forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 2010: SKRIVENO LICE 1-2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/05/2010 : 13:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
SKRIVENO LICE

Čini se apsurdnim da rat može nastati kao posljedica tumačenja
sporazuma o prijateljstvu i suradnji, no upravo to se dogodilo između
Italije i Etiopije 1889. nakon ugovora iz Wuchalea, ugovora o političkom
i komercijalnom savezu dviju zemalja.
Skriveno Lice vodi nas u nezaboravne pustolovine pune velikih bitaka,
napada na konvoje, opsada, otmica i spletki svih vrsta u koje se kao
u velikim epskim melodramama iz devetnaestog stoljeća upleću privatni
ratovi, nepojmljivi zločini, osveta, strast, noćne more i duhovi prošlosti...

PUSTINJSKI PLJAČKAŠI ~ RAZBOJNICI
Scenarij Gianfranco Manfredi
Crtež Goran Parlov ~ Massimo Rotundo

LJUBAV I SMRT ~ AMBA ALAGI
Scenarij Gianfranco Manfredi
Crtež Alessandro Nespolino ~ Ersin Burak

Knjige sadrze po 196 stranica / 2 kolorne naslovnice unutra,
te sjajne naslovnice koje je posebno za nasa izdanja nacrtao Goran Parlov.

cijena knjige 100 kn / posebna cijena 90 kn
cijena za MaFest 80 kn

Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05.
Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca.
Ta akcija trajat ce do 24.07.2010.
Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod:
Strip Klub Libellus - Zagreb
Striparnica Babilon - Djakovo
Strip Knjizara Palach - Rijeka
Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.

Veliko hvala Doku, Goranu, Melini, Dekari, Zlaji i svima ostalima koji su nam pomogli pri izradi ovog sjajnog mini-serijala.

Dizajn je naravno radila Melina i mislimo da je po tko zna koji put napravila nesto zaista prekrasno.
Zato uzivajmo u prve dvije knjige od ukupno njih sedam...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/05/2010 : 13:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Sigurno ce mnogi ponajprije ovdje primjetiti novi logo, pa rekoh da samo ukratko pojasnim.
Da, Libellus ima novi logo koji cemo ubuduce koristiti.
I taj logo ici ce na sve knjige koje nisu imale logo na hrptu.
Sve ostale knjige koje su imale logo na hrptu ostat ce kao i do sad.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/05/2010 : 13:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
e ovo sam najviše čekao, odlično izgleda svih sedam rikna, odlične naslovnice iako se nebi ljutio previše
da ste zadržali i originalne, ali one su unutra pa dobijemo duple...ovo prvo uzimam..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 14:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
E ovo sam i ja iscekivao s velikim nestrpljenjem
Posle Demiana konacno jos jedan kraci serijal
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 04/05/2010 : 14:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
prelijepo izgleda ,naravno da se uzima
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/05/2010 : 14:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Superiska... Ovo ce se uzeti...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/05/2010 : 14:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mislin da ću i ja ovo uzet Za početak samo jednu knjigu,
da vidin kako to izgleda, pa ako mi se sviid, nastavljan!

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 04/05/2010 : 14:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Volim takve priče,čestitke!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/05/2010 : 14:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
šteta što nisu stavili previewa da vide ljudi kako to izgleda dobro i unutra, naslovnice Parlova odlične, unutra
(iskreno meni još bolje originalne),zanimljiva tematika sa manje više odličnim crtežom...Meni jedan odličan Bonellijev
mini serijal u krasnoj Libellus preobleki...ako se Volto nascosto dobro pokaže,očekujem još dvije knjige krajem godine...
Preporuka onima koji se dvoume, teller vas nebi nasr...ao nikad.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7821 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 14:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice još gore nego one na MV-u.
Jel ovo po tlu kamenje ili kristali iz space opere?
Možda ako namistin veću rezoluciju na ekranu budu bolje hmmm...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/05/2010 : 14:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Posto je mini serijal, potrudicu se da uzimam ovo

ali, ove naslovnice su katastrofa...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/05/2010 : 14:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hmmmm, to je Parlov stil,taj način crtanja, kome se sviđa-sviđaju se sve,kome ne-nijedna...
meni su dobre,nije da doživim orgazam ali....
ja bi ipak da sam izdavač zadržao originalne ko kod Demiana.Volto ima odlične,ali ja nisam Libellus pa...
ali ove knjige bi uzeo i da je naslovne nacrtao Masteruono.*

* crtač naslovnih kod Bleka.

