Ojte! Planira li tko ići iz Zagreba na MAFEST, a vozi i treba suputnike(uz mene, još najmanje jedna osoba ide sigurno) radi podjele troškova, pa da se na vrijeme dogovorimo i organiziramo? Rado bih tamo bio najkasnije u petak u 11 h (nema mi smisla dolaziti tek navečer), a povratak planiram u nedjelju popodne ili navečer. Zainteresirani se mogu javiti i privatno. Pozdrav!
Kakvo je trenutno stanje stvari ja idem u petak ujutro sam autom (istina iz Siska, ali nije mi problem svratiti do Zg-a) i planiram povratak u nedjelju popodne. Možemo se dogovoriti...
zasad je plan da ja u srijedu oko podne krenem iz Velike Gorice i u Botincu pokupim Zvonu (76 - ovo je njegov nick, a ne godine :-))))
vozimo se na plin i idemo autocestom
moram jos trznuti na mobitel nasega starog suputnika Janga da vidim ide li i on s nama. zasad stoji jedno slobodno mjesto, a ako Jang odustane bit ce i drugo
zasad je plan da ja u srijedu oko podne krenem iz Velike Gorice i u Botincu pokupim Zvonu (76 - ovo je njegov nick, a ne godine :-))))
moram jos trznuti na mobitel nasega starog suputnika Janga da vidim ide li i on s nama. zasad stoji jedno slobodno mjesto, a ako Jang odustane bit ce i drugo
i s havaja stizu sms-ovi i pozivi na koje ne odgovaras :-)))))))))))))))))
ajd odluci pa javi ;-)
I ja sam dole u srijedu pa deder kakav SMS da se nadjemo pa da i meni platis pivo. I mene je majka rodila.
ideš dole? do kad ostaješ?
Htio ne htio moram, osim ako mcn i sudzuka ne misle raditi promociju bez mene. Ostajem, nemam pojma, do subote ujutro pretpostavljam. Trebas prijevoz za nazad?
BAŠ TOa ako bog da imat ću i ja štogod za prezentirati pravo SS izdanje - ne SchutzStaffeln već Sloba-Sergej
Ako zelis sa mnom, mjesta ima... Samo moras biti fleksibilan, ako mi pukne ici doma u petak, idem u petak, ako u nedjelju, kuzis vec... BTW naslovnice su preprepre....