forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/04/2010 : 01:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Ma, znam, ali ovako sam naterao i one koji ne citaju Alana da komentarisu temu

Ne verujem,takvi ne zalaze ovde
Evo,dobar pokazatelj ce da bude ako i profa koji svuda dodje ne zapazi ovu temu
Koliko nas je bilo na AF Ultimate topicu?
Deset? Ako nas je bilo i toliko?
Inace, da ne bude dileme,mogu da citam i jedno i drugo,ali je AF meni za pet klase bolji strip od Zagora
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 03/04/2010 : 01:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Cek nas prebrojim... Khm, khm... Opti, ti, DOMI, bvagner3, djukak, sawitch (kako kad), cronos (kad je otkljucan ), soulfly tribe, byoman, drogsy, rock.Bob Rock, no1, drakulloni, Darth Ivan (novi kolacic ), Magico_Vento (ali samo SS), srleb (da postavlja pitanja iz naftalin ). elfak (preobrazen od kada sam mu podelio Maverick Alan Fordovi ), Billy_the_Kid (da se informise ), Ultras da proveri ko truje . E, zare je uljez, on se ukljucio cim se spomenuo Zagor . A i Karson mi sumnjiv, sledeca tema je "Uticaj Alana Forda na moj zivotni put i kako sam sistematski unisten od Teksa Vilera i hendikepa na Milan" Ja se ne racunam, ja sam zacetnik . Sledeci put prebrojavamo ko se nikad nije oglasio. Samo vas gledamo!

EDIT: A da i ne lezi Kinge, za njega mislim da se samo folira. Iz "dubine duse" ceka kad ce onaj sa slike baci sekirce na Alana

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 03/04/2010 01:23:01
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/04/2010 : 01:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
A sto sam ti ja sumLJiv?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 03/04/2010 : 01:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Pa, jok, ko ce bude Nema te kada je najpotrebnije, samo si klisnes nekud Gde si da povecavas broj stranica na topik? Vazno da si komentarises Zagor u 16 hiljada izdanja na 375 nacina SumLJiv si, sumLJiv

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/04/2010 : 01:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

A sto sam ti ja sumLJiv?

Mislio je na tvoju seksualnu opredeljenost zbog onoga s elfakom.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 03/04/2010 : 01:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Kit Carson

A sto sam ti ja sumLJiv?

Mislio je na tvoju seksualnu opredeljenost zbog onoga s elfakom.

EDIT: Opet ste mi naljutili Karsona. Ode coek da spije

Edited by - Bob Rok on 03/04/2010 01:29:22
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/04/2010 : 01:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, jok, ko ce bude Nema te kada je najpotrebnije, samo si klisnes nekud Gde si da povecavas broj stranica na topik? Vazno da si komentarises Zagor u 16 hiljada izdanja na 375 nacina SumLJiv si, sumLJiv

Pa ja ne postujem kad vama padne na pamet , nego samo kad imam nesto pametno da spamujem.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/04/2010 : 01:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cek nas prebrojim... Khm, khm... Opti, ti, DOMI, bvagner3, djukak, sawitch (kako kad), cronos (kad je otkljucan ), soulfly tribe, byoman, drogsy, rock.Bob Rock, no1, drakulloni, Darth Ivan (novi kolacic ), Magico_Vento (ali samo SS), srleb (da postavlja pitanja iz naftalin ). elfak (preobrazen od kada sam mu podelio Maverick Alan Fordovi ), Billy_the_Kid (da se informise ), Ultras da proveri ko truje . E, zare je uljez, on se ukljucio cim se spomenuo Zagor . A i Karson mi sumnjiv, sledeca tema je "Uticaj Alana Forda na moj zivotni put i kako sam sistematski unisten od Teksa Vilera i hendikepa na Milan" Ja se ne racunam, ja sam zacetnik . Sledeci put prebrojavamo ko se nikad nije oglasio. Samo vas gledamo!

