Ja naravno cijelo vrijeme pišem Lucky Luke, ali odrastao sam naravno uz Taličnog Toma, tako da se netko ne naljuti zbog toga što znam da se mnogima sviđa Talični Tom, no da ne povlačim ponovno istu temu o kojoj se već pričalo na široko i na dugačko...
Mišljenja sam nekako da se Lucky Luke (ove njegove nove epizode) polako vraća na početak, barem što se radnje tiče i scenarije; nekako su jednostavniji i nezanimljiviji...
Mislim da ove prve epizode i nemaju veze sa Talicnim. Tek kada Gosini ulazi u rad sa njim, pocinje njegova era Ne znam za sve, znam da je Most na Misisipiju dobra, iako Gosini to nije radio. Ove nove nove, jos nisam citao Koliko kosta BG album (najjeftinija varijanta) SC?
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Mislim da ove prve epizode i nemaju veze sa Talicnim. Tek kada Gosini ulazi u rad sa njim, pocinje njegova era Ne znam za sve, znam da je Most na Misisipiju dobra, iako Gosini to nije radio. Ove nove nove, jos nisam citao
Ja sam naravno pročitao sve to se pročitati moglo...
Koliko kosta BG album (najjeftinija varijanta) SC?
Da se malkoc pohvalim svojom kolekcijicom Taličnog:
Ovdje se naravno nalaze AZ-ovi, Biser Strip, Bookglobeovi albumi, Izvorovi albumi i par HC od Marketprinta, na slici nije Talični koji je izlazio u Denisu... no kolekcija nije potpuna, fali mi par epizoda...
Ah kako bi to bilo lijepo vidjeti sve od istog izdavača (npr; Bookglobe)!!!!!!