forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nindza Kornjace
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mlLandj3
Average Member

Serbia
680 Posts

Member since 22/09/2009

Posted - 08/04/2010 : 09:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mlLandj3's Homepage  Send mlLandj3 a Private Message  Reply with Quote
ja se uvek setim nekih studentskih protesta '91-'92 kad je indexovo pozorište pravilo parodiju na Slobu i comp. pa su imali nekakve Ninja Slobnjače-Šešeljelo, Vučelo, Radomandjelo, i Bakonjardo
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 15:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nitko nije spomenuo, ali ti stripovi koje si čitao su najvjerojatnije oni koji su izlazili kao dodatak Politikinom Zabavniku. Ta scena u kojoj ti neki punk-vanzemaljci u autu bez kotača uletavaju u nekakav vremensko-prostorni vir se i meni urezala u pamćenje. Baš nevjerojatno.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 15:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Bile su to dobre serije za klince, čini se da su tada ljudi koji su se bavili tim biznisom imali puno bolji osjećaj šta klincima treba a šta ne treba, šta klince zabavlja a šta zamara. Kao što kaže čika Cat Claw.

Nešto ste zaboravili: Kowa(fuckin')bunga!

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 08/04/2010 : 18:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Kad sam prvi put uzeo strip, iznenadio sam se koliko je drugaciji od serije - plus sto ima super stvari:

klikni 1
klikni 2

Citao neko Bisleya na Kornjacama? Kakav je?

moji crteži
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 18:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Pa vidiš po naslovnici: bestijalan i neobuzdan kao i uvijek. ;)

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/04/2010 : 19:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
meni su ipak najdraze kornjace one u usagiju tako ih je bilo simpaticno vidjeti
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 19:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Mislim da nitko nije spomenuo, ali ti stripovi koje si čitao su najvjerojatnije oni koji su izlazili kao dodatak Politikinom Zabavniku. Ta scena u kojoj ti neki punk-vanzemaljci u autu bez kotača uletavaju u nekakav vremensko-prostorni vir se i meni urezala u pamćenje. Baš nevjerojatno.

gle, vrlo moguce, jer upravo to su Neutrini koji dolaze iz Dimenzije X kroz portal u Tehnodromu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 08/04/2010 : 20:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=dIhpkax6UBo
Pre mnogo godina sam se budio svako jutro da bih gledao ove kornjce.Bolje su jedno 100 puta od ovih sad nekih svemirskih gluposti...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8013 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/04/2010 : 20:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Pored naziva TMNT postoji i TMHT(H - Hero). U čemu je razlika i ima li veze sa odnosom prvobitnog stripa i kasnije verzije za decu?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/04/2010 : 20:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ne, ima veze sa tim da su Britanci mislili da je "Ninja" prenasilno, pa su ih prekrstili u "Hero" kad su otkupili crtani.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 22:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
lol?

Djole zajebavaš ili ozbiljno?

Kaže Wiki da su pod tim imenom bili poznati ne samo u UK nego i u Irskoj, Njemačkoj, Austriji i skandinavskim zemljama.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 22:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

http://www.youtube.com/watch?v=dIhpkax6UBo
Pre mnogo godina sam se budio svako jutro da bih gledao ove kornjce.Bolje su jedno 100 puta od ovih sad nekih svemirskih gluposti...

Čuj April O'Neal na 0:17

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/04/2010 : 22:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Kaže Wiki da su pod tim imenom bili poznati ne samo u UK nego i u Irskoj, Njemačkoj, Austriji i skandinavskim zemljama.

Evropi, sve skupa. Ali su započeli Englezi.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 22:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Pa kod nas su bili Nindža Kornjače, šta onda to znači? ;)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/04/2010 : 22:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Da nismo deo Evrope. :P

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/04/2010 : 22:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Toga sam se i bojao! ;)

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/04/2010 : 22:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
oprostite decki ja sam sada pijan malo pa nisam siguran sto radim, al mislim da ovaj link za nindza kornjaca stripove nisu ti stripovi koje sam citao kao mulac :D
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8013 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/04/2010 : 22:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=S6S2QDqTlDQ&feature=related

ajde nindza kornjace vi ste zverke najjače ajde sad je zadnji čas spašavajte"nindže nindže" lično nas.

