zeli se zamarati glupostima

Koristim priliku da pozdravim sve stripo-likove od Vardara pa do Triglava
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/03/2010 : 17:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:

quote:

Tu ti dajem pravo.
I osmo je u pravo.
Svi oni koji redovno prate aukcije, vec imaju sliku za prodavace i da nisu poslovali s njime.

Znaci,nije tu,treba ga izbjegavati samo radi toga.Daj sta pricate bolan,bezveze stvarno!
Ja sam sa njim odradio puno stripova bez da sam pitao jesi poslao stripove,ili jesam li ja pare.
Znaci,nije pitanje postenja u ovom forumu,dali neko pise ili ne.Moj primjer je da sam najvise stripova kupio od covjeka koji, ja mislim ima mozda par postova,nisam ga vidio ovdje nikako jos a covjek je supr.Hocu da kazem da nekom ovaj forum neznaci ama bas nista,jednostavno ljudi vole strip ,a mi sto ovdje "vecinom"mlatimo praznu slamu",nekom je samo smijesno i ne zeli se zamarati glupostima

Ma nije bre brate da se pobijam.
1. Znaci koji sve forumasi ti padnu na pamet dok citas ovaj post.
Kad vidis sve te forumase na aukcijama, zar ti se ne cini da su ti mnogo blizi nego oni koji su stalno samo na aukcijama? (govorim za one koje vecinom mlate plaznu slamu). Ja bih par likova sa foruma (tebi na prvo mjesto) pratio (stripove ili pare) bez ni trenutak da gubim misleci dali ce me prevariti ili ne.
2. Isto ne znaci da ako neko nije na forumu, ne valja. Ja sam vec sa nekoliko ljudio odradio koji od foruma nemaju ni "f", a ipak su super na aukcijama.

Hteo sam reci da moze i jedno i drugo. A jedno ne iskljucuje automatski drugo.

I ne zaboravljaj one od Dzerdapa pa do Jadrana

Edited by - rgorgiev on 20/03/2010 17:11:45
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tu ti dajem pravo.
I osmo je u pravo.

Ma nije bre brate da se pobijam.
1. Znaci koji sve forumasi ti padnu na pamet dok citas ovaj post.
Kad vidis sve te forumase na aukcijama, zar ti se ne cini da su ti mnogo blizi nego oni koji su stalno samo na aukcijama? (govorim za one koje vecinom mlate plaznu slamu). Ja bih par likova sa foruma (tebi na prvo mjesto) pratio (stripove ili pare) bez ni trenutak da gubim misleci dali ce me prevariti ili ne.
2. Isto ne znaci da ako neko nije na forumu, ne valja. Ja sam vec sa nekoliko ljudio odradio koji od foruma nemaju ni "f", a ipak su super na aukcijama.

Hteo sam reci da moze i jedno i drugo. A jedno ne iskljucuje automatski drugo.

I ne zaboravljaj one od Dzerdapa pa do Jadrana

Hvala drug
Brzina svjetlosti me krasi inace,zna to puno ljudi,steta sto to neki ne cijene
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 21/03/2010 : 11:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Još uvijek nikakvog glasa od mirkeca!
Hmmmmmmmmmmm

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 21/03/2010 : 12:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Hmmmmmmmmmmm

Posalji mu mail i reci mu da se na forumu prica na veliko o njemu i njegovim postupcima i da ako tako produzi, nece jos dugo da bude na aukcijama i daj mu link ovog topica.
Ja sam juce jednom clanu poslao takav mail, mada mene (jos) nije prevario i covjek se svima koji cekaju da on pokupi svoje stripove javio

Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 21/03/2010 : 17:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bachy

Hmmmmmmmmmmm

Posalji mu mail i reci mu da se na forumu prica na veliko o njemu i njegovim postupcima i da ako tako produzi, nece jos dugo da bude na aukcijama i daj mu link ovog topica.
Ja sam juce jednom clanu poslao takav mail, mada mene (jos) nije prevario i covjek se svima koji cekaju da on pokupi svoje stripove javio

Koliko milova da mu šaljem?
Drukčije bi bilo da sam ja kupac ali kupac je on...
Nisam ja izmislio pravila o javljanju prodavaču, a i kada osvojiš strip na aukciji lijepo te obavijeste...ako to nije dovoljno...onda zbilja ne znam...
Sutra ističe rok koji sam mu dao...vidjet ćemo!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 22/03/2010 : 16:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Mail upozorenja sam poslao 19. ožujka i čovjeku dao rok 3 dana, nakon dva mjeseca čekanja!!
Danas je 22. ožujka i čovjeku upisujem negativni komentar!
Prvi put! Nažalost!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 22/03/2010 : 23:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Da vidimo dali ce ovo nesto izmeniti???

