forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 max.tv.videoteka--problemi??
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/03/2010 : 12:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
puno gluposti je ovdje napisano (zakon u RH donosi ,Sabor i on je donesel odluku da se plaća pretplata-ona je potpuno legalna, zatim na HRT-u ne rade 1000 zaposlenih koji ne rade nikaj (dovoljno je samo da posjetiš snimanje neke emisije pa da to vidiš, a ja sam bil nekoliko puta na HRT-u i to s ljudima koji danas rade na privatnim medijima i koji rade na HRT-u i razlika je drasticna) itd, itd.
Ali samo savjet da ti je iskon ustvari t-com, tak da ti taj transfer i nije neki prelazak!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 26/03/2010 12:35:09
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/03/2010 : 12:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
t-com je vlasnik iskona, ali to mene nije briga, oni imaju niže cijene za bolju uslugu i to je sve što me zanima
a t-com neće spustiti cijene jer su mu drugi operateri konkurencija samo u velikim gradovima, iskon su kupili jer im je bolje da drže dio kolača i od konkurencije, jer budimo realni, nisu drugi operateri jeftini, ali kada to usporedite s monopolnim cijenama, onda djeluje džabe

što se zaposlenih na hrtu tiče, sigurno je da ima puno kvalitetnih ljudi, ali ima i onih koji odrade par dana mjesečno, ja osobno znam za jednog snimatelja koji uredno prima plaću, a samo snima filmove i serije, za ekstra honorare, on ti ga dođe kao pandan ivi greguroviću kojeg nije sram primat plaću u kazalištu, a 10-ak godina ne glumit u nijednoj predstavi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/03/2010 : 13:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

t-com je vlasnik iskona, ali to mene nije briga, oni imaju niže cijene za bolju uslugu

naravno samo na onim podrucjima gdje imas mogucnost drugih operatera tamo gdje nema drugih operatera iskon ne nudi svoje povoljnije opcije. Iskon sluzi bas kao konkurencija Optimi, B-netu i ostalima na terenu, bezobrazno ali je tak kak je!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/03/2010 : 13:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
samo da dodam, istina, sabor je donio zakon, sve je legalno, 'zakon je od boga' rekli bi u seljačkoj buni, u produkciji tv zagreb... ali ima zakona i ovakvih i onakvih, svašta su razni sabori i skupštine donosili, i matiji gupcu je po zakonu užarenim kliještima čupano meso :-))

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/03/2010 : 13:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
zato ja nisam legalist!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/03/2010 : 13:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by ken2

t-com je vlasnik iskona, ali to mene nije briga, oni imaju niže cijene za bolju uslugu

naravno samo na onim podrucjima gdje imas mogucnost drugih operatera tamo gdje nema drugih operatera iskon ne nudi svoje povoljnije opcije. Iskon sluzi bas kao konkurencija Optimi, B-netu i ostalima na terenu, bezobrazno ali je tak kak je!

a čuj, drugi operateri moraju uću u centralu i montirat svoju opremu, to se sve plaća, i iskon t-comu, bez obzira što im je isti vlasnik, i onda je logično da im se ne isplati ulazit u male sredine, gdje bi im troškovi bili veći od zarade, jebi ga, tako je
ali da im se isplati, onda bi imali istu cijenu kao u zagrebu, jer ne smiju imati različite cijene
svi se mi pitamo zašto t-com ne spusti cijene i zadrži ljude kod sebe - upravo zato što bi morao svima spustiti, i penzićima koje ne zanima flat adsl i svima u slavoniji, lici i dalmaciji...koji nisu pokriveni drugim operaterima

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000