forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Caravan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/04/2010 : 01:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Oho! Imamo novog forumasa:
: wesskowaz | Collector | zlatan bihac | Caleb | nebo | okiboki | Kit Carson | docA | Phoenix Press

Pa, lep pozdrau zelim!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/04/2010 : 02:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Oho! Imamo novog forumasa:
: wesskowaz | Collector | zlatan bihac | Caleb | nebo | okiboki | Kit Carson | docA | Phoenix Press

Pa, lep pozdrau zelim!

Sta, jos jedan novi moderator? Vidim crven nesto?

Takodje, lep pozdrav i od mene!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 20/04/2010 : 15:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Uh cekam Caravan od cetvrtka a jos mi nije stigao.
Ako kupujete u Alan Fordu, naglasite ljubaznom gospodinu da vam posalje preko City Expresa, platite 40 din vise (220 a ne 180 postarina). Bolje i za njega, dodju mu u knjizaru po paket, pa ne mora on da ga nosi na postu.Mislio sam da kao neki znalci i strucnjaci, znaju za to.A vama stignu stripovi odma sutra
Ovako ti dobijes gupi rozi papiric u sanducetu (5 dana posle uplate), pa se sa njim cimas u postu na drugi kraj grada da podignes stripove. Presedne ti i Karavan i Alan Ford knjizara!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/04/2010 : 15:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Preporuke za Caravan od mene
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 20/04/2010 : 16:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
@danielp

Ne vredi druze nista naglasavati,covek salje samo postom i dzaba mu sva objašnjavanja :(
Inace za teritoriju Novog Sada je daleko bolji Postexpress nego City Express.

btw kad,gde i kako se planira distribucija za NS?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/04/2010 : 20:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa nije bas tako,evo bas pre neki dan sam pitao za city expres do 2 kile im je 330 dinara,postarinu Alan Fordu platis 160,znaci duplo i jos malo vise.Jos jedna stvar Miroslav iz AF mi je uvek slao odmah sledeceg dana kad narucim(cak nekad ni ne uplatim,on vec posalje).Posiljka stigne sutradan.E sad ne znam sta je problem uzeti papir i podici u posti paket.Verovatno ima posla oko Karavana pa nije stigao da posalje a moguce je da su i postari zajebali pa ti nisu doneli taj rozi papir,proveri ti to.
Ljudi ja sam iz Darkvuda prestao da uzimam zbog postarine.Kad me je city zadnji put odrao 330 dinara za 7-8 stripova,pa u posti post net 100 kinti,ispadne me vise postarina i takse od stripova.Da ne pricam da iz AF stripovi stignu jako dobro upakovani i nema sanse da se ostete.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/04/2010 : 01:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Procitao i dvojku. Super je!

PS Pretpostavljam da ce se i docI najvise svideti. Znace on zasto. Peace & love.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/04/2010 : 02:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Procitao i trojku. Jbg, ko sad da ceka nastavke. Ajde ljudi kupite jos to malo sto ostalo, pa da se izbacuje dalje.

I dalje mi je br.2 najbolji.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/04/2010 : 09:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Procitao i trojku. Jbg, ko sad da ceka nastavke. Ajde ljudi kupite jos to malo sto ostalo, pa da se izbacuje dalje.

I dalje mi je br.2 najbolji.

Cekaj,sad ti opet ostale samo knjige za citanje
Znaci,krece odmor od citanja
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 21/04/2010 : 10:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
@okiboki

Postexpress naplacuje do 2kg 240din a paket do 10kg 450din.
Miroslav posalje za NS u ponedeljak i postar mi donosi papiric u sredu i ja palim na drugi kraj grada u postu i kada vidim kilometarski red dodje mi da zapalim i postu i stripove i posle teglim paket od xy kg do stana.
Kada narucim od Miroslava stripove za 15 soma dinara onda me ne zanima usteda na postarini ali hocu da to bude brzo i da mi isporuce na "noge".

