forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Ken Parker 73-79
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/05/2010 : 09:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
meni najdrazi serijal posle texa,a sto je najbitnije,poso je odradjen do kraja,i to vrhunski.bravo za markosa!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/05/2010 : 09:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Kraj serijala je tu, ali je tu novi početak za uživanje u čitanju!
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 05/05/2010 : 10:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message  Reply with Quote
Pomiješani osjećaji. Kolekcija je popunjena, ali spoznaja da smo došli do kraja rastužuje. Osobno najdraži strip...
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 05/05/2010 : 10:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
cestitke takodjer .... nema nista ljepse za jednog stripofila kada kompletira kolekciju ... pomalo tuzno i pomalo radosno :)

feka
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 05/05/2010 : 10:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se prije nekoliko godina na CRŠu kad je premijerno izašlo prvih 6 Kenova, pomagali smo Dadi i Marku nositi ih na štand, a evo već smo na kraju.Da,brzo je prošlo, ali dobili smo najkvalitetnije izdanje ovog stripa na svijetu i jedan od bisera kolekcije.Prava stvar je što se kraj obilježava i dolazkom Milazza na Mafest, to donosi dodatnu draž svemu.Neopisivo mi je drago da je serijal uspješno izgiran do kraja i čestitam svima koji su radili na njemu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 05/05/2010 : 11:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Imam svih 72 komada a imam i Crvenog Gospodara,mada bi mogao na poklon umesto CG dobiti Covek sa Filipina i ne bih se bunio :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/05/2010 : 11:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Imam svih 72 komada a imam i Crvenog Gospodara,mada bi mogao na poklon umesto CG dobiti Covek sa Filipina i ne bih se bunio :)

Znam, prijatelju, razmišljao sam o tome da svatko sebi izabere strip za poklon, ali to bi bila Pandorina kutija, kako to sve organizirati, to bi bilo prekomplicirano.

Trouble will find me
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2626 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 05/05/2010 : 11:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast! Ne mogu dočekati da popunim kolekciju!

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 05/05/2010 : 11:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
@Markos
Salio sam se druze,nema veze,u sledecoj kupovini uzimam Coveka sa Filipina,samo mi taj nedostaje da kompletiram biblioteku Kolorku,ipak je taj poklon hvale vredan potez.
Ako izadje do jeseni Hodocasnik zvezda eto mog poklona :)
Samo iscimaj Milazza da armija Kenovih fanova ne trazi vec zahteva da Berardi i on prevazidju licne stvari i izbave Kena iz zatvora i pripreme kraj kakav je ovaj junak zasluzio.

Edited by - shommy on 05/05/2010 11:44:57
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/05/2010 : 11:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hodočasnik sigurno ide na jesen, ne brini.
Što se nastavka Kena tiče, nema tu nekih ličnih problema među njima. Jedini problem je par stotina tisuća eura koje netko treba uložiti u financiranje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 05/05/2010 : 11:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Čestitam Marko što si Kena izgurao do kraja,iako nikad nisam ni sumnjao u to,jer mislim da je tebi stalo jednako koliko i meni(ako ne i vise ;-).
Ako postoji edicija koja nikad više neće s mojih polica u slobodnu prodaju - onda je to ovo izdanje Kena!
Još piknem ovih zadnjih 7 kom. i onda pada jedno čitanje od prve do zadnje epizode,kak spada!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 05/05/2010 : 12:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Ja još nisam počeo čitati, čekam da se završi pa ondA :))

