forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darko Macan preporuka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 30/04/2010 : 03:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Forumaši, sledeći put kad naručim nešto iz S2 dućana htio bi vidim šta mi predlažete od DM da kupim mislim ono što je nacrtao..vidim ima dosta stvari što je nacrtao u raznim formatima...Hvala unaprijed

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/04/2010 : 03:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Macan je solidan crtač karikaturalnog stripa.Imaš Borovnicu a i Sergeja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 30/04/2010 : 03:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Hvala..je većinom preferiram takav crtež...vidim ima nekih duguljastih kao pasica izdato to mi izgleda interesantno samo da znam valja li i to neki Kolombo itd
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2010 : 08:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

Obavezno štivo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 30/04/2010 : 09:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Dobar, bolji, još bolji.

To bi bio moj opis njegovih stripova.

Mada moram da mi je omiljeniji kao scenarist, a tu bih istaknuo i preporučio (ako već nemaš):
Mali Guj i njegov Zmuj (iako je više za djecu, ali i za odrasle koji nemaju ograničenja) ,te
Svebor i Plamena.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 30/04/2010 : 13:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
hvala hvala, znam da je grejt scenarista ali sam vidio da i crta to mi izmaklo pa reko trebalo bi biti ok..
o cemu je onaj Sergej, ako moze..
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/04/2010 : 13:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Imaš ovde prve epizode online, pa prelistaj.

http://stripvesti.com/sergej/index.htm

A ne zaboravi ni (shameless plug) Zabavu za celu porodicu #14, koju je crtao Macan. (/shameless plug) ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 30/04/2010 : 14:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
a hvala Djole..dosta toga propustim ali fala bogu internetu fatam polako i vidim hvali se na netu i ta Zabava za porodicu i probaćito uskoro..hvala opet...dobra stvar
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/04/2010 : 21:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da mi se do prije nekoliko godina Macanov rad nije pretjerano sviđao, ali mogu reći da sam pogriješio i da se radi o izvrsnom autoru.Prekretnica je bio reklamni dnevniQ sa nekoliko tabli - vidjevši to, sve ostalo je povijest.Moje preporuke su sljedeće;
- Mali Guj i Zmuj (ima i slovensko izdanje) - briljantan crtež Frana Petruše, slatke boje,uglavnom - slatko;-)
- Mister Mačak - dobar strip sa dobrim crtežom, šteta što ima samo 2 albuma i par priča u MMM.
Svebor i Plamena mi nisu nešto posebno,možda da probaš sa Martinom Mjesec- nije skupo.

A ovo su stripovi gdje Darko crta i piše;
-DnevniQ - must have
-Kolumbo - smiješan, dobro nacrtan, jedina mana je što se brzo pročita
-Sergej - ako ti je dobar Usagi Jojimbo, ovo je obavezno. Malo raštrkan po raznim izdanjima , ali lako se nabavi
-Pimpeki - možda malo "demode" jer je to strip o počecima internet-surfanja, pirateriji diskovima itd.,ali meni je ok

Borovnica albumi još čekaju na čitanje,ono što je u pasicama je zabavno.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/04/2010 : 22:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pimpeki?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/04/2010 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Mozda je offtopic, ali ja bih od srca preporucio Star wars: Chewbacca

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/04/2010 : 22:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Pimpeki?

Lapsus..Pirati, naravno ;-)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/05/2010 : 02:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ako se traži šta je pisa onda definitivno Grandeli a i SW radovi su dobri.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 01/05/2010 : 14:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima...cim dobijem sljedecu platu narucim koju stvar ukljucujuci Zabavu ZCP...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000