Danas sam se u gradu video sa Coltom koji mi je poklonio prvi broj Caravana i popričali smo o novoj izdavačkoj kući i planovima ali od mene više ništa nećete čudi, gotovo je sa insajderskim informacijama jednom za svagda. Kada bude to hteo, Zeka, tj. Colt najaviće na forumu nove planove "Feniks press-a". U svakom slučaju izdanje super izgleda, štampa je vrhunska kao i prevod (Bravo Colte!)
Satro insajderu, prodao si se za 2 stripa.. Izneverio si nas..
Ja cu samo da dodam: sam potez da se izdaje "Caravan", koji je sasvim nov mini serijal bez ikakvih fanova na ovo balkansko trziste, zasluzuje svake pohvale! Nadam se da ce "Phoenix Press" i u buducnost izdavati slicne kvalitetne serijale koji svakako zasluzuju se procitati!
Mozda je cena malo slana ali nema mnogo izbora kad se radi o ovakvim izdanja - ili ce biti cena nesto skuplja jer je ipak ovo rizik za samog izdavaca ili tko zna kad cemo da vidimo neke od ovih Boneli mini serijala. A kako citam, svi su zadovolni od tehnicki kvalitet stripa sto je samo dopolniteljni plus i za ovo izdanje i za sama izdavacka kuca.
I naravno kao i svi drugi, zeleo bi da cujem buduce planove Phoenix Press-a!
Kupio sam u petak prva 2 broja, veoma sam zadovoljan!Strip je odlican, odmah me je zainteresovao, dopada mi se tempo radnje i likovi i nacin pricanja price. Crtez takodje. Navucen sam i uzecu ceo serijal. Prevod je strava, trudio sam se da nadjem neku gresku, bezuspesno, svaka cast Colte! Papir, otisak, povez, lepak, rikna, naslovnica, Bonelli format... su po mom misljenju besprekorni. Nagradjivani Prof. Blazina bi trebao da pogleda i da se nauci kako se rade naslovnce za stripove. Mogu samo da kazem da jedva cekam treci broj. Phoenix Pressu zelim sve najbolje u daljem radu. Jedini predlog je da u nekom od nardenih brojeva napisu nesto o svojim planovima za dalje (Greystorm?)
Kupio sam u petak prva 2 broja, veoma sam zadovoljan!Strip je odlican, odmah me je zainteresovao, dopada mi se tempo radnje i likovi i nacin pricanja price. Crtez takodje. Navucen sam i uzecu ceo serijal. Prevod je strava, trudio sam se da nadjem neku gresku, bezuspesno, svaka cast Colte! Papir, otisak, povez, lepak, rikna, naslovnica, Bonelli format... su po mom misljenju besprekorni. Nagradjivani Prof. Blazina bi trebao da pogleda i da se nauci kako se rade naslovnce za stripove. Mogu samo da kazem da jedva cekam treci broj. Phoenix Pressu zelim sve najbolje u daljem radu. Jedini predlog je da u nekom od nardenih brojeva napisu nesto o svojim planovima za dalje (Greystorm?)
Covece, tek sam sad smogao snage da ostavim prvi posto ovde, samo zato sto mi je kum javio da mi je konacno kupio prva dva broja!!! On je licno odusevljen kvalitetom, ja sam odusevljen sto sam dobio svoje primerke, a pogotovo sto stizem u zemlju Srbiju u cetvrtak, pa mozda uhvatim trojku licno!!! :) Ako je neko u Alan Fordu za vikend neka se javi na PM, pa se gledamo! Peace!!!
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
U pogledu distribucije u Hrvatskoj, uspostavljeni su prvi kontakti i trudicemo se da Caravan sto pre bude dostupan svima koji su zainteresovani.
Alal vera Colte, alal vera!!
Pa zar zagrebačke i ine striparnice ne mogu naručiti primjerke iz srpskih striparnica, i to je to. Niti ne treba direktna distribucija? ILI to ne ide tako?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Moze li neko ukratko da napise o cemu se radi u stripu?
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Da, to se dešava u prvom broju, a u drugom se opisuje postupak evakuacije građana Nest Pointa i njihovo putovanje, a usput se dešava i ubistvo jednog pobunjenika koji je pokušao bekstvo motorom(spasao je Davidovog psa Čipa kojeg su morali da ostave na putu, nije im vojska dozvolila da ga traže), no da ti sad puno ne prepričavam, preporučujem ti da kupiš, meni je zanimljivo!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!