forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Ocenite TV seriju... Californication
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/04/2010 : 22:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mogli bi početi s nečim klasičnim/kultnim, za sve uzraste, a istovremeno i novim, novcatim, a opet da nije s američkog kontinenta. Dr. Who-om primjerice...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4789 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 29/04/2010 : 22:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Deadwood 8/10
Dr.Who (novi) 10/10

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 29/04/2010 : 22:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

sorry cat claw, sto sam ti ujebao topic,bijah ubjeden da je ovu seriju gledalo dovoljno forumasa i bijah ubjeden da je to izbor pravi.
Izgleda da nije tako i cini mi se treba postaviti novu temu ..steta, serija je odlicna , no ..to je samo moj stav

No problemo. Bar smo saznali sta treba loviti po torenatima. Nego,
nesto ja bas nisam vest da vodim ovake topike, tj mislio sam da je to bozalada, kad ono, oce svi u glas.... Sta da radim a da se niko ne uvredi? Da li je najbolje da svaka dva dana ja izvlacim iz malog prsta a pravim izuzetke samo ako se bas oko necega polome koplja?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/04/2010 : 23:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Svi se topici cat claw (kao što i sam znaš) nakon nekoliko dana pretvore u nešto sasvim drugo što je autor započeo...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 29/04/2010 : 23:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Svi se topici cat claw (kao što i sam znaš) nakon nekoliko dana pretvore u nešto sasvim drugo što je autor započeo...

Znam, al volem kad je veselo.
Moja fata nije bolesna
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/04/2010 : 23:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slusaj mene samo..

Deadwood 9/10

Odlican prikaz zivota u ondasnje vreme na divljem zapadu.. Realan.. Nije klasicna herojska pucacina vec blato, smrad, primitivizam, prostitucija, borba za goli zivot i hegemoniju u malom rudarskom gradicu... Mnogo dobra serija.. Ima samo tri sezone, i preporuka svima da je odgledaju... Nadam se da ce se nastaviti.. Mislim da je tip sto glumi Sverindzena dobio i neku jaku nagradu za ulogu u seriji... Meni je on i najjaci lik u seriji... A serif Bulok mi se ne svidja nikako..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 30/04/2010 : 01:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Neverovatni preokreti u karakterima likova. Malo su mi smetale usiljene i dosadne psovke kao i pomalo karikirana Kalamiti, ali je atmosfera i scenografija vrh. Prica je prejaka ako se povuce paralela sa danasnjom politikom. Osrednja ako se poredi sa zapletima tipa Momci iz Brazila. Steta je i sto ima izvestan visak likova pa je to malo razvodnilo radnju, ali na momente se stice utisak da je Berardi bio supervizor. Najjaci adut serije je naturalizam. Tri sam dana derao cipele o otirac pre ulaska u kucu, tolko mi se blato uvuklo u glavu.
Zbog sitnih ustupaka trendovima i precestoj pobedi zla: 8/10
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/04/2010 : 01:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Muzika na spici mi je takodje super... A i ona riba sto ulazi u kadu... Tu se vidi izreka mog drugara: "Jebes zensko kojoj se ne vidi sisa s ledja"

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 30/04/2010 : 06:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Odlicna serija 9/10.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/04/2010 : 06:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam da se pohvalim, ja sam preveo trecu sezonu, sve osim prve tri epizode... Nije savrseno, jer je neke stvari nemoguce prevesti sa povrsnim znanjem engleskog, ali je gledljivo.. To je kao kada bi poznavaoc srpskog iz Amerike prevodio razgovore izmedju Texa i Cronosa...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/04/2010 : 11:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Fenomenalna serija. Po atmosferi i realizmu je "Into the west" možda za nijansu ubedljiviji, ali i ovako je dovoljno za 9.5.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 30/04/2010 : 13:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Kalamiti iz Dedvuda je sigurno bliska stvarnoj Kalamiti, ali mislim da su preterali seljacenjem seljancure. U par navrata je bas bila preglumljena.
Istorijski netacnija, ali kao lik sigurno prijatnija je Andjelika Hjuston.
A od Kalamiti Doris Dej je gori jedino Erol Flinov Kaster. To je tek bljakac par ekselans.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 30/04/2010 : 13:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Dedvud 9,3-10. Veoma realno prikazan život na Divljem zapadu!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 30/04/2010 : 14:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:
Originally posted by mr murdoc

