Author |
Topic |
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/03/2010 : 23:12:46
|
Neloša naslovnica ( osim boje ) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 31/03/2010 : 23:24:07
|
Hehe,mogu reći da sam prezadovoljan ovim izdanjem,sve je bolje i bolje.Vidi se da je odjednom poraslo interesovanje i kod onih koji su deciditarno tvrdili da ovo nikada neće uzimati. Tempo je dobar,kako trenutno stvari stoje u proseku dobijemo po jedan Zagorov strip svake druge nedelje,pa čak i više od toga(u stvari itekako više).A razmak između desete i jedanaeste knjige je manji od dva meseca. Ovo mi je jedno od omiljenih izdanja Veselog. Naslovnica izvanredna,mada sam iznenađen činjenicom da je iz prve priče,ali tako je možda i bolje.Laurenti je majstor dočaravanja atmosfere. |
Edited by - tumen on 31/03/2010 23:25:08 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/04/2010 : 00:13:21
|
quote: Originally posted by tumen
Hehe,mogu reći da sam prezadovoljan ovim izdanjem,sve je bolje i bolje.Vidi se da je odjednom poraslo interesovanje i kod onih koji su deciditarno tvrdili da ovo nikada neće uzimati.
A na drugom topicu pricaju da se VC gasi. I to taman kad sam docekao reprint KIZ 1 Nadam se da je ovo samo dezinformacija |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/04/2010 : 00:21:46
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Tex Willer
Nadam se da je ovo samo dezinformacija
Ne. Ovo je prvi april
Iskreno se nadam,jer sam rasprodao SD/LU do broja 92 i cekam KIZ a Dilana do broja 48 i cekam KIDD |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 00:26:16
|
Evo javljaju da su nam opet uveli sankcije,pa će zbog skoka cene papira strip scena u Srbiji propasti.Istovremeno,u toku večeri došlo je do više požara u mnogim štamparijama širom zemlje,sumnja se na diverzantsku aktivnost od strane udruženja ljubitelja kvalitetnog toalet papira,tim ljudima je jednostavno dozlogrdilo da se od svog tog lepog papira prave stripovi umesto onoga što je za našu zadnjicu neophodno.A svakom se desi kasnije ili pre,da nema čime da se obriše. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 00:58:16
|
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by okiboki
Ocekivao sam neku naslovnicu slicnu Nasilju ali dobra je ova.Znaci definitivno nema "Kuce strave". E sad pitanje za milion dolara koja je naslovnica na rikni
Po kozna koji put ovo pitanje. Ali odgovora nikako nema Ja sam se iskreno nadao da ce Nasilje Ali kladim se da je opet nekiz bezveze strip.
Mozda ce stvarno Nasilje,mozda zato Laurenti nije kopirao tu nego iz prve price.Reci ce nam valjda neko. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4353 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 01:07:11
|
quote: Originally posted by docA
Bogami, ubrzase sa Zagorom! Nista cudno da se pojavi za 15-ak dana i DD? Nego, kad sam vec ovde, zna li ko koliko otprilike treba vremena da prodje pa da evidentiraju kupovine u trafikama? Pre 10-ak dana sam kupio 6 kom. KIZ, poslednjeg KIDD i jos neke stripove, pazario za nekih 10.000 dinara i malo pre gledao na VC sajtu, nista mi jos nisu evidentirali?
Je l' beše nisi uzeo račun? Može da se desi da prođe i tri nedelje dok ne evidentiraju, šta znam. Ako ti ni do tada ne srede to idemo da se bunimo!! Mislim 10 'iljda, nije malo. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 01/04/2010 : 07:38:52
|
quote: Originally posted by dessa
Bogami, ubrzase sa Zagorom! Nista cudno da se pojavi za 15-ak dana i DD? Nego, kad sam vec ovde, zna li ko koliko otprilike treba vremena da prodje pa da evidentiraju kupovine u trafikama? Pre 10-ak dana sam kupio 6 kom. KIZ, poslednjeg KIDD i jos neke stripove, pazario za nekih 10.000 dinara i malo pre gledao na VC sajtu, nista mi jos nisu evidentirali?
Je l' beše nisi uzeo račun? Može da se desi da prođe i tri nedelje dok ne evidentiraju, šta znam. Ako ti ni do tada ne srede to idemo da se bunimo!! Mislim 10 'iljda, nije malo. Kada kupujem u "Trafici" u Novom Sadu od kupovine stripova do evidentiranja prodje izmedju 7-10.dana. Sve uvek uredno evidentiraju i do sada nije bilo nikakvih problema. Uvek proveri da li su ti stavili broj i ime i prezime na racun...
|
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 14:51:45
|
quote: Originally posted by pravedni ...Uvek proveri da li su ti stavili broj i ime i prezime na racun...
Ma, racun mi uopste nisu dali, rekli su da to ostaje kod njih, bas iz razloga evidencije?
Nego, lepo cu ja sa dessom sledeci put na terazije gde je i on bio sa mnom kad sam kupovao, pa ako su nesto zajebali, nateracu ja njih da rese to + ima da nam plate/zovu gajbu piva!
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
|
milkywaymanser
Junior Member
Serbia
457 Posts
Member since 22/04/2003 |
Posted - 01/04/2010 : 17:32:20
|
quote: Originally posted by pravedni ...Uvek proveri da li su ti stavili broj i ime i prezime na racun...
Ma, racun mi uopste nisu dali, rekli su da to ostaje kod njih, bas iz razloga evidencije?
Nego, lepo cu ja sa dessom sledeci put na terazije gde je i on bio sa mnom kad sam kupovao, pa ako su nesto zajebali, nateracu ja njih da rese to + ima da nam plate/zovu gajbu piva!
Tesko da ces bilo sta tamo uraditi-zatvorili su radnju (bas dan pre nego sto sam ja bio, video sam samo majstore kako odnose tezge) |
|
|
ddeki
Advanced Member
3434 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 01/04/2010 : 18:02:08
|
quote: Originally posted by ddeki
Jel ovo vec u prodaji,jel neko video?
Ja sam ga kupio.
PS. Nije 1. april sala.
E sad sam totalno zbunjen,JBM ti 1.aprilvise ne znam ko se zeza. Ako si kupio kakva je knjiga i koja je naslovna na rikni? Ako nisi zezaj jos malo... |
|
|
ddeki
Advanced Member
3434 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 02/04/2010 : 00:57:01
|
Ako si kupio kakva je knjiga i koja je naslovna na rikni?
Kupio i ja
Nastavlja se "Zamke i otrovi"
Stvarno nisu normalni sa izborom tih naslovnica.Bas tako |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4353 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 02/04/2010 : 03:35:51
|
quote: Originally posted by milkywaymanser
Tesko da ces bilo sta tamo uraditi-zatvorili su radnju (bas dan pre nego sto sam ja bio, video sam samo majstore kako odnose tezge)
Nema veze!! Ti što su se doselili na njihovo mesto ima da nam viču gajbu, a onda ćemo da idemo u neku drugu trafiku da se reklamiramo. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 02/04/2010 : 10:08:00
|
Ako si kupio kakva je knjiga i koja je naslovna na rikni?
Kupio i ja
Nastavlja se "Zamke i otrovi"
Stvarno nisu normalni sa izborom tih naslovnica.Bas tako
Meni se ova dopada. Iz razloga sto nije objavljena u ZS i LMS, a sam je u to vreme (pre 20ak godina) vidio na neki italijanski strip. U svaki slucaj mnooooooooooogo bolja od ostalih dve. |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Posted - 02/04/2010 : 10:08:59
|
E sad pitanje za milion dolara koja je naslovnica na rikni
Po kozna koji put ovo pitanje. Ali odgovora nikako nema Ja sam se iskreno nadao da ce Nasilje Ali kladim se da je opet nekiz bezveze strip.
[/quote]
Ima odgovora, nemoj da se ljutis
Ne ide nova naslovnica, zavrsava se "Zamke i otrovi"
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 02/04/2010 : 10:32:17
|
E sad pitanje za milion dolara koja je naslovnica na rikni
Ima odgovora, nemoj da se ljutis
Ne ide nova naslovnica, zavrsava se "Zamke i otrovi"
[/quote]
A sta sam ja razumeo da ide ova gore??? Bas sam se i zacudio da je za milion klasa bolja od ostalih dve |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Posted - 02/04/2010 : 10:40:18
|
A sta sam ja razumeo da ide ova gore??? Bas sam se i zacudio da je za milion klasa bolja od ostalih dve
Sada te nista ne razumem
U knjigama 1-5 na riknama ide naslovnica "Mortimerov povratak" a u knjigama 6-11 ide "Zamke i otrovi"
Tek u knjizi 12 ide nova naslovnica na rikni . . . |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 02/04/2010 : 10:50:53
|
A sta sam ja razumeo da ide ova gore??? Bas sam se i zacudio da je za milion klasa bolja od ostalih dve
Sada te nista ne razumem
U knjigama 1-5 na riknama ide naslovnica "Mortimerov povratak" a u knjigama 6-11 ide "Zamke i otrovi"
Tek u knjizi 12 ide nova naslovnica na rikni . . .
Pa upravo to me zbunilo. Ja sam mislio da ce vec knjiga 11 imati novu naslovnicu na rikni, pa kad se oki-boki poceo raspitavati o tome koja ce biti, to me pozitivno pogodilo, jer mi se ove dve uopste ne svidzaju za tu namenu, pa sam hteo znati sto je sljedece. I sad ova nova predlozena mi se bas dopada. Ali moracemo jos malo pricekati za to. Sad sam upravo kupio KI I i tako kompletirao, ali posto sam insistirao da uzmem prvo izdanje, sad su mi knjige razigrane
|
|
|
Topic |
|