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 04/05/2010 : 14:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

hmmmm, to je Parlov stil,taj način crtanja, kome se sviđa-sviđaju se sve,kome ne-nijedna...
ja bi ipak da sam izdavač zadržao originalne ko kod Demiana.Volto ima odlične,ali ja nisam Libellus pa...

inače sjajan crtač naslovnica ,samo je kod bleka(pogledaj naslovnice magičnog u italiji i nicka raidera)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/05/2010 : 14:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto ljudi, sto cuti, sto ukusa...
Ne mogu ni ja reci da mi je kod MV recimo svaka jednako draga, a to je valjda subjektivni stav.
Ovako je ta naslovnica samo extra dodatak, koji u biti kupca nista ne kosta, a mi imamo to extra.
I po meni, to sto je Goran crtao naslovnice cini knjigu jos emotivnijom i vrijednijom.
Prije svega on je i graficki kreirao likove iz Skrivenog Lica i nacrtao prvu pricu,
pa je njegov dodatak na ova nasa izdanja kroz ove naslovnice tocka na i.
E sad, neki stil nekome ne pase i to je normalno. Nebi bilo u redu da svi volimo isto.

A pod Masteruono si vjerojatno mislio na Mastantuona koji je inace i crtac naslovnica kod MVa od broja 76.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/05/2010 : 14:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Sigurno ce mnogi ponajprije ovdje primjetiti novi logo, pa rekoh da samo ukratko pojasnim.
Da, Libellus ima novi logo koji cemo ubuduce koristiti.
I taj logo ici ce na sve knjige koje nisu imale logo na hrptu.
Sve ostale knjige koje su imale logo na hrptu ostat ce kao i do sad.

A jbte... Pa šta nisi odma napisa. Ja se polomija tražeć info

Melina

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/05/2010 : 14:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mafredi, baš me interesira kakva kako se snašao u ovoj pravoj povijesnoj priči...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/05/2010 : 15:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
naravno,meni ne smeta...vidio sam Parlov crtež u prvoj knjigi i fantazija je...htio sam samo
reći da su i original naslovnice odlične pa važno da su one unutra a Parlova je bonus,a nekima kojima
se Parlov stil ne dopada siguran sam da jih to neće odvatit od kupovine tih sijajnih knjiga...
Mastertuono je kako bubo reće kod MV i NR odličan a grozan kod Bleka baš do tih brojeva koje Ludens sada izdaje...
kasnije se i kod Bleka dosta popravio...što znači da može kad se potrudi...
ja sam zadovolj(e)an potpuno,skidam vam kapu do poda...i zahvalan vam do groba.(pa i kasnije).

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/05/2010 : 15:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Sto ljudi, sto cuti, sto ukusa...
Ne mogu ni ja reci da mi je kod MV recimo svaka jednako draga, a to je valjda subjektivni stav.
Ovako je ta naslovnica samo extra dodatak, koji u biti kupca nista ne kosta, a mi imamo to extra.
I po meni, to sto je Goran crtao naslovnice cini knjigu jos emotivnijom i vrijednijom.
Prije svega on je i graficki kreirao likove iz Skrivenog Lica i nacrtao prvu pricu,
pa je njegov dodatak na ova nasa izdanja kroz ove naslovnice tocka na i.
E sad, neki stil nekome ne pase i to je normalno. Nebi bilo u redu da svi volimo isto.

A pod Masteruono si vjerojatno mislio na Mastantuona koji je inace i crtac naslovnica kod MVa od broja 76.

slazem se sa dadom .... btw knjige su odlicne napokon nesto sto od pocetka mogu uzimati zajedno sa ostalom rajom ... zajeb... vas je ovako sustizati ( MV )

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/05/2010 : 15:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ovo odavno cekam takodje teller mi je to natovario na dusu

feka
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 04/05/2010 : 16:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Druga naslovnica je pre-pre-prejebena!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/05/2010 : 17:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 04/05/2010 : 17:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Libellusu.Ovo zaista zasluzuje pohvale do neba...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/05/2010 : 17:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
U jbt! I sta sad? Kako ne kupovati ovakvo izdanje?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/05/2010 : 18:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
crtači Skrivenog lica:
1x Parlov
2x Rotundo
3x Burak
3x Nespolino
1x Simeoni
1x Leomacs
1x Diso
1x Matteoni
1x Fraghieri

hmmm....znam neke malo bolje,neke manje...nadam se da su svi ok.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/05/2010 : 18:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ouuu, Parlov, Simeoni i Diso, mislin udarna trojka Ovi ostali mi nisu poznati baš...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 04/05/2010 : 19:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Parlov dobar, dizajn jebački

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000