U shta se ta igra pretvorila,svojevremeno sam igrao Cod2 iako nikad nisam bio fan pucachina.Sa prijateljim clanwarova se shutalo...sad kad vidim po 17 bombi,helikoptera,bazuke nekave...shit
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
I ja je baš igram Meni zakon, najbolja do sada, uz jedinicu. Ona misija u Kazahstanu, pa na aerodromu u Moskvi, pa u Riu..dosad šta igram...predobro, lokacije fenomenalne.
Sve sto je od rockstar-a mora biti dobro,ne znam da li su napravili nesto lose.I ubisoft takodje.Evo recimo igrao bi GTA ali ne smem da krenem,poludeo bi sa tim.Isti problem kao IlCattivo.Kad ce ovo biti na pc-u.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
I ja je baš igram Meni zakon, najbolja do sada, uz jedinicu. Ona misija u Kazahstanu, pa na aerodromu u Moskvi, pa u Riu..dosad šta igram...predobro, lokacije fenomenalne.
S.T.A.L.K.E.R.-Call of Pripyat! Fantasticna igra!Kada krenem kroz mrak sa desetak metaka u krsu od puske kojem glavi mehanizam za okidanje,gladan i bez votke,a oko mene pobesneli mutanti i cernobiljska radijacija... ...prosto uzivam!Prava simulacija prezivljavanja...
Odigrao Bioshock 2 - Sea of dreams... vratio se na prvi dio da malo povatam konce ove epske priče o podvodnom gradu Raptureu. Ujedno igram i real-time simulaciju Beach Life, Dyner Dash 5 - Boom Collection, Dream cars, Spa Mania, te ponovno instalirao Need For Speed Underground... e da, tu je i Smash Frenzy 3 i 4 arkanoid... i dok mi se skida najnoviji Alien vs. Predator, prisjetio sam se kako je to izgledao ondašnji AvsP2...
Ja sam usamljen.
Isplati li se odigrat Bioshock2 i alien vs predator?
Igro ja na plejki prije vise od godinu dana (pa nije to novo bas)....i iako su ga vecina popljuvali, činjenica je da je ostao ISTI. Ako si volio jedinicu voljet ces i dvojku.
Igrao keca i svideo mi se medjutim dvojku ne mogu iako sam nabavio kazu da ne valja crack pa zato bas pitam da li je neko uspeo da instalira na pc-u.
Ja sam uspio bez problema.Igru sam skinio sa btjunkie.com.
Ljudi još malo i završavam God of War 3... Ovo je najluđa igrica dosad na trici, sve je apsolutno nenormalno, jednostavno igraš dalje i ne vjeruješ koliko su ovi iz SantaMonice uložili u stvaranje ove igrice. Sve one ludosti iz Uncharteda 2 ovdje su utrostručene.
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Ne znam, al to me podeseti na ovo. KAKO JE AWESOME!! Mortal Kombat Rebirth. Jos se ne zna sta je, trailer za film, ili za igricu ili zajebanicija ili sta. Ali je AWESOME!
Ne znam, al to me podeseti na ovo. KAKO JE AWESOME!! Mortal Kombat Rebirth. Jos se ne zna sta je, trailer za film, ili za igricu ili zajebanicija ili sta. Ali je AWESOME!
Zna se sta je ovaj isjecak je uradjen u cilju da se privuce studio i producenti, a posto je u samo 2 dana imao 2 milijuna gledanja na youtubeu vjerujem da ce postati pravi film