sorry cat claw, sto sam ti ujebao topic,bijah ubjeden da je ovu seriju gledalo dovoljno forumasa i bijah ubjeden da je to izbor pravi.
Izgleda da nije tako i cini mi se treba postaviti novu temu ..steta, serija je odlicna , no ..to je samo moj stav

No problemo. Bar smo saznali sta treba loviti po torenatima. Nego,
nesto ja bas nisam vest da vodim ovake topike, tj mislio sam da je to bozalada, kad ono, oce svi u glas.... Sta da radim a da se niko ne uvredi? Da li je najbolje da svaka dva dana ja izvlacim iz malog prsta a pravim izuzetke samo ako se bas oko necega polome koplja?

Ja bih to ovako: Napravio lisu svega sto ljudi oce da vide, pa birao nasumicno.

Deadwood - traileri su mi bili odlicni, ali nikad nisam odgledao :/ A cini se baaaas dobro.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/05/2010 : 10:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jedna od mojih omiljenih serija 10/10

Steta sto su stali na 3 sezoni.

Lik za povijest .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 01/05/2010 10:22:24
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 02/05/2010 : 01:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Dosta o mracnim stvarima, 'ajmo nesto veselije.
FIREFLY

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/05/2010 : 02:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
mmm, cowboys and girls in space... Whedon-kreacija, sinoamerička podjela svemira u budućnosti, nikad prežalio što su je ukinuli nakon prve sezone, al eto barem su filmom sve teme pozaključali.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/05/2010 : 03:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi se skida i sledece je na listi gledanja, odmah posle ponovnog gledanja Galaktike.

Ova druga s' leva je ona riba iz Sarah Connor's Chronicles ?
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 02/05/2010 : 06:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
9/10. odlican spoj naucne fantastike i vesterna.steta sta je serija ukinuta.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 02/05/2010 : 10:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ovo mi se skida i sledece je na listi gledanja, odmah posle ponovnog gledanja Galaktike.

Za nju ne znam, ali treca s desna je Anna iz V (2009).
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/05/2010 : 10:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Pa da, sve ove cure su glumile i u drugim SF serijema.
Summer Glau, Chronicles, a bila je i u novoj Whedonovoj seriji Dollhouse, također ukinute, ali barem nakon 2 sezone. I u 4400.
Jewel State (odmah pokraj nje) u SG:Atlantis.
Morena Baccarin sdesna u SG:SG1 i novoj V(isitors). Baš u SG1 dobila je ulogu jer su producenti fanovi Fireflya.
Crnkinja Gina Torres u Herculesu, Xeni, Angelu, Cleopatra 2525, a u stvarnom životu Morpheusova je žena (iz matrixa).
Uff, fino se podsjetiti svih tih lijepih serija... Ah...

Edited by - DeeCay on 02/05/2010 10:13:18
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 02/05/2010 : 10:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Nikad necu razumeti one kojima se Firefly nije svideo zato sto su trazili ne znam ni ja sta. Serija je prosto zabavna, dobri likovi, korektna gluma i scenografija, gomila omaza i blesavi dijalozi. A Bakarinova je riba i po, skroz razlicita od ovih ''good looking and health'' silikonusa koje smaraju.
Ostali likovi su takvi da mi je na momente i Alan Ford padao na pamet.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2010 : 12:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
gledao sam samo film Serenity, koji mi se bas bas dopao. Da ne kazem koliko mirise na Ratove zvezda, nista vise....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 02/05/2010 : 12:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
To i jesu Ratovi zvezda, ali bez debele princeze, bez Talicnog Toma koji sa sobom vuce sasquatcha i bez njanjavog glavnog junaka koji pati od konjuktivitisa.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2010 : 13:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
nije smesno

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000