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2010 : 09:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

24 h
Haloooo????
Pa znas li ti da mene nema nekad po 15 dana kuci??Neznas!Sad znas
I sta da ja radim tad??Pa mora postojati neki normalan rok,bar mjesec,minimum

Sta vam je ljudi,kakvi 24 h ili par dana,definitivno premalo,ma jok

Aha,nampade mi sljedece,bas vezano za temu
Moj prvi komentar koji sam dobio bio je negativan
Kako??
Ja kupio nekih Zagora za citanje,oteglo se nekih par dana,nema maila,sta ja znam sta je tacno bilo,i odem ti ja na odmor.Vratio se ja nakon mjesec dana,negativan komentar i sta ces.Ja se javim covjeku i kazem kako je bilo,da to nejde tako,pa ne visimo svi po vazdan za pc itd...,treba imati strpljenja i tolerancije malo vise a ne par dana.Zavrsimo mi to,ja platim,on posalje,promijeni negativni u pozitivni i ja zaplovim ponovo
Kako se zvase??Iz Splita ,cini mi se:damage brain ili tako nekako.Kod njega sam led probio

Evo jedne moje priče.
Ja sam 2005. bio jako bolestan i završio sam na neko vrijeme u bolnici. Kada sam malo došao sebi, objasnio sam ženi da treba poslati 2-3 manje pošiljke kupcima i da jednu trebam dobiti. Bez obzira na moje jadno stanje sve je prošlo u redu sa poslanim, a kupljene stripove su mi donijeli u bolnicu da me malo razvesele. Sjećam se da sam dobio komentar: "Malo je duže trajalo, ali zadovoljan sam jako". Eh, neki drugi ljudi bi u takvoj situaciji zaboravili na tamo neke stripove, ali meni to i nije bilo do stripova već do ljudskog povjerenja koje nisam iznevjerio čak ni u najtežoj situaciji.

svaka cast

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2010 : 09:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
imam i ja jednu pricu a desila mi se nedavno :

na forumu stripovi.com vidio sam reklamu za strip.knjizara palach i preko web stranice i emaila stupio sa vlasnikom u kontakt ....tada nisam znao da postoji neko ko prodaje libelusova izdanja u bosni i hercegovini a zainteresovala su me i zelio sam da imam ... stupim ja tako u kontakt sa njim sve fino , krasno , lik prva liga , dogovorimo se oko kupnje , sve bez nikakvih problema , uplatim ja novce , dodju novci , rekne mi poslao je narudzbu , cekam ko ozeblo sunce i nista , opet ja kontaktiram sa njim sta se desilo , imao sam nekih problema doci ce u petak , dobro nema problema nije nikakav problem ,javim ti kada dodje , opet petak nigdje narudzbe , opet ja pisem zovem , ne javlja se .... Onda ga dobijem preko mobitela i po ko zna koji put mi obecava da ce stripovi doci u petak , ja opet nasjednem nema nikakvih problema samo da znam da li si poslao i da vise nece biti problema .... dodje opet petak , ponedljejak nigdje narudzbe opet ja zovnem ne javlja se , posaljem pm jer vise mi je vrh glave i nemam strpljenja , mogao mi je jednostavno reci imam posla ne mogu sada prihvatiti narudzbu i sve bi bilo ok ili da mi je rekao tada i tada saljem , ali opet ne znam covjek koji se bavi tim poslom to mu je jedino zanimanje da ne uhvati vremena da posalje narudzbu a ljudi koji u slobodno vrijeme prodaju na aukcijama sve uredno to obave ....
jucer sam takodje iznio svoje misljenje na njegovom topicu na ovom forumu jer vise ja mislim da nema smisla ovo zavlacenje , nisam zeleo da javno izlazim ali me primorao ..... takodje na njegovom topicu sam vidio da je dosta ljudi zajeb... sta vi mislite o ovome jer mi je ovo prvi put da mi se desava otkako sam clan foruma ....
pozdrav

feka
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 23/03/2010 : 10:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

