forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/03/2010 : 18:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:
Originally posted by elfak nish
Je,u knjizi 9 idu 26,27,28
Kresa@ idu 6 godisnje,valjda
Doci cemo do Sestog cula valjda

Ma jok!!
U knjizi 9. su 25, 26, 27.

pa strpi se malo dok se ispravim

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4783 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/03/2010 : 18:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by kreŠa

5 godišnje je regularan tempo, valjda.

Treba da je 6.Svaka dva meseca knjiga.Rece neko ovde da mu se cini da ce ubrzati ali je nagadjao samo.Mislim da je momak koji je pisao dodatni tekst za "Damu u crnom".Ne znam kako mu je nik,izvinjavam mu se zbog toga.

To je čika Rogan.
Ja mislim da je 5, nadam se da nisam u pravu.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/03/2010 : 21:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

To je čika Rogan.
Ja mislim da je 5, nadam se da nisam u pravu.

Nisi,6 ide a Rogan je pricao i o ubrzanju na mesec i po sto bi bilo 8 knjige godisnje.
Uostalom,racunaj kad je izasla jedinica(20.05.2009) a sad je izasla sestica. Znaci,vec su izasla 6 broja a u maju ce sedmi
Taman na 2 meseca trenutno.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11616 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/03/2010 : 00:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Recite mi oko ovog poskupljenja..jel se to odnosi samo na broj 6 i brojeve koji tek treba da izadju ili za sve sto je do sada izaslo?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/03/2010 : 01:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Recite mi oko ovog poskupljenja..jel se to odnosi samo na broj 6 i brojeve koji tek treba da izadju ili za sve sto je do sada izaslo?

U Darkwoodu kostaju isto i petica i sestica - 1400 dinara.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 29/03/2010 : 07:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ja sam u Novom Sadu kupio dvojku i kostala je isto kao i sestica...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4683 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/03/2010 : 09:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pravedni

...koja je kostala isto kao i trojka malo pre izlaska cetvorke koja nije bila skuplja od petice?
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 29/03/2010 : 09:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Ja sam već napisao, sve DD knjige su od sada 1600. Bez ikakvih popusta.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 29/03/2010 : 13:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by Pravedni

...koja je kostala isto kao i trojka malo pre izlaska cetvorke koja nije bila skuplja od petice?

To znaci da sam dvojku kupio istoga dana kada i sesticu! Nije tesko ukapirati,zar ne?
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 29/03/2010 : 13:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Odlučio sam da poslije dvojke više ne kupujem KIDD

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.

Edited by - Tornadomaster on 29/03/2010 13:39:09
Go to Top of Page

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 16:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message  Reply with Quote
Hohoho zamrla tema.. ubijena cenom.. Covece 1600 dinara. A jel to izlazi u koloru?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/04/2010 : 16:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
uzasnut sam otiskom u petici (kod mene dolaze s velikim zakasnjenjem i nemam mogucnost zamjene).
znam da urednistvo ne moze nista i da nisu krivi - dapace po milijunti put naglasavam da rade fenomenalan posao, i ne govorim o sitnicama kao dizajn, hrbat, sivo ili crno, nego mi svaka 4. stranica ima bijelu mrljetinu po sredini
nadam se da ce to biti jedina knjiga...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 16:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je zbog ove salve pljuvanja, Dilanovo kolekcionarsko izdanje će imati problema u trci sa Zagorovim, tamo dolaze bolje priče, ovde malo slabije, mnogi ga kupuju samo kao do broja 48, cena je velika, a naslovnica nema.
Go to Top of Page

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 16:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Žao mi je zbog ove salve pljuvanja, Dilanovo kolekcionarsko izdanje će imati problema u trci sa Zagorovim, tamo dolaze bolje priče, ovde malo slabije, mnogi ga kupuju samo kao do broja 48, cena je velika, a naslovnica nema.

A jel u koloru kad je tolika cena?

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 16:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr Spock

quote:
Originally posted by profesor-inz

A jel u koloru kad je tolika cena?

jeste naslovnica, znam preskupo je...
Go to Top of Page

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 16:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message  Reply with Quote
Pih ja nisam citao doga od srednje.. bas sam i dosao da vidim sta pise o dogu i o zagoru moja dva omiljena.. i uvideh da pricamo o luxuznim proizvodima... to je malo strip zastranio... kad sam bio mali nije bio tako skup. Sad ja treba da dam 1600 dinara za neke mrljave papire...

