forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "4 ASA(Hajdučka)!"-objašnjenje nagradnih aukcija**
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 26/04/2010 : 17:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ocuvanost u tome je razlika Lms 4 glancer je vrijedan 1000 €
Ocuvanost 4 je vrijednost 300 € ocuvanost 3 je vrijedan 5 €.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/04/2010 : 18:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dejan borca

svaka cast za ove aukcije,prava prilika za kolekcionare koji bi odjednom da zavrse posao
ali mene zanima,pitam iz radoznalosti,nebi da nekog uvredim ili da me pogresno shvati vidim ove tri aukcije vec su na 81000 kn,ima zaintresovanih,znaci nije im mnogo,a za aukciju komplet zs 1-1103 koja je 70000 kn(mislim da je jos aktivna)bilo je mnogo komentara da je preskupa,inace ocuvanost je slicna.samo sam hteo reci kako su cudna razmisljanja balkanskog naroda.ovo je iz radonalosti,nadam se da se niko nece uvrediti

Ne znam,vjerojatno se radi o ujednačenosti očuvanosti kompleta.Svi su stripovi odlično očuvani,sve do jednog,a to baš nije jednostavno postić.U pojedinačnoj prodaji na aukcijama,razbijanje ovakvih kompleta bi bilo višestruko učinkovitije(mislim na novac koji bi prodavač dobio).Mislim da bi bilo šteta rasparčat ovakve cjeline.Stvar prosudbe svakog potencijalnog kupca i njegove želje što hoće i želi.
Meni je recimo više interesantna stvar kako pojedini kompleti znatno variraju u cijeni.Svatko tko je slagao ovakav komplet vjerojatno je primjetio da se daleko najteže može sastavit komplet Komadanta Marka.Daleko teže od npr. kompleta Zagora(mislim na sastavljanje kompleta u odličnom stanju i pišem o vlastitom iskustvu).Evo,trenutno slažem treći komplet zs i lms-a.Uvijek je problem Mark.
Cijene?Vrijedi li to toliko?...ne znam,kako kome.No,gledajući aukcije u zadnjih par godina,očito je da kolekcionarima vrijedi.Hoće li vremenski vrijedit manje ili više,vrijeme će pokazat.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/04/2010 : 18:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

Opet Ratko sa svojim LMS i ZS kupusima

Kupus je čudo od povrća!...sve je u korijenu!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 26/04/2010 : 19:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
nocu se juris po aukcije,a danju kad ne pijes u topic 8.5.
mora jurim gore-dole da te nagovorim maximalno da svrnes u leskemburg.texu sam reko,da u znaku osvete,ima pravo da ti krade piviki kolko mu volja.dodji da pijancimo zajedno.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/04/2010 : 19:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

nocu se juris po aukcije,a danju kad ne pijes u topic 8.5.
mora jurim gore-dole da te nagovorim maximalno da svrnes u leskemburg.texu sam reko,da u znaku osvete,ima pravo da ti krade piviki kolko mu volja.dodji da pijancimo zajedno.

Ne brini,dolazim 100%,a dovest ću i gosta iznenađenja!Ako ti nije problem,pošalji mi na PM broj mobitela...pozdrav
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 26/04/2010 : 19:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

svaka cast za ove aukcije,prava prilika za kolekcionare koji bi odjednom da zavrse posao
ali mene zanima,pitam iz radoznalosti,nebi da nekog uvredim ili da me pogresno shvati vidim ove tri aukcije vec su na 81000 kn,ima zaintresovanih,znaci nije im mnogo,a za aukciju komplet zs 1-1103 koja je 70000 kn(mislim da je jos aktivna)bilo je mnogo komentara da je preskupa,inace ocuvanost je slicna.samo sam hteo reci kako su cudna razmisljanja balkanskog naroda.ovo je iz radonalosti,nadam se da se niko nece uvrediti

