Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/05/2010 : 13:40:30
|
SKRIVENO LICE
Čini se apsurdnim da rat može nastati kao posljedica tumačenja sporazuma o prijateljstvu i suradnji, no upravo to se dogodilo između Italije i Etiopije 1889. nakon ugovora iz Wuchalea, ugovora o političkom i komercijalnom savezu dviju zemalja. Skriveno Lice vodi nas u nezaboravne pustolovine pune velikih bitaka, napada na konvoje, opsada, otmica i spletki svih vrsta u koje se kao u velikim epskim melodramama iz devetnaestog stoljeća upleću privatni ratovi, nepojmljivi zločini, osveta, strast, noćne more i duhovi prošlosti...
PUSTINJSKI PLJAČKAŠI ~ RAZBOJNICI Scenarij Gianfranco Manfredi Crtež Goran Parlov ~ Massimo Rotundo
LJUBAV I SMRT ~ AMBA ALAGI Scenarij Gianfranco Manfredi Crtež Alessandro Nespolino ~ Ersin Burak
Knjige sadrze po 196 stranica / 2 kolorne naslovnice unutra, te sjajne naslovnice koje je posebno za nasa izdanja nacrtao Goran Parlov.
cijena knjige 100 kn / posebna cijena 90 kn cijena za MaFest 80 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Veliko hvala Doku, Goranu, Melini, Dekari, Zlaji i svima ostalima koji su nam pomogli pri izradi ovog sjajnog mini-serijala.
Dizajn je naravno radila Melina i mislimo da je po tko zna koji put napravila nesto zaista prekrasno. Zato uzivajmo u prve dvije knjige od ukupno njih sedam...
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 04/05/2010 : 13:48:08
|
Sigurno ce mnogi ponajprije ovdje primjetiti novi logo, pa rekoh da samo ukratko pojasnim. Da, Libellus ima novi logo koji cemo ubuduce koristiti. I taj logo ici ce na sve knjige koje nisu imale logo na hrptu. Sve ostale knjige koje su imale logo na hrptu ostat ce kao i do sad.
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 13:53:58
|
e ovo sam najviše čekao, odlično izgleda svih sedam rikna, odlične naslovnice iako se nebi ljutio previše da ste zadržali i originalne, ali one su unutra pa dobijemo duple...ovo prvo uzimam..
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/05/2010 : 14:11:55
|
Mislin da ću i ja ovo uzet Za početak samo jednu knjigu, da vidin kako to izgleda, pa ako mi se sviid, nastavljan! |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 04/05/2010 : 14:18:01
|
šteta što nisu stavili previewa da vide ljudi kako to izgleda dobro i unutra, naslovnice Parlova odlične, unutra (iskreno meni još bolje originalne),zanimljiva tematika sa manje više odličnim crtežom...Meni jedan odličan Bonellijev mini serijal u krasnoj Libellus preobleki...ako se Volto nascosto dobro pokaže,očekujem još dvije knjige krajem godine... Preporuka onima koji se dvoume, teller vas nebi nasr...ao nikad. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7821 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 04/05/2010 : 14:27:19
|
Naslovnice još gore nego one na MV-u. Jel ovo po tlu kamenje ili kristali iz space opere? Možda ako namistin veću rezoluciju na ekranu budu bolje hmmm... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 04/05/2010 : 14:39:42
|
hmmmm, to je Parlov stil,taj način crtanja, kome se sviđa-sviđaju se sve,kome ne-nijedna... meni su dobre,nije da doživim orgazam ali.... ja bi ipak da sam izdavač zadržao originalne ko kod Demiana.Volto ima odlične,ali ja nisam Libellus pa... ali ove knjige bi uzeo i da je naslovne nacrtao Masteruono.*
* crtač naslovnih kod Bleka. |
|
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 14:42:32
|
quote: Originally posted by teller
hmmmm, to je Parlov stil,taj način crtanja, kome se sviđa-sviđaju se sve,kome ne-nijedna... meni su dobre,nije da doživim orgazam ali.... ja bi ipak da sam izdavač zadržao originalne ko kod Demiana.Volto ima odlične,ali ja nisam Libellus pa... ali ove knjige bi uzeo i da je naslovne nacrtao Masteruono.*
* crtač naslovnih kod Bleka.