City je katastrofa za NS,2 puta mi iz Red Star shopa slali city-jem i jos neki ugovor iz Telenora i pored opcije danas za sutra meni su isporucili danas za sledecu nedelju(BG centrala mi da 2 broja telefona u NS od kojih jedan nije u funkciji a na drugom se niko ne javlja,i kada ih dobijem nekim cudom onda izgovori:nemamo trenutno vozilo,kurir je imao smrtni slucaj itd).
Postexpress od 08-12h sledeceg dana urucuje posiljku pa makar nebo bilo kao na naslovnici NEBO IZNAD NEST POINTA:)

Da ne bude sve off topic mogli zainteresovani iz NS-a i okoline da zajedno narucimo Caravan i posle ga podelimo f2f ili postom(sporom ili brzom,kako kome odgovara:)).
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/04/2010 : 11:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Da u pravu si za post expres tu je 240,dobijam kolekcionarska preko njih i stvarno su tacni.Ako ne mogu da te nadju kuci zovu te telefonom.Ali city dere strasno.Mada kada narucis za 15 hiljada nije bitno i treba to dovuci iz poste.Ja uglavnom za oko 1500 pa mi znaci ta razlika.Pa trebalo bi videti sa Miroslavom kad je veca suma da posalje kako ti odgovara ako je moguce.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 21/04/2010 : 11:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Je li broj 3 stigao u SNK???

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 21/04/2010 : 11:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message  Reply with Quote
city expres je malo vise pukao...
pre neki dan na paketu lepo napisana moja adresa NOVOGRADSKA a kurir pored na njihovoj etiketi napisao/prepisao NOVOSADSKA.(pa nap aketu dve adrese, jedna ispod druge) nisu me nasli na novosaskoj a nisu me ni zvali na mobilni, vec sam ja jurio njih i srecom posto mi je brat preradio kao kurid u istom city expresu, pa ostali kontakti, dosao sam do paketa!

dakle, iz prve ruke od bivseg zaposlenog (mog brata) da city express ne valja kao pre... totalno su neozbiljni
do licnog primera da kurir ne zna da prepise adresu ili ga boli k@@@@...
slicno vazi i za axs, kad je otkup u pitanju ceka se i po vise dana da donesu pare...

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
...malo u Zemunu, a malo i u Benkovcu...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/04/2010 : 12:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Da ne bude sve off topic mogli zainteresovani iz NS-a i okoline da zajedno narucimo Caravan i posle ga podelimo f2f ili postom(sporom ili brzom,kako kome odgovara:)).

Tako se i mi organizujemo ovde,po nekoliko nas uzimamo i resen problem.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 21/04/2010 : 13:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flying_brick

city expres je malo vise pukao...
pre neki dan na paketu lepo napisana moja adresa NOVOGRADSKA a kurir pored na njihovoj etiketi napisao/prepisao NOVOSADSKA.(pa nap aketu dve adrese, jedna ispod druge) nisu me nasli na novosaskoj a nisu me ni zvali na mobilni, vec sam ja jurio njih i srecom posto mi je brat preradio kao kurid u istom city expresu, pa ostali kontakti, dosao sam do paketa!

dakle, iz prve ruke od bivseg zaposlenog (mog brata) da city express ne valja kao pre... totalno su neozbiljni
do licnog primera da kurir ne zna da prepise adresu ili ga boli k@@@@...
slicno vazi i za axs, kad je otkup u pitanju ceka se i po vise dana da donesu pare...

Nemam nimalo dobra iskustva sa Siti Ekspresom. Prilicno su mi iritantne osobe i bahate sa ponasanjem. Sto se tice AF-a i Miroslava, dobra iskustva, nije mi tesko da odem do poste kod zeleznicke stanice i preuzmem paket. Kad uzimam iz Darkvuda, zbog ovih krelaca iz Sitija, trudim se da nacin preuzimanja ne bude preko njih.

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 22/04/2010 : 01:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam i treci... Ova epizoda, rekao bih, ne donosi mnogo na globalnom planu... Nije se mnogo desilo u "glavnoj" radnji.
Nisam najbolje razumeo kraj, ali valjda tako i treba da ostane, nedoreceno...
Ovo nas ceka pretpostavljam za ne vise od 2 meseca:

Divno, divno
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/04/2010 : 01:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Sve,sve ali cetvrta naslovnica razbija
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 22/04/2010 : 01:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Svidja ti se cura sa gitarom, priznaj! :)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/04/2010 : 11:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Ta,ta
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/04/2010 : 12:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
odlicna je i ova peta ... izgleda ko snapshot iz nekog blockbustera

feka
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/04/2010 : 13:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by hua

Ta,ta

Malo podseca na Veru iz El Nina.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
527 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 22/04/2010 : 17:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Koliko ovi stripovi imaju strana i kolika je cijena?
Hvala

Good night white pride!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/04/2010 : 17:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Dino ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/04/2010 : 17:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Strana 96, cena 360 dinara.
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
527 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 22/04/2010 : 18:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Hvala Imrahil!!!
Anto? ;-)(zbog broja strana mislis?)
Jebiga nisam u toku zbog nedostatka vremena posljednji mjesec dana!

Good night white pride!!
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000