Lundvalnaden
Starting Member
89 Posts
Member since 18/04/2010 |
Posted - 19/04/2010 : 01:09:01
|
Kao prvo - pozdrav. Dugo je vremena proslo otkako sam zadnji put bio po strip forumima, i evo sad kad sam se opet vratio nikako ne mogu pronaci jedan forum na kojem sam bio relativno aktivan. Razlog zasto ga zelim pronaci jest u tome sto je imao jednu odlicnu temu. To je bila tema u kojoj bi svaki tjedan (ili mjesec) netko odabrao temu i onda bi ostali postali svoje crteze, ovisno vec sto se treba. Npr, ja kazem: Ovaj tjedan cemo crtati pirate, i ostali postaju svoje crteze pirata. Nakon toga netko drugi odredi temu i tako stalno.. Ugl, bila je super tema jer su ljudi uvijek bili aktivni i u isto vrijeme su predstavljali svoja djela, kritizirali tudja i primali kritike od ostalih, a svi skupa su bili usredotoceni na istu tematiku. Eto, jel znate mozda gdje je bio taj forum? A ako takvog nema na ovom forumu, jeste li za da probamo tako nest?
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/04/2010 : 15:34:04
|
To je bilo ( a možda je još uvik ) na forumu ZS ne ovom. Otvori temu, što ne, možda bolje u podforumu "stripovi", bit će vidljivija. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|