Author |
Topic |
mlLandj3
Average Member
Serbia
680 Posts
Member since 22/09/2009 |
Posted - 08/04/2010 : 09:13:36
|
ja se uvek setim nekih studentskih protesta '91-'92 kad je indexovo pozorište pravilo parodiju na Slobu i comp. pa su imali nekakve Ninja Slobnjače-Šešeljelo, Vučelo, Radomandjelo, i Bakonjardo |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 08/04/2010 : 15:08:59
|
Mislim da nitko nije spomenuo, ali ti stripovi koje si čitao su najvjerojatnije oni koji su izlazili kao dodatak Politikinom Zabavniku. Ta scena u kojoj ti neki punk-vanzemaljci u autu bez kotača uletavaju u nekakav vremensko-prostorni vir se i meni urezala u pamćenje. Baš nevjerojatno. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 08/04/2010 : 15:18:10
|
Bile su to dobre serije za klince, čini se da su tada ljudi koji su se bavili tim biznisom imali puno bolji osjećaj šta klincima treba a šta ne treba, šta klince zabavlja a šta zamara. Kao što kaže čika Cat Claw.
Nešto ste zaboravili: Kowa(fuckin')bunga! |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 08/04/2010 : 19:35:07
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Mislim da nitko nije spomenuo, ali ti stripovi koje si čitao su najvjerojatnije oni koji su izlazili kao dodatak Politikinom Zabavniku. Ta scena u kojoj ti neki punk-vanzemaljci u autu bez kotača uletavaju u nekakav vremensko-prostorni vir se i meni urezala u pamćenje. Baš nevjerojatno.
gle, vrlo moguce, jer upravo to su Neutrini koji dolaze iz Dimenzije X kroz portal u Tehnodromu |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8013 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 08/04/2010 : 20:04:34
|
Pored naziva TMNT postoji i TMHT(H - Hero). U čemu je razlika i ima li veze sa odnosom prvobitnog stripa i kasnije verzije za decu? |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 08/04/2010 : 20:39:51
|
Ne, ima veze sa tim da su Britanci mislili da je "Ninja" prenasilno, pa su ih prekrstili u "Hero" kad su otkupili crtani. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 08/04/2010 : 22:04:11
|
lol?
Djole zajebavaš ili ozbiljno?
Kaže Wiki da su pod tim imenom bili poznati ne samo u UK nego i u Irskoj, Njemačkoj, Austriji i skandinavskim zemljama. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/04/2010 : 22:14:41
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Kaže Wiki da su pod tim imenom bili poznati ne samo u UK nego i u Irskoj, Njemačkoj, Austriji i skandinavskim zemljama.
Evropi, sve skupa. Ali su započeli Englezi. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/04/2010 : 22:20:00
|
Da nismo deo Evrope. :P |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 08/04/2010 : 22:31:20
|
oprostite decki ja sam sada pijan malo pa nisam siguran sto radim, al mislim da ovaj link za nindza kornjaca stripove nisu ti stripovi koje sam citao kao mulac :D |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8013 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 08/04/2010 : 22:56:54
|
Moram priznati da su mi crtani serijali bili bez veze. Eto, imaš NINJA kornjače koje se služe saijima i katanama, i negativca po imenu SHREDDER (Rezač), koji ne reže baš nešto. Ni kapi krvi. A Michelangelo nije ni mrdnuo svojima nunčakama. Štoviše, kasnije su ih zamijenili nekom kukom za penjanje?!? Krasno, nema šta.
A da ne pričam kako su sve epizode bile manje-više iste. Shredder i ekipa naprave sranje, Kornjače spašavaju i jedu pizzu. Yay. I tako 193 epizode.
Dakle, za mene, ili strip ili ništa. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/04/2010 : 23:06:25
|
E, ali stvari su se menjalee, Tehnodrom je menjao mesto svakih tridsetak epizoda, čas u Dimenziji X, čas pod zemljom, pa opet u Dimenziji X, pa pod vodom... ;) |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 08/04/2010 : 23:23:06
|
quote: Originally posted by Djole
E, ali stvari su se menjalee, Tehnodrom je menjao mesto svakih tridsetak epizoda, čas u Dimenziji X, čas pod zemljom, pa opet u Dimenziji X, pa pod vodom... ;)
Da, a njihova kanalizacija je nekad smrdila više, a nekad manje. |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 09/04/2010 : 11:29:32
|
nasao sam bas doma 13 dvda nindza kornjaca crtica, moram priznat da ce mi bit malo drago to pregledat, al me nervira samo dvd izdanje koje je ocito ovlas radjeno |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 23/04/2010 : 00:53:44
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Moram priznati da su mi crtani serijali bili bez veze. Eto, imaš NINJA kornjače koje se služe saijima i katanama, i negativca po imenu SHREDDER (Rezač), koji ne reže baš nešto. Ni kapi krvi. A Michelangelo nije ni mrdnuo svojima nunčakama. Štoviše, kasnije su ih zamijenili nekom kukom za penjanje?!? Krasno, nema šta.
A da ne pričam kako su sve epizode bile manje-više iste. Shredder i ekipa naprave sranje, Kornjače spašavaju i jedu pizzu. Yay. I tako 193 epizode.
Dakle, za mene, ili strip ili ništa.
ha, čuj, crtić (iz 1987) je napravljen tako da bude prikladan za djecu. ako si očekivao da će crtani film za djecu bit nasilan onda ne znam. oni originalni stripovi su bili prenasilni pa im je ton i stil modificiran. ako te baš zanima nasilje i to kako shredder sve sjecka u komadiće, pogledaj animiranu seriju iz 2003 (to je kao revive animirane serije o NK-a, ali slijedi stil originalnih stripova). |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 23/04/2010 00:56:55 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 23/04/2010 : 03:57:56
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Dakle, za mene, ili strip ili ništa.
ha, čuj, crtić (iz 1987) je napravljen tako da bude prikladan za djecu. ako si očekivao da će crtani film za djecu bit nasilan onda ne znam. oni originalni stripovi su bili prenasilni pa im je ton i stil modificiran. ako te baš zanima nasilje i to kako shredder sve sjecka u komadiće, pogledaj animiranu seriju iz 2003 (to je kao revive animirane serije o NK-a, ali slijedi stil originalnih stripova).
A što sam ja rekao? Meni je smiješno što je preuzet jedan koncept očito namijenjen za nešto stariju publiku i pretvoren u nešto zbilja tupavo i repetitivno. Mislim, ako ideš raditi seriju za klince ne znači da moraš imati dosadne priče i iskarikirane likove koji se vrte u krug. Evo, po meni je "Avatar: The Last Airbender" primjer kako izgleda dobra serija za djecu. Zanimljiva priča, trodimenzionalni likovi i svijet koji golica maštu.
A što se tiče serije iz 2003. godine, ma vraga slijedi stil originalnih stripova. Ton je mrvu ozbiljniji, ali to je još uvijek miljama daleko od stripa. A da ne pričam da je kao zabava za djecu za nekoliko koplja slabije od Avatara, Ben 10 ili Spongeboba. |
|
|
Topic |
|