Ne znam,vjerojatno se radi o ujednačenosti očuvanosti kompleta.Svi su stripovi odlično očuvani,sve do jednog,a to baš nije jednostavno postić.U pojedinačnoj prodaji na aukcijama,razbijanje ovakvih kompleta bi bilo višestruko učinkovitije(mislim na novac koji bi prodavač dobio).Mislim da bi bilo šteta rasparčat ovakve cjeline.Stvar prosudbe svakog potencijalnog kupca i njegove želje što hoće i želi.
Meni je recimo više interesantna stvar kako pojedini kompleti znatno variraju u cijeni.Svatko tko je slagao ovakav komplet vjerojatno je primjetio da se daleko najteže može sastavit komplet Komadanta Marka.Daleko teže od npr. kompleta Zagora(mislim na sastavljanje kompleta u odličnom stanju i pišem o vlastitom iskustvu).Evo,trenutno slažem treći komplet zs i lms-a.Uvijek je problem Mark.
Cijene?Vrijedi li to toliko?...ne znam,kako kome.No,gledajući aukcije u zadnjih par godina,očito je da kolekcionarima vrijedi.Hoće li vremenski vrijedit manje ili više,vrijeme će pokazat.

hvala na odgovoru,cisto me zanimalo kako ljudi ralicito gledaju na takoreci iste stvari razlicito u odredjenim momentima.nadam se da nisi nesto zamerio za ovo sto sam napisao,nisam nista lose mislio,narocito ne tebi,kupci sami formiraju cene
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 26/04/2010 : 23:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mozda ludak, slikam jeftine aukcije po 100 puta... ali ovakva aukcija stvarno zasluzuje vise fotografija. Prosto mi je krivo sto ne mogu neke starije stripove izbilza da vidim :-)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/04/2010 : 23:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Ja sam mozda ludak, slikam jeftine aukcije po 100 puta... ali ovakva aukcija stvarno zasluzuje vise fotografija. Prosto mi je krivo sto ne mogu neke starije stripove izbilza da vidim :-)

Ma ne,super je tvoj primjer,ali ja ne stignem,a i žao mi je što ne postoji ona opcija sa dodatnim slikama.Ustvari,ovo je tek "zatišje pred buru"...bit će tu još stotine kompleta i nekoliko smješnih aukcija.Lagano slažem,slikam i pripremam.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/04/2010 : 23:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hvala na odgovoru,cisto me zanimalo kako ljudi ralicito gledaju na takoreci iste stvari razlicito u odredjenim momentima.nadam se da nisi nesto zamerio za ovo sto sam napisao,nisam nista lose mislio,narocito ne tebi,kupci sami formiraju cene

Stripovi su kao žene.Hoću ljepu,a to košta!(šala!)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/04/2010 : 00:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Treba kamion para za sve to... Ali prelepo izgleda...

@Dveribad
Ne treba sad druze, sve obavljeno.. Ali javi se na PM, imam jedan predlog za tebe...

Saviću,ne prdi!...puna mi je kapa Vas partizanovaca ovih dana!Kakvi ste vi srećkovići,nevjerojatno nešto!(ali zasluženo,čovjek je pogodio!)
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 27/04/2010 : 01:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
quote:
...bit će tu još stotine kompleta i nekoliko smješnih aukcija....

Hou hou hou

(nek budu i pojedinacni, nece smetati :D )
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40594 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2010 : 07:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Saviću,ne prdi!...puna mi je kapa Vas partizanovaca ovih dana!Kakvi ste vi srećkovići,nevjerojatno nešto!(ali zasluženo,čovjek je pogodio!)

Mi smo majstori!!! Jednostavno ne mozemo da izgubimo... Pogledaj ovaj klip:
http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 27/04/2010 : 10:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Vozdrica!
Treba mi jos tacno 260 komada za oba serijala,posto sam 3.put pregledao stripove i izbacio dosta toga sto nisu glanc.
Mislim da nemam ca 100 brojeva,ove izbacene ne racunam pa cifra ostaje 260.
Dveribad mi je Ass za ove,za neku sitnu lovu od par hiljada €,garant ce mi pomoci.

Hello again,
Ako moze savjet, nemoj sve od jednom kupiti pa popuniti komplete. Makar je sve to puno skuplje (sigurno), ti ne skupljas da skupis komplet, nego da skupljas ili kolekcioniras (osim ako grijesim).

Momenat kad ces ih dobiti zadnje glancere da popunis kolekciju bit ce sigurno velicanstven.

