Teško mi je biti objektivan i suvisao kad je rastanak od Kena u pitanju, pa ću pustiti drugima da prosuđuju značaj i važnost Ken Parker biblioteke i koliko smo je Darko, Melina, Dado, Josip i ja dobro (ili loše) napravili. Meni osobno je to nešto što mi je promijenilo život, ispunjenje sna i stoga bih se samo kratko htio zahvaliti svima koji su mi pomogli da ga ispunim, a pogotovo svima vama na podršci koju ste pružali cijelo ovo vrijeme. Da ta zahvala ne bi ostala samo na riječima, odlučio sam organizirati akciju (u suradnji sa svim domaćim striparnicama) u kojoj će svi koji kupe zadnjih 7 Kenova do 31.7. dobiti na poklon Milazzov strip "Crveni gospodar". A svi posjetitlji ovogodišnjeg Mafesta će osim "Crvenog gospodara" na poklon dobiti i 10% popusta, kao i priliku da dobiju potpis i crtež Ive Milazza, što je prilika koju, vjerujem, pravi Kenofili neće propustiti.
Hvala vam od srca, u nadi da ćemo jednom ipak dočekati pravi kraj Kenovih pustolovina.
Najdraži strip uz Blueberryja. Nešto neopisivo i ma koliko god san godinama mašta o kompletnoj ultimativnoj kolekciji koju nam je napokon Fibra podarila... opet mi malo ža što je kraj. No utjeha je u činjenici da ovom serijalu vrime ne može nauditi. Može se čitati opet i opet... Bezvremenski je.
Hvala!
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Najdraži strip uz Blueberryja. Nešto neopisivo i ma koliko god san godinama mašta o kompletnoj ultimativnoj kolekciji koju nam je napokon Fibra podarila... opet mi malo ža što je kraj. No utjeha je u činjenici da ovom serijalu vrime ne može nauditi. Može se čitati opet i opet... Bezvremenski je.
Hvala!
A i ostaje da se nadamo da B&M odrade i tu zavrsnu pricu koju su planirali.
@Markos Svaka cast,jedan od najboljih stripova ikad Jos kad bi neki crtez stigo i u Darkwood za one koji kupe ovih 7 komada do 31.07 Mada,pretpostavljam da je to neizvodljivo i zao mi je sto necu biti u prilici da i to dodam svojoj kolekciji.
I ne zaboravljam mogucnost da se odradi jedan specijalni broj kad se zazelis Kena,kao i onaj broj u boji da ne moram da cuvam onaj Systemov. Mislim da neces izdrzati da ne odradis i to
Čestitke i od mene! Ja san nažalost na početku skupljanja kolekcije i iman prvih 18 brojeva. Pitanje (mada znan da je tu dio Libellusov)- koliko su dostupni preostali brojevi, bar otprilike u prosjeku?
Normin princ ću napraviti u boji kad B&M budu imali kvalitetne materijale, ne ovisi o meni. Ali, iskreno, šanse nisu velike. Za crtež ćete ipak morati doći u Makarsku. Ne znam kako stoje Kenovi 19-32, to treba pitati Dadu, ali vjerojatno će ih biti još neko vrijeme.
Ako treba ja cu da im odskeniram Norminog princa, za dzabe, ako treba...
Ne vredi,hoce kvalitetne materijale a ti verovatno imas kao i ja Sistemov Mada,meni i Systemov nije los,ali kako je jedini - bas bode oci,zato bih i voleo da to izadje i u Fibrinom izdanju
Ako treba ja cu da im odskeniram Norminog princa, za dzabe, ako treba...
Ne vredi,hoce kvalitetne materijale a ti verovatno imas kao i ja Sistemov Mada,meni i Systemov nije los,ali kako je jedini - bas bode oci,zato bih i voleo da to izadje i u Fibrinom izdanju
Ma jok, mislio sam da B&M-u skeniram originalne table, samo da to sto prije izadje ( u A4 formatu ). Ako treba ( ja cu i bioskop da im sagradim )...
Ken mi je omiljeni strip. Jedva čekam da ga kompletiram. Trenutno sam na 63. knjizi. Ako se ne varam upravo je sa Kenom započeto izdavanje Boneli stripova u HC. Jako mi je žao što ne mogu doći na Mafest. Sve čestitke povodom završetka izdavanja ovog serijala!!
Meni je saga zavrsena sa 59 brojem,lepe stvari se ne kvare losim.
u oba perioda ima i boljih i manje boljih epizoda ako baš hoćeš, naći ću ti za svaku od ovih 30-ak priča iz novijeg perioda po jednu iz prvog koja je po svim kriterijima manje kvalitetna ajde, dobro, možda ne uspijem baš za svaku, ali evo primjeri niski udarci - gdje umiru titani najveći šerif - dah i san kraljica missourija - krvavi lov hrabra udovica - ljudska pustolovina santa fe express - dašak slobode sedam zlatnih gradova - osuđenici naikini ratnici - brončano lice
eh, da, marko, čestitke na kraju puta
if you tolerate this, then your children will be next
Ne znam dali je bolja oprema samog stripa ili sadržaj koji je unutra,to ću ipak prepustiti nekom drugom.Znam samo da ću ga često gledati i izvana i iznutra. Marko,čestitke na vrhunski odrađenom poslu!
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.