(na ovo drugo ne stavljam link, da neko ne tumači nešto pogrešno)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/04/2010 : 22:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da su mi crtani serijali bili bez veze. Eto, imaš NINJA kornjače koje se služe saijima i katanama, i negativca po imenu SHREDDER (Rezač), koji ne reže baš nešto. Ni kapi krvi. A Michelangelo nije ni mrdnuo svojima nunčakama. Štoviše, kasnije su ih zamijenili nekom kukom za penjanje?!? Krasno, nema šta.

A da ne pričam kako su sve epizode bile manje-više iste. Shredder i ekipa naprave sranje, Kornjače spašavaju i jedu pizzu. Yay. I tako 193 epizode.

Dakle, za mene, ili strip ili ništa.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/04/2010 : 23:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
E, ali stvari su se menjalee, Tehnodrom je menjao mesto svakih tridsetak epizoda, čas u Dimenziji X, čas pod zemljom, pa opet u Dimenziji X, pa pod vodom... ;)

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/04/2010 : 23:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

E, ali stvari su se menjalee, Tehnodrom je menjao mesto svakih tridsetak epizoda, čas u Dimenziji X, čas pod zemljom, pa opet u Dimenziji X, pa pod vodom... ;)

Da, a njihova kanalizacija je nekad smrdila više, a nekad manje.

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 09/04/2010 : 11:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
nasao sam bas doma 13 dvda nindza kornjaca crtica, moram priznat da ce mi bit malo drago to pregledat, al me nervira samo dvd izdanje koje je ocito ovlas radjeno
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 23/04/2010 : 00:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Nindza Kofernjace + medved Sergej Mishka: http://englishrussia.com/index.php/2009/02/13/russian-comics-book/

moji crteži
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/04/2010 : 00:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Moram priznati da su mi crtani serijali bili bez veze. Eto, imaš NINJA kornjače koje se služe saijima i katanama, i negativca po imenu SHREDDER (Rezač), koji ne reže baš nešto. Ni kapi krvi. A Michelangelo nije ni mrdnuo svojima nunčakama. Štoviše, kasnije su ih zamijenili nekom kukom za penjanje?!? Krasno, nema šta.

A da ne pričam kako su sve epizode bile manje-više iste. Shredder i ekipa naprave sranje, Kornjače spašavaju i jedu pizzu. Yay. I tako 193 epizode.

ha, čuj, crtić (iz 1987) je napravljen tako da bude prikladan za djecu. ako si očekivao da će crtani film za djecu bit nasilan onda ne znam. oni originalni stripovi su bili prenasilni pa im je ton i stil modificiran. ako te baš zanima nasilje i to kako shredder sve sjecka u komadiće, pogledaj animiranu seriju iz 2003 (to je kao revive animirane serije o NK-a, ali slijedi stil originalnih stripova).

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 23/04/2010 00:56:55
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/04/2010 : 03:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

ha, čuj, crtić (iz 1987) je napravljen tako da bude prikladan za djecu. ako si očekivao da će crtani film za djecu bit nasilan onda ne znam. oni originalni stripovi su bili prenasilni pa im je ton i stil modificiran. ako te baš zanima nasilje i to kako shredder sve sjecka u komadiće, pogledaj animiranu seriju iz 2003 (to je kao revive animirane serije o NK-a, ali slijedi stil originalnih stripova).

A što sam ja rekao? Meni je smiješno što je preuzet jedan koncept očito namijenjen za nešto stariju publiku i pretvoren u nešto zbilja tupavo i repetitivno. Mislim, ako ideš raditi seriju za klince ne znači da moraš imati dosadne priče i iskarikirane likove koji se vrte u krug. Evo, po meni je "Avatar: The Last Airbender" primjer kako izgleda dobra serija za djecu. Zanimljiva priča, trodimenzionalni likovi i svijet koji golica maštu.

A što se tiče serije iz 2003. godine, ma vraga slijedi stil originalnih stripova. Ton je mrvu ozbiljniji, ali to je još uvijek miljama daleko od stripa. A da ne pričam da je kao zabava za djecu za nekoliko koplja slabije od Avatara, Ben 10 ili Spongeboba.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000