forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Ken Parker 73-79
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2010 : 21:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Teško mi je biti objektivan i suvisao kad je rastanak od Kena u pitanju, pa ću pustiti drugima da prosuđuju značaj i važnost Ken Parker biblioteke i koliko smo je Darko, Melina, Dado, Josip i ja dobro (ili loše) napravili. Meni osobno je to nešto što mi je promijenilo život, ispunjenje sna i stoga bih se samo kratko htio zahvaliti svima koji su mi pomogli da ga ispunim, a pogotovo svima vama na podršci koju ste pružali cijelo ovo vrijeme. Da ta zahvala ne bi ostala samo na riječima, odlučio sam organizirati akciju (u suradnji sa svim domaćim striparnicama) u kojoj će svi koji kupe zadnjih 7 Kenova do 31.7. dobiti na poklon Milazzov strip "Crveni gospodar". A svi posjetitlji ovogodišnjeg Mafesta će osim "Crvenog gospodara" na poklon dobiti i 10% popusta, kao i priliku da dobiju potpis i crtež Ive Milazza, što je prilika koju, vjerujem, pravi Kenofili neće propustiti.

Hvala vam od srca, u nadi da ćemo jednom ipak dočekati pravi kraj Kenovih pustolovina.

Trouble will find me

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/05/2010 : 21:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Respect!!!!!

Najdraži strip uz Blueberryja. Nešto neopisivo i ma koliko god san godinama mašta o kompletnoj ultimativnoj kolekciji koju nam je napokon Fibra podarila... opet mi malo ža što je kraj. No utjeha je u činjenici da ovom serijalu vrime ne može nauditi. Može se čitati opet i opet... Bezvremenski je.

Hvala!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 21:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Respect!!!!!

Najdraži strip uz Blueberryja. Nešto neopisivo i ma koliko god san godinama mašta o kompletnoj ultimativnoj kolekciji koju nam je napokon Fibra podarila... opet mi malo ža što je kraj. No utjeha je u činjenici da ovom serijalu vrime ne može nauditi. Može se čitati opet i opet... Bezvremenski je.

Hvala!

A i ostaje da se nadamo da B&M odrade i tu zavrsnu pricu koju su planirali.

@Markos
Svaka cast,jedan od najboljih stripova ikad
Jos kad bi neki crtez stigo i u Darkwood za one koji kupe ovih 7 komada do 31.07
Mada,pretpostavljam da je to neizvodljivo i zao mi je sto necu biti u prilici da i to dodam svojoj kolekciji.

I ne zaboravljam mogucnost da se odradi jedan specijalni broj kad se zazelis Kena,kao i onaj broj u boji da ne moram da cuvam onaj Systemov.
Mislim da neces izdrzati da ne odradis i to
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/05/2010 : 21:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Čestitke i od mene! Ja san nažalost na početku skupljanja kolekcije i iman prvih 18 brojeva. Pitanje (mada znan da je tu dio Libellusov)- koliko su dostupni preostali brojevi, bar otprilike u prosjeku?

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2214 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 04/05/2010 : 21:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast, i za zavrsetak serijala i za poklon…
Alal vera!!

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2010 : 21:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Normin princ ću napraviti u boji kad B&M budu imali kvalitetne materijale, ne ovisi o meni. Ali, iskreno, šanse nisu velike.
Za crtež ćete ipak morati doći u Makarsku.
Ne znam kako stoje Kenovi 19-32, to treba pitati Dadu, ali vjerojatno će ih biti još neko vrijeme.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2214 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 04/05/2010 : 21:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Ako treba ja cu da im odskeniram Norminog princa, za dzabe, ako treba...

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 21:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

Ne vredi,hoce kvalitetne materijale a ti verovatno imas kao i ja Sistemov
Mada,meni i Systemov nije los,ali kako je jedini - bas bode oci,zato bih i voleo da to izadje i u Fibrinom izdanju
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/05/2010 : 21:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a ne znam sto ce vam boja buduci da glavninu predstavlja trevisan. al dobro

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 21:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

a ne znam sto ce vam boja buduci da glavninu predstavlja trevisan. al dobro

Pa vec imam c/b,ocu i u boji
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/05/2010 : 21:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVAKA ČAST NA USPJEŠNOM ZAVRŠETKU OVOG ODLIČNOG SERIJALA

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2214 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 04/05/2010 : 21:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ne vredi,hoce kvalitetne materijale a ti verovatno imas kao i ja Sistemov
Mada,meni i Systemov nije los,ali kako je jedini - bas bode oci,zato bih i voleo da to izadje i u Fibrinom izdanju

Ma jok, mislio sam da B&M-u skeniram originalne table, samo da to sto prije izadje ( u A4 formatu ).
Ako treba ( ja cu i bioskop da im sagradim )...

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 04/05/2010 : 22:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Bravo! Veliki projekt izguran do kraja! Čestitam!
Ja sam stao na broju 46, morat ću malo ubrzat.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2010 : 22:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma jok, mislio sam da B&M-u skeniram originalne table, samo da to sto prije izadje ( u A4 formatu ).
Ako treba ( ja cu i bioskop da im sagradim )...

E to bi vec bilo nesto
Drago mi je da cu konacno da imam komplet jednog od najboljih stripova
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/05/2010 : 22:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Meni je saga zavrsena sa 59 brojem,lepe stvari se ne kvare losim.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 04/05/2010 : 22:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Čestitke i od mene! Ken Parker je stvarno vrhunski serijal i eto, baš je sve objavljeno točno pred Milazzovim gostovanjem na MAFEST-u. Cool!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 04/05/2010 : 22:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
a da mu odnesem svih 79 brojeva na potpis :)

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/05/2010 : 23:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

e jebiga, iako poslije ima padova, izgubio si najbolji strip na svijetu: Dah i san.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/05/2010 : 23:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast na odlicno obavljenom poslu, knjige izgledaju odlicno.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 05/05/2010 : 00:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Ken mi je omiljeni strip. Jedva čekam da ga kompletiram. Trenutno sam na 63. knjizi. Ako se ne varam upravo je sa Kenom započeto izdavanje Boneli stripova u HC. Jako mi je žao što ne mogu doći na Mafest. Sve čestitke povodom završetka izdavanja ovog serijala!!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/05/2010 : 00:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

u oba perioda ima i boljih i manje boljih epizoda
ako baš hoćeš, naći ću ti za svaku od ovih 30-ak priča iz novijeg perioda po jednu iz prvog koja je po svim kriterijima manje kvalitetna
ajde, dobro, možda ne uspijem baš za svaku, ali evo primjeri
niski udarci - gdje umiru titani
najveći šerif - dah i san
kraljica missourija - krvavi lov
hrabra udovica - ljudska pustolovina
santa fe express - dašak slobode
sedam zlatnih gradova - osuđenici
naikini ratnici - brončano lice

eh, da, marko, čestitke na kraju puta

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 05/05/2010 : 00:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
Ne znam dali je bolja oprema samog stripa ili sadržaj koji je unutra,to ću ipak prepustiti nekom drugom.Znam samo da ću ga često gledati i izvana i iznutra.
Marko,čestitke na vrhunski odrađenom poslu!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 05/05/2010 : 01:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Čestitke!!!! Kao da sam jučer kupio prvu turu.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/05/2010 : 06:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hvala Fibri na divnoj kolekciji Kena, za sada je moja kod 57 broja ali amo je pitanje vremena kad....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 05/05/2010 : 08:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
cestitke za zavrsavanje serijala!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/05/2010 : 08:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
napokon smo ga zaokružili...svaka čast marko bil mi je užitak kupovati i čitati ovo izdanje

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000