može neko ukratko prozborit koju o tom Kolorfestu? Dimenzije, stranice, kako , kada i zašto?
P.S. znam da je stavljen link na bonelijevu stranicu
Prozbor kolorfest! Diemnzije - Bonelli format, sumnjam da cemo nesto mijenjati. Stranice - radimo po originalu, jedna njihova knjiga jedna nasa. Kako - kupe se prava, prevede, upise, dizajnira i pripremi i da tiskari, onda sto bude... Kada - na jesen Zasto - pa svidjelo nam se izdanje...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Originally posted by Dado Zasto - pa svidjelo nam se izdanje...
Pa naravno, u boji je! Vjerojatno ste odlučili ići ukorak s talijanskim izdanjima, mislim da ovo vani pokušavaju progurati kao vrlo perspektivno i moderno izdanje.
Budući da nećete Greystorma, a što bi bilo s Caravanom?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Kad se pricalo o MV knjigama, stalo se o njima pricati kad je krenulo u Srbiji na kioscima. Znamo kako je zavrsilo.
Planirali smo raditi Juliju u knjigama, no javio se izdavac koji je to zelio raditi na kioscima, i mi smo naravno rekli super i odustali od knjiga. Znamo kako je to nazalost zavrsilo.
E sad zakljucak koji sledi je da mozemo da ocekujemo Juliju Ako ste posle propasti MV na kioscima u Srbiji resili da radite MV u HC,a posle propati Julije u izdanju VG - ovo je jedini ispravan zakljucak
ne valja. MV je u HR poceo davno prije propasti u Srbiji
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Super Book nije MM super book, istina najvise ima MM ali vec od prije smo rekli i planirali ukljuciti sve vise junaka. Ide naravno u tu biblioteku...
Sad sam se nešto sjetio. Ako Superbook nije samo MM, to znači da će u LIB Superbooku jednog dana izaći i sve one Dylanove epizode drugih izdavača (Mondadori,...).
Bilo bi dobro da u Libellus Superbooku onda izađu sve Martijeve team-up epizode(pa da budu na jednom mjestu),ali mislim da neće s obzirom da je npr,Martin Mystere & Mr No objevio Strip Agent,da li je Marti imao još koje team-up,osim već navedenih,koje bi Libellus mogao objaviti?
Sad sam se nešto sjetio. Ako Superbook nije samo MM, to znači da će u LIB Superbooku jednog dana izaći i sve one Dylanove epizode drugih izdavača (Mondadori,...).
Samo posle Texa i Nick Raidera Bez sale,nadam se da ce sve kratke price svih junaka tu biti jednom sakupljene i to ce onda da bude nesto sto niko nece imati osim nas Samo napred LB
Bilo bi dobro da u Libellus Superbooku onda izađu sve Martijeve team-up epizode(pa da budu na jednom mjestu),ali mislim da neće s obzirom da je npr,Martin Mystere & Mr No objevio Strip Agent,da li je Marti imao još koje team-up,osim već navedenih,koje bi Libellus mogao objaviti?
Koliko znam MM i MNO su objavljeni kao specijalci a ne kao posebna izdanja, a mislim da osim navedenih nema drugih team upova. No po informaciama koje imam mislim da ce u buducnosti MM i NN opet biti skupa...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne