forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Caravan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 13/04/2010 : 20:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Samo sto ovo nije kiosk izdanje, jer ga nema na kioscima
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 14/04/2010 : 11:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Juče sam uzeo u AF sva tri broja,stvarno je odlično urađen,nemam zamerki.
Jedino je možda cena malo previsoka.
Go to Top of Page

Goblin
New Member

Serbia
182 Posts

Member since 09/07/2008

Posted - 14/04/2010 : 14:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Goblin a Private Message  Reply with Quote
Kupio sva tri, upravo procitao prvi. Jedna rec: FENOMENALNO!
Obozavam ovakvu tematiku, oslanja se na gomilu meni omiljenih filmova i TV serija.
Zadovoljan sam sa otiskom, uvezom, prevodom, uvodnicima, kvalitetom celog izdanja uopste.
Svaka Cast!
PS. Smatram da cena nije previsoka, prakticno, to su 2-3 kutije cigareta mesecno, a to je nista.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 14/04/2010 : 17:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Hvala bogu, ne pušim, pa mogu zato imam za stripove :)

Pročitao sam prvi...
Štampa odlična.
Format originalan.
Papir debeo.
Priča zanimljiva, nije naivna, nije dečija, nije nelogična...
Posebno mi bilo videti meni dragu Anu Mariju s punim imenom i prezimenom na spisku ljudi koji stoje iza novog izdavača.
U celom prevodu koji je odličan i prijatan, dakle u svim mogućim oblačićima mislim da ima jedno jedino slovo omašeno. Dakle, rađeno, da se ne traži bolje! :))
Prezadovoljan sam, a nisam imao pojam o Karavanu pre 5 dana.

Potajno se nadam, da će neko ovako izdavati Juliju!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/04/2010 : 17:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Hvala bogu, ne pušim, pa mogu zato imam za stripove :)

Pročitao sam prvi...
Štampa odlična.
Format originalan.
Papir debeo.
Priča zanimljiva, nije naivna, nije dečija, nije nelogična...
Posebno mi bilo videti meni dragu Anu Mariju s punim imenom i prezimenom na spisku ljudi koji stoje iza novog izdavača.
U celom prevodu koji je odličan i prijatan, dakle u svim mogućim oblačićima mislim da ima jedno jedino slovo omašeno. Dakle, rađeno, da se ne traži bolje! :))
Prezadovoljan sam, a nisam imao pojam o Karavanu pre 5 dana.

a da li pijes?vec sam pomenuo da odavno sanjam ovakva izdanja kao caravan.svaka naslovna na kartonu,ko sto i pase boneliju.hua,fala na opisu,to je ono sto otvara srce,i zelju za citanjem.super!
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 14/04/2010 : 18:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Ha, ha, pijem malkice, steta... kupovao bih verovatno duple kolekcije.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/04/2010 : 18:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Ha, ha, pijem malkice, steta... kupovao bih verovatno duple kolekcije.

ja sve dupliram.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 14/04/2010 : 18:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Pice ili stripove?

Edited by - Grujah. on 14/04/2010 18:22:52
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/04/2010 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Pice ili stripove?

pice trupliram,a stripove po nesto sto se mora.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 17/04/2010 : 15:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam i drugi broj...
Otprilike uviđam da će ovaj serijal biti kao mini-američka TV serija u kojoj su epizode povezane u celinu, ali i svaka za sebe čini poseban svet, poseban film. Šteta što ovakve stripove nisam sretao kao mlađi. Ne žurim da pročitam sve za jedan dan, jer ću na četvrti broj čekati 3 meseca, pa računam lakše je podneti 2 meseca i 20 dana :))
Btw, u celom stripu ni jedno slovo omašeno... Perfekcija:))

"Julia" od "Van Gogha" je koštala 400 dinara pre 2 godine kad su izašli brojevi 6,7,8,9. Ovo košta 360 dinara, a kurs se promenio u korist evra. Dakle, opet dosađujem, ali mi se čini da bi "Julia" prošla sa ovakvim tiražom i ovakvom cenom... mada ona ima 128 stranica po broju, hmm :-/

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/04/2010 : 15:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Meni su oba broja baš super. Radnja se sve više komplicira i postaje napetija.

No sikiriki
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/04/2010 : 15:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

I ja
A utisci o Caravanu sledece nedelje od nekoliko Nishlija i jednog tipa iz Trstenika pogresnog navijackog opredeljenja
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 17/04/2010 : 22:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Meni su oba broja baš super. Radnja se sve više komplicira i postaje napetija.

