Ima nas vise, radimo kao komuna. Inace, prethodni post je, as usual, bio u saljivom tonu ali se nadam da se ljudi koji su kupili Karavan nece razocarati u radnju. Kao sto rece Magic Wind, ambalaza malo vredi ako proizvod ne valja... Michele Medda je za Caravan dobio nagradu na Lucci u kategoriji scenarija (originalne ideje), zato smo i zeleli da ga prikazemo trzistu.
Da nije u pitanju gej komuna ? Colte, interesuje me ko je odabrao ovaj serijal ? Nije mogao bolji - aktuelan je, kratak je , mislim da je ,sa obzirom na scenaristu, odličan i da ti najiskrenije kažem obradovao me je više nego da ste započeli sa MV (iz razloga što je MV mnogo duži). Ima li šanse da se nekako pošalje nekoliko primeraka u Čačak, ja bih obezbedio još par kupaca ?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Može objašnjenje zašto samo 500 primeraka , i gde da ga nađemo u N.Sadu
Tiraz je prilagodjen situaciji, da se tako izrazim. Caravan je prilicno nepoznat nasoj citalackoj publici i samim tim smo krenuli sa manjom cifrom. Pitanje distribucije za Novi Sad ce biti reseno u narednim danima.
pozdrav colte,
htio bih znati da li postoji mogucnost da ovaj strip dobijem putem poste? mozda se i u austriji nadje jos poneki kupac, pa ne bi bilo lose kada bi stripove mogli naruciti direktno kod vas..
htio bih znati da li postoji mogucnost da ovaj strip dobijem putem poste? mozda se i u austriji nadje jos poneki kupac, pa ne bi bilo lose kada bi stripove mogli naruciti direktno kod vas..
Isto pitanje i za drugu stranu Alpa. Ako može, bilo bi lepo...
Originally posted by anto Da nije u pitanju gej komuna ? Ako je tako, ima li šanse da se nekako pošalje nekoliko primeraka clanova redakcije u Čačak? Ja bih obezbedio još par lokalaca pa da se rostiljamo.
No comment. Sto se tice ideje, ljudima na ovom projektu je Caravan bio izuzetno interesantan od samog pocetka zbog svoje neuobicajene tematike i cinjenice da je u pitanju zaokruzena celina.
Tiraz je prilagodjen situaciji, da se tako izrazim. Caravan je prilicno nepoznat nasoj citalackoj publici i samim tim smo krenuli sa manjom cifrom. Pitanje distribucije za Novi Sad ce biti reseno u narednim danima.
Originally posted by anto Da nije u pitanju gej komuna ? Ako je tako, ima li šanse da se nekako pošalje nekoliko primeraka clanova redakcije u Čačak? Ja bih obezbedio još par lokalaca pa da se rostiljamo.
No comment.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
No comment. Sto se tice ideje, ljudima na ovom projektu je Caravan bio izuzetno interesantan od samog pocetka zbog svoje neuobicajene tematike i cinjenice da je u pitanju zaokruzena celina.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hm.... Pitam se da li je onaj ko je upravo krenuo sa novim Boneli serijalom hteo da malo početkom godine ispita tržište za nove junake... Posebno jer je glavni nove kuće Feniks, gospodin Colt viđen i u SKC-u onog "čuvenog" 18 januara u 18h... Nadam se da samo paranoišem, posebno jer mi je Colt krajnje simpa lik i nadam s etakođe da mu Živadin Stevanović nije alter ego!
...hm... ja mislim da je tebi krajne vreme da se upucas i da nas postedis vise te spike sa Zivadinom Stefanovicem...
A u Niš???
Uhvati me frka, kako su svi počeli, ostaću bez primerka, a tek sredinom naredne nedelje idem u BG