U petoj knjizi Libellus biblioteke ocekuju vas kratke price koje je napisao Enrique Sanchez Abuli, a nacrtali su ih Darko Perovic i Oswal. To su mracne, zastrasujuce hladne, neumoljive, zabavne, smijesne i krvave price. Jednostavnije receno to su
OPAKE PRIČE
A4 format, 228 stranica, c/b
cijena 140 kn / posebna cijena 130 kn
cijena za MaFest 120 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Zahvaljujemo se Darku, Ireni, Ivi, Melini, Dekari i Zlaji na sudjelovanju i pomoci u izradi ovog sjajnog izdanja. Ljudi, najbolji ste!
Je, bas sam tamo pojasnio kod skrivenog lica. Melina je dizajnirala novi logo koji cemo ubuduce koristiti. Osim na knjigama gdje je logo bio i na hrptu, tu ostaje stari, da ne kvarimo kolekcije.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Šteta što ovo nije Bernet crtao ali mi izgleda da su se crtači potrudili da prilagode crtez Bernetovom stilu,koliko je to moguće :) Ali opet dobro izgleda.
Šteta što ovo nije Bernet crtao ali mi izgleda da su se crtači potrudili da prilagode crtez Bernetovom stilu,koliko je to moguće :)
Ne bih se složio, niti je Abuli to tražio od njih, niti je Darku i Oswalu Bernet nekakav uzor, Oswal je koliko sam upratio i stariji jedno 9 godina od Berneta.
Mozda sam malo subjektivan prema Bernetu jer obozavam njegov crtez i stil,a vecina stvari od Abulija mi najbolje legne kada kada crta Bernet. Mislim da je to najjaci dvojac ikad. Inace ovo mi liči na Crnjaci 2. U tom albumu je i crtez toliko "prljav" da sam posle čitanja morao 2x prati ruke a i oči