EDIT: A da i ne lezi Kinge, za njega mislim da se samo folira. Iz "dubine duse" ceka kad ce onaj sa slike baci sekirce na Alana

King je narucio svih 11 knjiga AF kolor biblioteke i to u tvrdom uvezu
jedva cekam da ih dobijem i krenem sa citanjem.
Neke od prica su mi poznate, ali zaboravio sam dosta sa vremenom, vrijeme je da se obnovi stivo.
Kako koju budem citao, pisacu komentare na recenzijama.
Nadam se da ce stici do kraja sljedece sedmice.
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 03/04/2010 : 01:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
King je narucio svih 11 knjiga AF kolor biblioteke i to u tvrdom uvezu

Imam ja tri HC kolor, ali vise bih voleo da su B5 format!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 03/04/2010 : 10:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Kinge, iz poverljivih izvora, najverovatnije ce da izadju jos samo dve knjige u koloru, Gumifleks. Tako da ti preporucujem kupovinu prvih 50 u HC varijanti (to mora da imas), pa ako ti se svidi, ti nastavi dalje Mada moze i sa tih 11, pa ako ti se svidi ti kreni sa c/b varijantom

Edited by - Bob Rok on 03/04/2010 10:09:09
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/04/2010 : 10:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
@Bobe, editiraj one aktualne brojeve na 1. stranici:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=17999&whichpage=90
Izašli su novi

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/04/2010 : 19:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kinge, iz poverljivih izvora, najverovatnije ce da izadju jos samo dve knjige u koloru, Gumifleks. Tako da ti preporucujem kupovinu prvih 50 u HC varijanti (to mora da imas), pa ako ti se svidi, ti nastavi dalje Mada moze i sa tih 11, pa ako ti se svidi ti kreni sa c/b varijantom

a necemo pretjerivati
dosta mi ova kolekcija. Znaci planirana su jos dva izdanja!? Kada izlaze?
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 03/04/2010 : 19:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Jul i avgust

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/04/2010 : 01:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a zar neće epizoda br. 100 izać isto u boji?
btw, vi koji ste čitali, kakve su epizode 100 i 110 (osim što su u njima debitirali klodovik odnosno gumiflex)?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 04/04/2010 01:27:43
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 04/04/2010 : 01:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Fine 100. je bas jubilarac. 110 je klasicna alanfordovska Mada ja Gumifleksa nista posebno nisam voleo. Ma, do 200-ke su odlicne, dobre, solidne i pristojne epizode

Edited by - Bob Rok on 04/04/2010 01:30:52
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/04/2010 : 01:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fine 100. je bas jubilarac. 110 je klasicna alanfordovska Mada ja Gumifleksa nista posebno nisam voleo. Ma, do 200-ke su odlicne, dobre, solidne i pristojne epizode

znači kupovat ćemo sve epizode do broja 200 xD
nego, baš sam sad na stripovi online stranici (pronašao site neki dan ) pogledao početak epizode 109. meni izgleda početak zanimljivo. uglavnom, po coveru i početku bi se dalo zaključit da se u ovoj epizodi klo bacio u kriminal jer su ga šef i jeremija isprovocirali...
jel možda netko pročitao tu epizodu?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/04/2010 : 11:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

A hoce li stotka biti u boji?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 04/04/2010 : 11:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, za ovo znam, za 100. nemam informciju.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/04/2010 : 13:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
mogli bi je baš izdat u boji i crno bijelom. nego, nije li stotka bila prva pobojana epizoda koja je izašla u italiji?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 04/04/2010 : 21:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Vratimo se temi Zagor i Alan, da li idu zajedno? Procitao sam nedavno sken Zagorove epizode "Zagor prica", koja je, kao jedna od boljih. Smesna je I vrloooooooooo dosadna. Tako da za mene, Zagor ce uvek da bude precenjen strip. Kao sto je za druge Alan Dao sam mu sansu, ne ide, pa ne ide... Mada, ja i kad gledam serije, gledam uglavnom humoristicke (ali ne sirov humor), tako da mi Alan ide uz tu pricu. Zagor? Akcione filmove B kategorije nikad nisam voleo, kao ni kaubojske filmove. Mozda sve ima svoje. Zagor ne bih mogao da prihvatim kao strip, kao sto ne bih mogao da prihvatim Cosica kao pisca, kao sto ne bih mogao da prihvatim Mi nismo andjeli 2 kao film, kao sto ne bih mogao da prihvatim Cecu kao pevacicu... I tako to. Opet, to su moja shvatanja, nije da nisam citao i da pricam napamet, jednostavno mi se ne svidja i ne prepoznajem se u tome. (Sto ne znaci da je to sund, jednostavno ga ja tako percipiram )

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/04/2010 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ja ću skraćeno odgovoriti da mi Zg i AF nikako ne idu zajedno,toliko.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 21:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

znači kupovat ćemo sve epizode do broja 200 xD
nego, baš sam sad na stripovi online stranici (pronašao site neki dan ) pogledao početak epizode 109. meni izgleda početak zanimljivo. uglavnom, po coveru i početku bi se dalo zaključit da se u ovoj epizodi klo bacio u kriminal jer su ga šef i jeremija isprovocirali...
jel možda netko pročitao tu epizodu?

