forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Pauza
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 27/03/2010 : 07:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Lijepi topici lijepo gore.......cccccccccc

Nego,reci nadje li ti to sto trazis???
Jesi bar blizo cilju??

Jok brate, nisam nasao.
Ponude ima nekoliko, ali svi mi nude celi komplet ZS i LMS, a ja hocu samo Zagora.
Ne bi bilo loso imati i sve ostalo, ali imam bre ja i drugih troskova, nisu samo stripovi. Da je pocetkom sledece godine, mozda. Ali bas sada takvo nesto ne mogu ni na kraj pameti staviti.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 30/03/2010 : 17:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
mozes,mozes,ne glumi..
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 30/03/2010 : 18:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma ne glumim, vidis da sam se i od Zagora otkazao, zar nisi video prvi post topica???
Presao sam na auta :))))

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 30/03/2010 : 18:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Ti zajebavas? Kazi mi da nisi ozbiljan? Ja bih ljudima davao pare (da imam) da se otkacim Zagora

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 30/03/2010 : 19:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Ti zajebavas? Kazi mi da nisi ozbiljan? Ja bih ljudima davao pare (da imam) da se otkacim Zagora

Ma ne zajebavam, ozbiljan sam
Vidis, zadnjih je par mjeseci potraznja Zagora tako narasla, da je cjena otisla u nebesa.
Pa polje da opet pocnem menjati aute, nego da jurim duhove (pa makar bili i sa sekirom).
Ja cu i dalje biti tu, ali samo kao posmatrac (shto se LMS i ZS tice).
I iskreno da ti kazem, za 5.000 evra dobijes toliko dobrih stvari kad sve to pogledas, pet puta se pitas dali stvarno vrjedi dati toliko para zs ZS i LMS.
Ali otkazati se necu

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 31/03/2010 : 09:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
biti ce se tesko rastati od deviza

zasto ne bi skupio sve od ekstra zagora i zagora sto je izaslo poslije rata ili imas

ja to skupljam bolja je i stampa i sve ....

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 31/03/2010 : 10:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

biti ce se tesko rastati od deviza

zasto ne bi skupio sve od ekstra zagora i zagora sto je izaslo poslije rata ili imas

ja to skupljam bolja je i stampa i sve ....

To sve imam i to u glanc stanju, da bolje ne moze biti.
Vidi u osnovi ja ne trcim da po bilo koju cenu kupim Zagora ZS i LMS.
Ako izadje nesto dobro ok, ako ne - opet ok
Mnogo vise me interesira kompletirati Libellus, a to ce biti uskoro, jer kupuje cjele komplete

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 31/03/2010 : 15:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
libellus i jeste najbolji stvarno je bez premca

feka
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 31/03/2010 : 15:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Vidis, zadnjih je par mjeseci potraznja Zagora tako narasla, da je cjena otisla u nebesa.
Pa polje da opet pocnem menjati aute, nego da jurim duhove (pa makar bili i sa sekirom).
I iskreno da ti kazem, za 5.000 evra dobijes toliko dobrih stvari kad sve to pogledas, pet puta se pitas dali stvarno vrjedi dati toliko para zs ZS i LMS.
Ali otkazati se necu

Za 100 evra ces skupiti sve te price u Ludensvom extra zagoru,plus nece biti izbacenih strana (mnogo)
izbacenih naslovnica,nedovrsenih prica,loseg otiska itd...
Plus ih neces morati paziti kao zs i ms jer imaju kartonske korice
E sad,druga je stvar ako uzimas Kolmplet dnevnikovog zagora za hvaljenje pred drustvom i za ukrasavanje polica.
Kupis lms 4 u stanju glanc za npr 500e,i sta sa,necu ga ni or=tvarati ni citati zato sto je redak,skup i jos glanc??Ne vidim zadovoljstva u tome...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 31/03/2010 : 19:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Ali otkazati se necu

Za 100 evra ces skupiti sve te price u Ludensvom extra zagoru,plus nece biti izbacenih strana (mnogo)
izbacenih naslovnica,nedovrsenih prica,loseg otiska itd...
Plus ih neces morati paziti kao zs i ms jer imaju kartonske korice
E sad,druga je stvar ako uzimas Kolmplet dnevnikovog zagora za hvaljenje pred drustvom i za ukrasavanje polica.
Kupis lms 4 u stanju glanc za npr 500e,i sta sa,necu ga ni or=tvarati ni citati zato sto je redak,skup i jos glanc??Ne vidim zadovoljstva u tome...

Ludensa imam. I sve ostalo sto je od Zagora izaslo i to veoma lepo ocuvano.
ZS i LMS hocu da imam u toj varijanti, jer mi se tako oce.
Inace dajem ti pravo da su stripovi preskupi. A LMS 4 za mene nikad nije imao neku vrednost, pa i danas ne bih platio za taj strip mnogo pare, sem da mi jos samo taj fali.
Sve ostalo je nostalgija. Pred drustvom se ne mogu hvaliti, jer to niko od njih ne bi razumeo. Nisu pre 10 godina, pa ne vidim zasto bi sada.
Sve sto radim i kupujem je uvjek za mene, bitno kako to ja vidim, ne drugi. Kod stvari koje zelim, jednom vrednost odredi trziste, jednom ja. A LMS i ZS nije nesto gde bih bilo sta precenjivao.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/04/2010 : 09:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
nemaju sta da ti ponude
oooooooooooooooo visosti

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 01/04/2010 : 11:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemaju sta da ti ponude
oooooooooooooooo visosti

jbg, dostignes nivo kad ti je svejedno, jer....

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 16/04/2010 : 22:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemaju sta da ti ponude
oooooooooooooooo visosti

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/04/2010 : 10:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:

nemaju sta da ti ponude
oooooooooooooooo visosti

nemojte me bre zajebavati

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/04/2010 : 17:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi lici na filmove 48 hrs i Another 48 Hrs ...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000