na forumu stripovi.com vidio sam reklamu za strip.knjizara palach i preko web stranice i emaila stupio sa vlasnikom u kontakt ....tada nisam znao da postoji neko ko prodaje libelusova izdanja u bosni i hercegovini a zainteresovala su me i zelio sam da imam ... stupim ja tako u kontakt sa njim sve fino , krasno , lik prva liga , dogovorimo se oko kupnje , sve bez nikakvih problema , uplatim ja novce , dodju novci , rekne mi poslao je narudzbu , cekam ko ozeblo sunce i nista , opet ja kontaktiram sa njim sta se desilo , imao sam nekih problema doci ce u petak , dobro nema problema nije nikakav problem ,javim ti kada dodje , opet petak nigdje narudzbe , opet ja pisem zovem , ne javlja se .... Onda ga dobijem preko mobitela i po ko zna koji put mi obecava da ce stripovi doci u petak , ja opet nasjednem nema nikakvih problema samo da znam da li si poslao i da vise nece biti problema .... dodje opet petak , ponedljejak nigdje narudzbe opet ja zovnem ne javlja se , posaljem pm jer vise mi je vrh glave i nemam strpljenja , mogao mi je jednostavno reci imam posla ne mogu sada prihvatiti narudzbu i sve bi bilo ok ili da mi je rekao tada i tada saljem , ali opet ne znam covjek koji se bavi tim poslom to mu je jedino zanimanje da ne uhvati vremena da posalje narudzbu a ljudi koji u slobodno vrijeme prodaju na aukcijama sve uredno to obave ....
jucer sam takodje iznio svoje misljenje na njegovom topicu na ovom forumu jer vise ja mislim da nema smisla ovo zavlacenje , nisam zeleo da javno izlazim ali me primorao ..... takodje na njegovom topicu sam vidio da je dosta ljudi zajeb... sta vi mislite o ovome jer mi je ovo prvi put da mi se desava otkako sam clan foruma ....
pozdrav

Znas sta Feka jarane
Pusis ti foru sigurno.Odmah se fati kakvog prevoznog sredstva i gas prema toj knjizari ili sta je vec
Ako kupujes na taj nacin,onda to radi samo kod Darkwood-a,Stripovi na kvadrat ili kod Dcarapo2(Babilon),ostalo izbjegavaj.Nemam protiv drugih nista,jednostavno iz mog iskustva ti pisem

Sto se tice Libellus-a,javi se Cherokiju Zeljki iz Sarajva
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2010 : 10:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pozdrav

Znas sta Feka jarane
Pusis ti foru sigurno.Odmah se fati kakvog prevoznog sredstva i gas prema toj knjizari ili sta je vec
Ako kupujes na taj nacin,onda to radi samo kod Darkwood-a,Stripovi na kvadrat ili kod Dcarapo2(Babilon),ostalo izbjegavaj.Nemam protiv drugih nista,jednostavno iz mog iskustva ti pisem

Sto se tice Libellus-a,javi se Cherokiju Zeljki iz Sarajva

hvala na savjetima brate ( po mostarski )....
trebalo je biti bolje tako je u pocetku izgledalo
Sa zaljkom ja odavno imam odlican odnos u mjesec dana otkako sam iz rijeke narucio ( a nisam dobio ) ja sam sa njim par kupovina vec odradio i samo mogu reci covjeku spomenik treba dignuti za sve sta radi za nas stripofile u bosni i hercegovini ... i sa njim i suradjujem i suradjivati cu prva liga

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 23/03/2010 : 11:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@feka
evo i ja cu pomoci strip prodaji u bosni

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2010 : 12:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
to rudi brate ( po mostarski )

feka
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 23/03/2010 : 17:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Ništa od mirkeca!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 00:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

to rudi brate ( po mostarski )

javio se tvoj mailom i ako stignem, sutra cu izvrsiti uplatu i informisacu te

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 12:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
odgovorio na drugom topicu , ima nas svuda sta je ovo ....

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 12:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

odgovorio na drugom topicu , ima nas svuda sta je ovo ....

Pa podudaraju nam se teme
Ali ja vidim da dobro sroceni uput na mail rjesava dosta toga, jer negativni su negativni i ako su realni onaj ko ih ima leti sa auckija

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 13:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
trebaju samo posteni ljudi da budu ovdje , tu je njihovo mjesto
stripovi su za njih ljubav a ne poput nekih koji to smatraju cisto biznisom

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 13:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma samo nek ima ljudi koji su to pretvorili u biznis.
Zar postenih delovnih ljudi nema???
Ali vidis one tvoje iz knjizarnice koji ti nisu poslali stripove, njima ne treba negativni na aukcijama, dovoljno je sto su je javili ovdje par ljudi, pa ce morati sada da dobro odrade kako bi opet stekli poverenje kod ljudi.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 13:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
nije mi to bila namjera ali natjerali su me . Izgleda da oni slabo mare za to jer jos mi se nisu javili . morati ce dobro da se ubuduce potrude za sviju nas jer u biznisu ne smije ovakve greske da se desavaju mogu male , ljudi smo ...ali velike boga mi ne ...

ima nas postenih ali nekolicina

feka
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000