Izdanje bi u prodaji trebalo biti pocetkom iduceg tjedna. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 26.06.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Zahvaljujemo se Melini, Mirni, Dekari i Mihaeli na sudjelovanju u izradi ovog sjajnog izdanja.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Oni koji su citali prethodne Agencije Alfa po naslovnici ce vec skuziti o kojoj prici je ovdje rijec... Ili bolje receno o nastavku jedne fenomenalne price.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
ma nije, naravno. ali to ces reci u neutralnom izrazaju. kad zelis stilski naglasiti, u lijepoj knjizevnosti narocito, onda ces ovako. znam - zar je nathan lijepa knjizevnost???
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Malo,ne znam samo zasto su promenili rec "galaktiku" u "galaktike" Bilo je govora da bude "s onu stranu galaktiku" Dobro,morao je i njima da promakne neki tipfeler
Malo,ne znam samo zasto su promenili rec "galaktiku" u "galaktike" Bilo je govora da bude "s onu stranu galaktiku" Dobro,morao je i njima da promakne neki tipfeler
S onoj stranu od galaktiku
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Onuj bi bilo lepse,onako bas knjizevno,onoj mislim da nije ispravno. Ali kako izdanje ide i na hrvatsko i na srpsko trziste trebalo je naci neki kompromis
Da li posle ovoga ide Asteroid Argo? Hoce li ga Libelus izdavati?
Asteroid Argo 1 izasao je u Italiji u 1. mjesecu 2002. godine, a Agencija Alfa 5 u 2. mjesecu 2000. Kako smo vise puta ponovili, mi Nathana pratimo kronoloski sve edicije sto znaci da bismo trebali (kad dodje red na to) objaviti i Asteroid Argo. Daj Boze samo zdravlja...
Inace, ovaj broj direktno se nastavlja na AA2 (Svemirski brodolomci), no u njemu se paralelno dogadja i radnja koja prethodi cuvenoj "Sagi Alfa", a koja se zbiva u NN knjigama 15&16, odnosno u epizodama 105-108. Ukratko: nemojte citati NN knjige 15&16 prije nego sto procitate AA5!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Da li posle ovoga ide Asteroid Argo? Hoce li ga Libelus izdavati?
Asteroid Argo 1 izasao je u Italiji u 1. mjesecu 2002. godine, a Agencija Alfa 5 u 2. mjesecu 2000. Kako smo vise puta ponovili, mi Nathana pratimo kronoloski sve edicije sto znaci da bismo trebali (kad dodje red na to) objaviti i Asteroid Argo. Daj Boze samo zdravlja...
Inace, ovaj broj direktno se nastavlja na AA2 (Svemirski brodolomci), no u njemu se paralelno dogadja i radnja koja prethodi cuvenoj "Sagi Alfa", a koja se zbiva u NN knjigama 15&16, odnosno u epizodama 105-108. Ukratko: nemojte citati NN knjige 15&16 prije nego sto procitate AA5!