U vezi Klodovikovog podviga, mogu ti poslati cijeli strip u pdf-u, ali ionako možš skinut s rapidshare-a.
Cijeli strip je očajan, Klodovik iritantniji nego inače, a pojavljivanje Tria Fantastikus na kraju je vrhunac.

Što se tiče Gumiflexa, to je odlična priča koja se još proteže na brojeve 111 i 112, makar je meni njegovo drugo pojavljivanje(Vratio se Gumiflex/Gumiflexova osveta/Neuhvatljivi) puno bolje od prvog.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 21:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Ja ću skraćeno odgovoriti da mi Zg i AF nikako ne idu zajedno,toliko.

Jako precizno rečeno, Zagor i AF su dva posve različita pojma i nema nikakvog smisla uspoređivati ih.

Edited by - Opti on 04/04/2010 21:47:37
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 04/04/2010 : 21:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vratimo se temi Zagor i Alan, da li idu zajedno? Procitao sam nedavno sken Zagorove epizode "Zagor prica", koja je, kao jedna od boljih. Smesna je I vrloooooooooo dosadna. Tako da za mene, Zagor ce uvek da bude precenjen strip. Kao sto je za druge Alan Dao sam mu sansu, ne ide, pa ne ide... Mada, ja i kad gledam serije, gledam uglavnom humoristicke (ali ne sirov humor), tako da mi Alan ide uz tu pricu. Zagor? Akcione filmove B kategorije nikad nisam voleo, kao ni kaubojske filmove. Mozda sve ima svoje. Zagor ne bih mogao da prihvatim kao strip, kao sto ne bih mogao da prihvatim Cosica kao pisca, kao sto ne bih mogao da prihvatim Mi nismo andjeli 2 kao film, kao sto ne bih mogao da prihvatim Cecu kao pevacicu... I tako to. Opet, to su moja shvatanja, nije da nisam citao i da pricam napamet, jednostavno mi se ne svidja i ne prepoznajem se u tome. (Sto ne znaci da je to sund, jednostavno ga ja tako percipiram )

Pa znas kako druze, ti si previse mator da sada krenes da citas Zagora :). Ja sam Zagor prica procitao prvi put sa 11 godina jer sam ga tek tada nabavio kao i vecinu njegovih najjacih stripova Ratnik Pekot, Vampirca, Svemirsku bracu a recimo u to vreme su mi svi ostali stripovi bilo kog junaka bili kesa za Nasilje u Darkvudu i Veliku urotu.
E a kad sam krenuo u srednju skolu, poceo sam da skupljam AF SS i nisam mogao da stanem da ga citam. Batalio sam skupljanje Zagora, jer je odnos cene i kvaliteta bio mnogo na strani AF-a. Govorim za Futosku pijacu u NS-u.
Ali sve se promenilo kad sam pre godinu dve otkrio da stripovi ponovo izlaze i to lepo po redu i kako zasluzuju. Pa sad skupljam i citam i AF-a i ne osecam se ko kreten kad citam prvih 220 brojeva recimo, a kad citam Zagora svi misle da sam debil i ja znam da je to naivno ali sad kad je VC izdao Nasilje u Darkvudu HC kako valja, jedva sam cekao da ga kupim i procitam iako ga imam i u SD-Ludens Extra serijalu. Jednostavno setim se i gde sam sedeo kad sam ga prvi put citao i kako sam ga nabavio i sa kojim drugarom sam o njemu pricao kad je i on procitao i gde sam ga cuvao. Jbg ja sam 100 puta pravio Zagorovu sekiru ko klinac.
AF jeste za sva vremena ali dok zivi generacija bliska mojoj Zagor je tata :). A i ako cemo iskreno trenutno u Italiji na kioscima je bolji Zagor nego AF
Salu na stranu, trenutno mi je iskreno AF (stare epizode) kesa za Kena Parkera od Bonelija, ili recimo za Spaghetti Brothers-e sa kojima se moze porediti jer su isti ili slican zanr
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 04/04/2010 : 22:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:

Procitao sam nedavno sken Zagorove epizode "Zagor prica", koja je, kao jedna od boljih. Smesna je I vrloooooooooo dosadna.

To je jedina koju si pročitao?
A čuj,probaj Demone ludila, Svemirsku braću ili tako nešto. Zagor priča je jedna od onih koje su zauvijek ostale izgubljene u vremenu i nostalgiji mnogih, tako da...

Ali meni će svejedno bilo koja epizoda Zagora ostati bolja nego "Klodovikov podvig".

Edited by - Opti on 04/04/2010 22:05:12
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000