Da, a iako te zanima sta ce biti dalje, nisi "presecen" jer si u toj epizodi imao neku celinu. Blaze "secenje" nego Prison Break, u svakom slucaju :-)
Mnogo se desilo, a zapravo malo se desilo :)... Mic po mic, ali temeljno...

quote:
Originally posted by Tex Willer

I ja

Voleo bih necije "strucno" misljenje od upucenih u izdavastvo, da cujem kakve ekonomske sanse ima serijal koji je u Hrvatskoj dosao do broja 9 i stao? To bi trebalo od prvog broja stampati... hmmm
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11509 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/04/2010 : 22:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by hua

I ja
A utisci o Caravanu sledece nedelje od nekoliko Nishlija i jednog tipa iz Trstenika pogresnog navijackog opredeljenja

Ljudski je gresiti.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/04/2010 : 01:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ljudski je gresiti.

Nikad nije kasno da se pridruzis brojnoj armiji navijaca Car Konstantina. Trenutno nas ima izmedju 2 i 6,zabrojao sam se negde izmedju 4 i 5

Ontopic: I brojnoj armiji simpatizera Julije,kojoj se nadamo u izdanju Phoenix Pressa posle nekoliko kratkih serijala
Naravno od prvog broja ko sto rece Hua
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 18/04/2010 : 11:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da jedan crtežčić nije na odmet!
Fabio Valdambrini

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2010 : 22:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Konacno sam nabavio prva 3 broja Caravana. Prvi utisci i vise nego dobri. Odlicno uradjeno izdanje,definitivno vredi tih para ako je suditi na osnovu onoga kako izgleda.
O samom stripu jos uvek nista,kad procitam evo mene ponovo
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/04/2010 : 23:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konacno sam nabavio prva 3 broja Caravana. Prvi utisci i vise nego dobri. Odlicno uradjeno izdanje,definitivno vredi tih para ako je suditi na osnovu onoga kako izgleda.

blago tebi.meni sve to stize 8.5 direktno u kafanu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2010 : 23:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

Pa jos bolje,samo da ih ne zaboravis tamo
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/04/2010 : 23:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

Pa jos bolje,samo da ih ne zaboravis tamo

jedino ako me ocara neka pobegla mlada.
Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 21/04/2010 : 23:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message  Reply with Quote
Pazario sam prva 3 broja,upravo procitao prvi...Pocetak serijala zaista obecava,neka mesavina Jericho,The Road,The Mist i gomile slicnih filmova/serija,ali zaista lepo "upakovano" u celinu...
Jedno pitanje:Da li se celokupan serijal zavrsava nakon 12 brojeva ili se i dalje nastavlja prica?
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1366 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 22/04/2010 : 15:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Dobio Caravan i procitao. Kvalitet izdanja 5+
Medjutim mislim da sam jedini na forumu kome prica ne lezi (neki bi rekli da sam Boneli selja)
Zato sam odlucio da se resim Caravana i sva tri zamenim za bilo koja tri Alan Ford klasika HC.
Ako je neko zainteresovan neka posalje PM
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 23/04/2010 : 22:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Ja procitao jos odavno ali zaboravio da prokomentarisem i ovde.....

Strip je u najmanju ruku odlican,prica nije ni kompleksna ni epohalna,ali meni je legla kao 1 na 11.... Jako dugo nisam ovako uzivao uz Bonelli....u zadnjih par godina Magicni(apsolutno) i evo sad ovo....

Skup jeste za sc strip,ali za te pare dobijamo odlican strip i to perfektno odradjen....pravu comic bombonicu.....ako se neko premislja zbog love,nemojte apsolutno garantujem da vredi 350 din a ima i samo 12 epizoda!!!
Puno pozdrava i srece Coltu i ostalima

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/05/2010 : 01:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
Evo jos nesto sto sam pronasao, crno bela i varijanta u boji!

A na sledecem linku kratki intervju sa E.Mamucarijem ko je autor sve naslovne strane a nacrtao je i epizodu br.10.

http://tinyurl.com/34afur7
(link je prevod sa Google Translate od Italijanski na Angliski)

originalni link na Italijanski:
http://www.comicus.it/view.php?section=interviste&id=261

Emiliano Mammucari:
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne
ali meni je legla kao 1 na 11....

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000