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 05/05/2010 : 12:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Super za Hodocasnika Zvezda.
Mislio sam da je stvar malo zamrsena kao kod Abulija i Berneta ali dobro je znati da B&M za par stotina tisuca mogu resiti sve nesuglasice kako bi Ken nastavio da zivi kako dolikuje.
Mozda se nadje neki bogati fan koga serijal zainteresuje ili da gurnemo koji primerak u ruke Abramoviču a mozda malo i spuste cenu u doba zvano recesija.
Pristajemo na sve samo da novi Ken ugleda svetlo dana.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/05/2010 : 13:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Svemu dodje kraj pa i ovome, ali ostaje trag i to je dobro.
Dobro je sto se imalo s kim podijeliti, s ljubiteljima Kena...
A u biti Ken je bio pocetak svega, kao da je bilo jucer kad smo odpakiravali
prve brojeve i mjerkali je li sve u redu.
A posao prije toga i Melinin krasni dizajn i slaganje stripova koje je obavila
sjajno u vremenu koje se danas moze porediti samo s trcanjem Bolta na 100 metara...
Nisam aktivno u Kenu jos od 33. broja, ali kao da sam i bio, svakom broju sam se jednako veselio.
I danas kad pogledam unutrag neizmjerno mi je drago sto smo onomad pokrenuli ovu ediciju.
U svoje ime i u ime svih onih koji su uzivali u ovoj biblioteci, u uzivat ce i dalje,
zahvaljujem se Markosu na volji i radu koji je ulagao od prvoga do zadnjeg broja.
S nadom da to jos nije kraj i da ce jednom biti i nastavak.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4343 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/05/2010 : 13:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
svaka cast na kraju serijala..pozdrav
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 05/05/2010 : 15:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
U svakom slucaju cestitke za jednu besprekorno i krajnje pedantno odradjenu kolekciju.Cist primer profesionalizma.
Mogu samo da sanjam jednu ovaku Zagorovu kolekciju.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/05/2010 : 15:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Iskrene cestitke za ovaj serijal,da li covjek da se raduje ili tuguje ovom najavom.... ne znam.
Ma radovacu se,rastuziti se moze uvijek ako se hoce.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/05/2010 : 16:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
jel se zna šta če fibra sada izdavati?
Ken je završio znači treba neki novi junak?
Jel se zna šta če biti?
Nadam se neki western.....
pa da možemo od početka svi skupa da sakupljamo nekog novog junaka.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/05/2010 : 19:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Sjajno, konačno i tih zadnjih 7...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/05/2010 : 20:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a zasto svi placete za tom zavrsnom storijom? zasto sve mora imati klasican svrsetak? je li ken umro? ozenio se i zivio skladno i sretno sve do svoje smrti, narocito nakon sto mu je umrla brkata zena? ili je pobjegao iz zatvora i otisao u meksiko te predvodio ustanak radnog naroda? mozda je otplovio do grcke gdje su mu potomci izborili pravo na rani odlazak u mirovinu pa se sad sve trese zbog toga? pridruzio se indijancima i osnovao skolu meditacije i ubrzane sadnje slatkog krumpira?
moze li ovakva legenda ostati tamo gdje jest, a svaki citatelj stvoriti svoj kraj? cemu ta prokleta potreba da se zivot stavi u kalup i podvuce crta? uvijek neke crte. a meni je bas gust na kraju staviti...

zahvala Marku i Dadi na Kenu. nisam se slagao u mnogo toga, ali ja se ne slazem ni sa samim sobom katkad

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/05/2010 : 22:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jel se znaju cene ovih zadnjih izdanja? Pretpostavljam da ce 73,74 i 75 biti po 80kn,a za ova 4 ??
Imaju po 240 strana
Cisto da napravim poredjenje sa sistemovim

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/05/2010 : 22:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
svi su po 80.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 06/05/2010 : 14:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
još ovih 7 pa imam sve.
Pa jednom za cca 10 godina kad krenem ispočetka u komadu čitat...
Bravo Marko!

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 06/05/2010 : 23:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
10 godina je taman da se ponovno pročita cijeli serijal...-ja isprobao na Martiju 3x ....i baš mi paše u tom intervalu

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/05/2010 : 23:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Poznajem jednog starijeg coveka,oko 60 godina (ne,neije Karson ) koji uzeo neke stare zs i lms od mene
Trazio mi je Baladu o Pet Sejn da mu nadjem negde u bilo kakvom stanju,jer hoce da joj jednom iscita Kena po redosledu
pre no sto umrePoznajem jednog starijeg coveka,oko 60 godina (ne,neije Karson ) koji uzeo neke stare zs i lms od mene
Trazio mi je Baladu o Pet Sejn da mu nadjem negde u bilo kakvom stanju,jer hoce da joj jednom iscita Kena po redosledu
pre no sto umre

Jelte samo mu taj fali,imao je nekad komplet ali ga sad nema...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000