Ali, sto ces kad zavrasis komplete glancera? Neces ih sigurno prodat, jedino ako ti stvarno trebaju pare, sto ti ne zelim. Sto ces onda? Neces valjda skupljati nove komplete. Bit i car su skupljanje, a ne posjedovanje, pa malo slozi ovako, pa malo sortiraj onako, pa usporedi glancer s cistom peticom, pa se rjesi 5- kad dodje glancer. Eto. Ja moram priznat da, od kad su tu dva klinca, nemam vise vremena za skupljanje ZS, makar sam ih dobavio nekoliko stotina (ima glancera ali daleko da su svi).

Eto, mada trabunjam i jos k tome u topicu koji nema veze s time. Sad prestajem. Pozdrav svima. Treba malo radit.

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/04/2010 : 14:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tristan

quote:

Vozdrica!
Treba mi jos tacno 260 komada za oba serijala,posto sam 3.put pregledao stripove i izbacio dosta toga sto nisu glanc.
Dveribad mi je Ass za ove,za neku sitnu lovu od par hiljada €,garant ce mi pomoci.

Hello again,
Ako moze savjet, nemoj sve od jednom kupiti pa popuniti komplete. Makar je sve to puno skuplje (sigurno), ti ne skupljas da skupis komplet, nego da skupljas ili kolekcioniras (osim ako grijesim).

Momenat kad ces ih dobiti zadnje glancere da popunis kolekciju bit ce sigurno velicanstven.

Ali, sto ces kad zavrasis komplete glancera? Neces ih sigurno prodat, jedino ako ti stvarno trebaju pare, sto ti ne zelim. Sto ces onda? Neces valjda skupljati nove komplete. Bit i car su skupljanje, a ne posjedovanje, pa malo slozi ovako, pa malo sortiraj onako, pa usporedi glancer s cistom peticom, pa se rjesi 5- kad dodje glancer. Eto. Ja moram priznat da, od kad su tu dva klinca, nemam vise vremena za skupljanje ZS, makar sam ih dobavio nekoliko stotina (ima glancera ali daleko da su svi).

Eto, mada trabunjam i jos k tome u topicu koji nema veze s time. Sad prestajem. Pozdrav svima. Treba malo radit.

Slazem se da je zanimljivo sastavljati polako kolekciju,ovo sa Zs i Lms vec radim 8 godina tako da je vrijeme da se privodi kraju.
Osim ove kolekcije redovno kupujem manje vise sve sto izlazi,tako da ce tu biti jos meraka i poslije kompletiranja ova 2 serijala.

Kad rece ovo sa usporedjivanjem 5-ca -5-ca i glancera to cu ubrzo da uslikam pa da vidis kako to radim .

Bit ce 4 komada Zs 13 2 komada Zs 1 ......2-3 komada Lms 4 ,2 komada Lms 1 ..... 2 komada Zs 1 itd sve ce to nadgledati statua od Zagora
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40594 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2010 : 15:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bit ce 4 komada Zs 13 2 komada Zs 1 ......2-3 komada Lms 4 ,2 komada Lms 1 ..... 2 komada Zs 1 itd sve ce to nadgledati statua od Zagora

Jesi li bio kod lekara da se konsultujes oko banje ili nekog drugog vida terapije???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/04/2010 : 20:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
nisam ali ne vjerujem da bi pomoglo,mozda banje
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 03/05/2010 : 12:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tristan

quote:

Vozdrica!

Hello again,

Slazem se da je zanimljivo sastavljati polako kolekciju,ovo sa Zs i Lms vec radim 8 godina tako da je vrijeme da se privodi kraju.
Osim ove kolekcije redovno kupujem manje vise sve sto izlazi,tako da ce tu biti jos meraka i poslije kompletiranja ova 2 serijala.

Kad rece ovo sa usporedjivanjem 5-ca -5-ca i glancera to cu ubrzo da uslikam pa da vidis kako to radim .

Kad sve to usporedis, i onda ne znas sto ces s onima koji nisu dovoljno glancirani ili glancerirani, sjeti se na mene...

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 16/08/2010 : 18:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Meni su stigli stripovi,bratica u Londonu si obradovao jos samo da obradujes Web-a (Zoran Vitez) i svi cemo biti obradovani.
Hvala puno jos jednom na ovim velikodusnim poklonima.

Porter
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000