forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/03/2010 : 13:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
i zar nisu trebala biti tri

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/03/2010 : 13:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

to mi se svidja

Zar si sumnajao u mene

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/03/2010 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

i zar nisu trebala biti tri

1-3, pa se odlucih za sredinu, jer necu da ti cekas ko sto ja moram da cekam policu.
Da je bila vec gotova, pa ja euforican, mozda bi bila i 4

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/03/2010 : 13:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ako budes u nesvijest pao kada napokon bude gotova a onda bi mogla da budu jos dva

Naravno da nisam ni sumnjao u tebe

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/03/2010 : 13:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja cu danas nazvati lika od kojeg nabavljam stripove pa cu ti dati njegov broj racuna da uplatis novce a on meni da posalje knjige

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/03/2010 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja cu danas nazvati lika od kojeg nabavljam stripove pa cu ti dati njegov broj racuna da uplatis novce a on meni da posalje knjige

Sredicemo

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/03/2010 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
cujemo se , javim ti blagovremeno

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/03/2010 : 17:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@feka

jesi li stigao nesto uraditi sa bojama??

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/03/2010 : 10:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

@feka

Nisam prijatelju sada mi je neka guzva na poslu oko revizije projekta skole jedva ti nadjem vremena da malo uletim na forum da vidim sta se radi bice uskoro cim uhvatim malo vremena
poslao sam ti broj racuna za nagradu

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 22/03/2010 : 12:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@feka

Nisam prijatelju sada mi je neka guzva na poslu oko revizije projekta skole jedva ti nadjem vremena da malo uletim na forum da vidim sta se radi bice uskoro cim uhvatim malo vremena
poslao sam ti broj racuna za nagradu

Ok, ne zuri mi se tako puno.
Ostalo sam video.

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/03/2010 : 12:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Evo moje ideje za smještaj stripova :
Pošto nikako nisam mogao riješiti problem sa stripovima ( njihov smještaj - čitaj stalna prigovaranja od žene )
Odlučio sam skinuti krov od kuće i dozidati cijeli jedan sprat ( oko 100 m - kvadaratnih ).
Tako da ću riješiti problem na više godina
A što se tiče polica ni to nije problem ( rođak mi je stolar pa sve police naručim po potrebnim mjerama )
Radovi kreću već sutra
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 12:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Pošto nikako nisam mogao riješiti problem sa stripovima ( njihov smještaj - čitaj stalna prigovaranja od žene )
Odlučio sam skinuti krov od kuće i dozidati cijeli jedan sprat ( oko 100 m - kvadaratnih ).
A što se tiče polica ni to nije problem ( rođak mi je stolar pa sve police naručim po potrebnim mjerama )
Radovi kreću već sutra

biti ce tu opet prigovaranja od zene , cuvaj se sto kvadrata si napravio samo za stripove to ti je prvi gotov si

feka
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/03/2010 : 15:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Radovi kreću već sutra

biti ce tu opet prigovaranja od zene , cuvaj se sto kvadrata si napravio samo za stripove to ti je prvi gotov si

Toga se i bojim
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/03/2010 : 16:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, žene jednostavno ne mogu podnest da uživaš u bilo čemu što nema veze sa njima. To je jednostavno tako.Meni su sve uvijek prigovarale što zbog stripova, što zbog sf-a, što zbog hi - fi-a...Jebešga, da se sad počnem baviti cvjećarstvom i to bi joj smetalo. Tako da, budi spreman na prodike. Žene su zlo

Inače, lijepo je to Seinfeld rekao: "Mojoj dragoj je savršeno svejedno što radim dok nje nema, sve dok se pritom ne zabavljam"

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/03/2010 : 16:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Da, žene jednostavno ne mogu podnest da uživaš u bilo čemu što nema veze sa njima. To je jednostavno tako.Meni su sve uvijek prigovarale što zbog stripova, što zbog sf-a, što zbog hi - fi-a...Jebešga, da se sad počnem baviti cvjećarstvom i to bi joj smetalo. Tako da, budi spreman na prodike. Žene su zlo

Inače, lijepo je to Seinfeld rekao: "Mojoj dragoj je savršeno svejedno što radim dok nje nema, sve dok se pritom ne zabavljam"

UH, sad ste me pravo zabrinuli, ja mislio da sam se riješio "napasti" i da mogu konačno uživati u stripovima, filateliji, albumima sa sličicama, fudbalu....
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 16:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da sanjas

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/03/2010 : 16:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
sad kad počnu na katu dolaziti tegle cvijeća, pa tepih, pa daj da tu za djecu nešto napravimo, pa joj mogli bi onaj ormar veliki iz dnevne sobe staviti gore, zašto ideš sad gore, ja sam dole sama, a da ti to kod svojih odneseš...ukratko najebal si

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 16:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma ja sam istu ideju imao pre par godina kad sam mjenjao krov. Doduse tada nisam imao stripova, ali sam mislio da tamo prebacim radnu sobu, pa jos jedna spalna i kupatilo, pa da radna soba bude velika, da tamo odnesem knjiga, pa mozda i stripove ako se jednog dana odlucim opet skupljati. Ali sam se na vreme predomislio. Jer da sam to napravio, bilo bi upravo kako mladjo kaze

Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/03/2010 : 17:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Dobro ste me upozorii da pokušam bar nešto preduhitriti
Ali izgleda da sam se džabe radovao
Kao što vidim "najebo sam ko žuti ".
Već mi prigovara kako sam stalno na netu " a ona sama "
Sreća sada će i druga prinova pa će i ona imati " zanimaciju i razonodu "
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 18:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

E ako procita ovaj post, imaces i ti razonodu i banovace te ne sam sa foruma, vec i sa neta

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/03/2010 : 09:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote

feka
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 25/03/2010 : 14:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E ako procita ovaj post, imaces i ti razonodu i banovace te ne sam sa foruma, vec i sa neta

Srećom ta opasnost ne postoji
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/03/2010 : 18:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Srećom ta opasnost ne postoji

Nikad ne reci nikad

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 30/03/2010 : 13:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
dje ovo raja nestade , ni traga ni glasa nekoliko dana

Evo ja da malo osvjezim topic

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 30/03/2010 : 18:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

dje ovo raja nestade , ni traga ni glasa nekoliko dana

Evo ja da malo osvjezim topic

Niko se ovih dana iz dobrog razloga nije javio,
nije imao sta reci

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic