prestrasno koliko je dobro! nije uopce problem u koristenju necega, vec iskoristiti to na pravome mjestu s pravom mjerom. to je kao da ti Gande netko zamjera jer si na teleskop postavio neki mocan pentaxov megazoom umjesto da si skicirao olovkom to sto vidis pa onda to nije umjetnost. to je presmijesno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
N izvlačim se ja... I dalje mi fotošopirana pozadina bez izvučene iti jedne okvirne linije odudara od jebeno preciznog prvog plana. Jako dobro ovo izgleda no zamišljam originalnu tablu. Avion i... ništa a u finalu Barcelona.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
N izvlačim se ja... I dalje mi fotošopirana pozadina bez izvučene iti jedne okvirne linije odudara od jebeno preciznog prvog plana. Jako dobro ovo izgleda no zamišljam originalnu tablu. Avion i... ništa a u finalu Barcelona.
predlazem ti da i ti to koristis. mozda dogodine ugledamo i drugu tabl... ovaj, drugi tvoj strip salu na stranu, meni je vrlo drag taj kontrast gigapreciznosti i pozadine... mada, u prizoru s avionom i cijelom tenkovskom brigadom u pozadini, ne znam sto bi jos htio...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ma previše je "foto", vidit ćeš. Ima scena nad morem di je avion savršen u prvom planu ali morska površina ( a to je jedina pozadina ) odudara ma kako dobro bila napravljena. Vuče mi na amerikanizaciju bedeja a to ne volin. No ponavljam, ovo je odlično. Moje mišljenje je ionako irelevantno.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ma previše je "foto", vidit ćeš. Ima scena nad morem di je avion savršen u prvom planu ali morska površina ( a to je jedina pozadina ) odudara ma kako dobro bila napravljena. Vuče mi na amerikanizaciju bedeja a to ne volin. No ponavljam, ovo je odlično. Moje mišljenje je ionako irelevantno.
ovo je kompjuterska grafika .... a ja sam zaljubljen u ovakve divote ... najdraze mi je kod igre uvod u igricu i oni sitni filmici ...tako ovaj je strip prekrasan