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 16:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr Spock

Pih ja nisam citao doga od srednje.. bas sam i dosao da vidim sta pise o dogu i o zagoru moja dva omiljena.. i uvideh da pricamo o luxuznim proizvodima... to je malo strip zastranio... kad sam bio mali nije bio tako skup. Sad ja treba da dam 1600 dinara za neke mrljave papire...

Spok ako te čuju kolekcionari ne gine ti progon...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/04/2010 : 16:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

uzasnut sam otiskom u petici (kod mene dolaze s velikim zakasnjenjem i nemam mogucnost zamjene).
znam da urednistvo ne moze nista i da nisu krivi - dapace po milijunti put naglasavam da rade fenomenalan posao, i ne govorim o sitnicama kao dizajn, hrbat, sivo ili crno, nego mi svaka 4. stranica ima bijelu mrljetinu po sredini
nadam se da ce to biti jedina knjiga...

Nadji nekog da ti zameni,nisi valjda lud da cuvas takav primerak.
Ja sve vracam i Sloba zameni,nikad nije pravio problem za KI VC.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/04/2010 : 17:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a meni je to nemoguca misija, jbga.
veselim se ovom izdanju zbog marcela i kompanije koji daju sve od sebe, i znaju svi da je meni prijevod alfa i omega u stripu. ludensov je ocajan, a dnevnikova izdanja su izmasakrirana i lose kvalitete.
no ovo je previse za ovolike novce.
ako se ponovi, odustajem od kupovine, zasad kupujem cak po dva primjerka.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 21:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Curinir ne vredi ti ni da menjas jer je u svim knjigama broj 5 otisak je takav.Najgori do sad.Sestica je vec bolja,kompletno mozda i najbolja do sad.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/04/2010 : 22:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Curinir ne vredi ti ni da menjas jer je u svim knjigama broj 5 otisak je takav.Najgori do sad.Sestica je vec bolja,kompletno mozda i najbolja do sad.

Ma jeste slabiji,ali bele mrlje po sredini
Toga nema kod mene.

Edit: Nesto ovde nije u redu,ja "branim" VC

Edited by - Tex Willer on 04/04/2010 22:01:57
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/04/2010 : 22:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

valjda je to onda iznimka. nadam se.

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 04/04/2010 : 22:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
I kod mene u petoj knjizi svaka druga strana mrlja.Vec na prvoj strani na prvoj slici posred onog mraka jedna velika bela mrlja,pa na petoj,pa na devetoj i tako dalje..Sesta knjiga je bolja,u rangu sa mojom trojkom i cetvorkom.Jasno se vidi da je knjiga 5 radjena u drugoj stampariji u odnosu na knjige 2,3,4.I po otisku,i po nacinu na koji je uvezana.Sramota da se sa jednim dilanom dogom tako sprdaju..A i sa nasim dzepovima takodje...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 22:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ma jeste slabiji,ali bele mrlje po sredini
Toga nema kod mene.

Edit: Nesto ovde nije u redu,ja "branim" VC

Nisu bas bele mrlje ali ono bledilo,znas o cemu pricam,verovatno je i Curinir na to mislio,ako su bas bele mrlje onda nije bas tako kod mene.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/04/2010 : 23:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

I kod mene u petoj knjizi svaka druga strana mrlja.Vec na prvoj strani na prvoj slici posred onog mraka jedna velika bela mrlja,pa na petoj,pa na devetoj i tako dalje..Sesta knjiga je bolja,u rangu sa mojom trojkom i cetvorkom.Jasno se vidi da je knjiga 5 radjena u drugoj stampariji u odnosu na knjige 2,3,4.I po otisku,i po nacinu na koji je uvezana.Sramota da se sa jednim dilanom dogom tako sprdaju..A i sa nasim dzepovima takodje...

da, to je to. svaki 2. list tj. svaka 4. stranica... i tako do pola knjige, i vise...

Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.46 seconds. Snitz Forums 2000