Sad ozbiljno: Ako ima neko da nije izvrsio uplatu neka to ucini ako je moguce do sutra ili u najskorijem periodu (radi se o aukcijama od septembra prosle godine). Upplatu izvrsite na racun: Nenad Jankovic Zaba: 3221547525 za vise informacija mozete se javiti nenadu na mail: nenad.jankovic1@os.htnet.hr
Sad ozbiljno: Ako ima neko da nije izvrsio uplatu neka to ucini ako je moguce do sutra ili u najskorijem periodu (radi se o aukcijama od septembra prosle godine). Upplatu izvrsite na racun: Nenad Jankovic Zaba: 3221547525 za vise informacija mozete se javiti nenadu na mail: nenad.jankovic1@os.htnet.hr
Napomeni da ti ljudi od kojih trazis da uplate novac vec dobili stripove (i to prije par mjeseci) a ako nemaju novca neka se bar jave!!!!!!!!!
Jos jednom Molim uvazene kupce koji nisu izvrsili placanje stripova, a stripove su dobili da to ucine u najskorijem roku. Barem se javite na culfis@gmail.com radi dogovora, jer stripovi koje sam `prodavao` nisu moji (valjda sam toliko zasluzio da se javite) Sve relavantne podatke za uplatu imate u postu iznad. Hvala na razumevanju.
Ne znam ko ti sve duguje, ali nije normalno da ti iz Kovina doneses stripove u HR i da im posaljes na adresu i da te izjebu za pare... I da se jos i ne jave... Jezivo...
nemam reci,ali ovo je sramota.dajte ljudi,bar se javite culfisu.valjda treba postovati sta sve covek odradi za stripofile,a ne odugovlaciti do beskonacnosti.
Hvala drustvo na podrsci, nista nije tesko odraditi za istinske ljubitelje stripa, a nema cene koja moze platiti njihovo zadovoljstvo kada stripove preuzmu, mene ako se sete za Dan bezbednosti, sete se... Nisam precizno formulisao naslov topika - dakle radi se o KUPCIMA koji su stripove osvojili na AUKCIJAMA negde u 10. mesecu prosle godine. Dogovori oko placanja mimo aukcija su nesto drugo. Ovim putem zelim javno da pohvalim ljubitelje stripa sa kojima je zadovoljstvo saradjivati mimo aukcija - elva, ivan micic, fred perry i sale from hell. Naravno, najvece zasluge za realizaciju ove ture pripadaju nenadu_alfu i pedji67.
U vezi aukcija koje sam nedavno osvojio kod uvazenih prodavaca - info za dmara, lwooda, COLUMBA i alibabu: Za nekih par dana nenad_alf ce regulisati placanje stripova koje sam osvojio na Vasim aukcijama, svi podaci su mu prosledjeni. Izvinjavam se na kasnjenju. Hvala na razumevanju i na poverenju. Ziveli!