Pedjo, doci ce kreSa u cetvrtak po Asterikse. Te podsetim, 5 Asteriksa, Politikina izdanja, Gladijator, Kotlic sa blagom, Bogovsko naselje, Cezarov poklon i U Belgiji EDIT: Samo da cestitam na pobedu, pa opet u cetvrtak da ponovite Eto, i Zvezdas zna da ceni tudji uspeh
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Pedjo, doci ce kreSa u cetvrtak po Asterikse. Te podsetim, 5 Asteriksa, Politikina izdanja, Gladijator, Kotlic sa blagom, Bogovsko naselje, Cezarov poklon i U Belgiji EDIT: Samo da cestitam na pobedu, pa opet u cetvrtak da ponovite Eto, i Zvezdas zna da ceni tudji uspeh
Hvala bice na sajmu a za cestitku imas jedan gratis
Pedjo, poslao sam ti mejl Ili ta mogucnost (u mejlu) ili da ti uplatim pare na racun, pa kreSa sutra samo da pokupi
Ma druze nije nikakav problem kako ti odgovara ja se slazem. Neka Kresa pokupi stripove a ti kad budes dolazio placas , moze i na veliki sajam u oktombru pa da popijes koju dunjevacu
Ma, jok, necu ga maltretiram Dovoljno je on mene danas Poslao sam ti mejl, salji mi na adresu, a ja ti saljem pare, odma... Vis da smenjuju guvernere po drzavu, ko ga zna, ce pojede do listopada sve imflacija Ozbiljno, samo napisi kude da uplacujem i mirna Backa
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Ja cestita Pedji67 plasman u F4, sad jos samo nesto da narucim.
Uzmi devrek od kartona Pedja upao u trans, sad ce slavi do sledeci Veliki petak, a do tad ce stripovi pojede imflacija, pa ce dobijes sipak na popust Meni vec dao Zakasnio si, sazaljevam slucaj
Pedjo, bio li je kreSa, odleteo li je sas avion, sta se desava sas Asteriksi, koja je danas valuta jena, da li ces i Karsonu das popust, zapeo ko malo dete , ocitavi li se od sinoc, ko ti je drazi Alan ili Zagor... Poceh da lupam
Ljudi pa praznici su izvinite na sporosti od ponedeljka vam se javljam jer sam bio u nekoj guzvi , cak sam i sajam skratio za jedan dan. Lijeni CRNOGORAC
Pedjo, fala puno za stripove, potpuno neocekivano (iz nebuha), ja sam iznenadjen (prijatno) . Sad, imas mejl, pa mi odgovori kako cemo . Hvala puno jos jednom.