inače sjajan crtač naslovnica ,samo je kod bleka(pogledaj naslovnice magičnog u italiji i nicka raidera) |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 04/05/2010 : 14:46:55
|
Sto ljudi, sto cuti, sto ukusa... Ne mogu ni ja reci da mi je kod MV recimo svaka jednako draga, a to je valjda subjektivni stav. Ovako je ta naslovnica samo extra dodatak, koji u biti kupca nista ne kosta, a mi imamo to extra. I po meni, to sto je Goran crtao naslovnice cini knjigu jos emotivnijom i vrijednijom. Prije svega on je i graficki kreirao likove iz Skrivenog Lica i nacrtao prvu pricu, pa je njegov dodatak na ova nasa izdanja kroz ove naslovnice tocka na i. E sad, neki stil nekome ne pase i to je normalno. Nebi bilo u redu da svi volimo isto.
A pod Masteruono si vjerojatno mislio na Mastantuona koji je inace i crtac naslovnica kod MVa od broja 76. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/05/2010 : 14:49:42
|
quote: Originally posted by Dado
Sigurno ce mnogi ponajprije ovdje primjetiti novi logo, pa rekoh da samo ukratko pojasnim. Da, Libellus ima novi logo koji cemo ubuduce koristiti. I taj logo ici ce na sve knjige koje nisu imale logo na hrptu. Sve ostale knjige koje su imale logo na hrptu ostat ce kao i do sad.
A jbte... Pa šta nisi odma napisa. Ja se polomija tražeć info
Melina |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/05/2010 : 14:59:34
|
Mafredi, baš me interesira kakva kako se snašao u ovoj pravoj povijesnoj priči... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 04/05/2010 : 15:01:18
|
naravno,meni ne smeta...vidio sam Parlov crtež u prvoj knjigi i fantazija je...htio sam samo reći da su i original naslovnice odlične pa važno da su one unutra a Parlova je bonus,a nekima kojima se Parlov stil ne dopada siguran sam da jih to neće odvatit od kupovine tih sijajnih knjiga... Mastertuono je kako bubo reće kod MV i NR odličan a grozan kod Bleka baš do tih brojeva koje Ludens sada izdaje... kasnije se i kod Bleka dosta popravio...što znači da može kad se potrudi... ja sam zadovolj(e)an potpuno,skidam vam kapu do poda...i zahvalan vam do groba.(pa i kasnije). |
|
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 15:24:11
|
quote: Originally posted by Dado
Sto ljudi, sto cuti, sto ukusa... Ne mogu ni ja reci da mi je kod MV recimo svaka jednako draga, a to je valjda subjektivni stav. Ovako je ta naslovnica samo extra dodatak, koji u biti kupca nista ne kosta, a mi imamo to extra. I po meni, to sto je Goran crtao naslovnice cini knjigu jos emotivnijom i vrijednijom. Prije svega on je i graficki kreirao likove iz Skrivenog Lica i nacrtao prvu pricu, pa je njegov dodatak na ova nasa izdanja kroz ove naslovnice tocka na i. E sad, neki stil nekome ne pase i to je normalno. Nebi bilo u redu da svi volimo isto.
A pod Masteruono si vjerojatno mislio na Mastantuona koji je inace i crtac naslovnica kod MVa od broja 76.
slazem se sa dadom .... btw knjige su odlicne napokon nesto sto od pocetka mogu uzimati zajedno sa ostalom rajom ... zajeb... vas je ovako sustizati ( MV ) |
feka |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
mrmada
Junior Member
Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 04/05/2010 : 18:00:46
|
crtači Skrivenog lica: 1x Parlov 2x Rotundo 3x Burak 3x Nespolino 1x Simeoni 1x Leomacs 1x Diso 1x Matteoni 1x Fraghieri
hmmm....znam neke malo bolje,neke manje...nadam se da su svi ok. |
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/05/2010 : 18:10:33
|
Ouuu, Parlov, Simeoni i Diso, mislin udarna trojka Ovi ostali mi nisu poznati baš... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 04/05/2010 : 19:25:18
|
Parlov dobar, dizajn jebački |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Topic |
|