forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 05/05/2010 : 12:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Lovili su te da se sprijatelje s tobom.
Nisu ti drugi krivi što si ti sramežljiv i skeptičan.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/05/2010 : 12:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

mislio sam na bojse koji su me lovili po kvartu

pa to se nije za čudit,oni uvijek idu 10 na jednog

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 05/05/2010 : 12:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Za razliku od Hajdukovih navijača koji uvijek dvaput prebroje da ih slučajno ne bi bilo više.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/05/2010 : 13:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Za razliku od Hajdukovih navijača koji uvijek dvaput prebroje da ih slučajno ne bi bilo više.

ja govorim u svoje ime...mi kad bi naganjali boyse,uvijek je bio reciprocitet...uz dužno štovanje,hajdukovci ne tumaraju splitom i traže purgere zbog naglaska pa ih malo iscipelare i bodu cakijama i nozevima...a jako puno jenkija se dodleilo u split u zadnje vrime...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/05/2010 : 13:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ja govorim u svoje ime...mi kad bi naganjali boyse,uvijek je bio reciprocitet...uz dužno štovanje,hajdukovci ne tumaraju splitom i traže purgere zbog naglaska pa ih malo iscipelare i bodu cakijama i nozevima...a jako puno jenkija se dodleilo u split u zadnje vrime...

Njih dvojica, a ja i babo sami!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/05/2010 : 13:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Mi iz mediternaskog bazena smo nekako tolerantniji u navijanju, ovi bojsi samo traže krv, a naši judi su više za pismu uz bocun vina. Ako slučajno naleti koji bojs dobije i on eventualno po glavi.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/05/2010 : 14:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ako slučajno naleti koji bojs dobije i on eventualno po glavi.

ali,dobije i za popit

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2010 : 17:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

u ovom životu ne

za mene ni u drugom...i da se ponovo rodim-samo hajduk...

da se rodin još 20 puta svaki bi navija za Hajduk

možda u tih 20 života koji put i osvojite naslov prvaka!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/05/2010 : 19:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk osvojio trofej nakon punih pet godina

Hajduk je osvojio Kup, zasluženo u dvije utakmice protiv Šibenika i tako je u vitrine donio trofej koji je manjkao još tamo od 2003. godine kad su Splićani zadnji put prigrlili Rabuzinovo sunce.

Zvuči pomalo nevjerojatno da je u dva desetljeća neovisne Hrvatske ovo tek peti put da je Hajduk osvojio ovaj pokal, ali i to daje posebnu draž i dodatni začin veselja hajdukovaca, što su se ove godine izdigli do Kup-trona. Tako su na najbolji način zaokružili jednu bremenitu sezonu.
Hajduk je do pobjede u Šibeniku došao još jednom oprobanim receptom, čvrstom obranom, granitom kojeg stvaraju Subašić i zadnja linija njegove obrane...

Nije djelovala savršeno svo vrijeme šibenske utakmice, opasno se ljuljala, naročito u finišu prvog poluvremena, ali na kraju su ipak sačuvali čistu mrežu i time pokazali da su bili u pravu svi oni koji su tvrdili da je prevelik zadatak na Šibenčanima da dadu dva ili tri gola. Dapače, mreža "bijelih" ostala je netaknuta.

Hajduk je sazidao čvrstu kulu u obrani i to uvijek ne izgleda lijepo, takav nogomet trpi puno kritika. Međutim, cilj opravdava sredstvo, a ovaj put je Splićanima upalila kombinacija Ibričić - Vukušić za rano vodstvo 1:0, pa je cijelo vrijeme šibenskog dvoboja na iskustvo i na mišiće, pa i na individualnu kvalitetu uspjelo Splićanima da iznesu trofej na ramenima.

Veće je ovo zadovoljstvo za Hajduk nego što je to bila neka osobita ili blistava igra. No, igra će se brzo zaboraviti, ona je čvrsta i ozbiljna, koliko god u nijansama nije spektakularna. A i to je bilo dovoljno da se ovog proljeća preko Dinama i Šibenika "bijeli" domognu trofeja koji im je toliko nedostajao. I sad se fešta Splićana sa Šubićevca seli pod Marjan, na Poljud i Rivu.

/ Nikša Stipaničev / CROPIX

Ocjene igrača:
Danijel Subašić 7 – I ovo je bila utakmica u nizu u kojoj potvrđuje da je njegov poziv u reprezentaciju apsolutno zaslužen.
Goran Rubil 6 – Diskretan, premda dragocjen. Na njemu se osjetilo da je dugo izbivao zbog ozljede.
Ivan Strinić 6 – I on cijelo vrijeme igra i stišče zube, nije onaj pravi, ali je bitan za momčad.
Josip Skoko 6 – Dočekao je trofej u svom igranju za Hajduk, velika stvar za vjerojatni oproštaj.
Od 80. Boris Pandža – Bez ocjene, ušao je kad je Poklepović zaželio s tri stopera učvrstiti Kup.
Mario Maloča 6,5 – Veliki posao iznijeli su splitski stoperi, i Mario s njima.
Jurica Buljat 6,5 – Nije lako zaustaviti Zeca, bilo je tu muke, ali je posao odrađen na visini.
Mirko Oremuš 5,5 – Nije bio onaj pravi, puno smo od njega očekivali.
Od 46. Marin Ljubičić 7 – Njegovim ulaskom u nastavku Hajduk je bio još čvršći na sredini terena, vidi se da je u pravoj formi u završnici sezone.
Srđan Andrić 7 – Ne baš dobar u prvom dijelu, ali je u nastavku bio iz duela u duel najbolji na terenu.
Ante Vukušić 7 – Njemu pripadaju zasluge da je šibenska obaveza Hajduka protekla mirno, pogodio je fenomenalno gol u 16. minuti i šteta je da do kraja nije iskoristio još dvije izvrsne prilike.
Senijad Ibričić 7 – On je prva violina, bio je to i na ovoj utakmici, prvi pogodak je servirao Vukušiću, a onda i realizirao penal u zadnjoj sekundi za šlag na Kup-tortu.
Anas Sharbini 6,5 – Uvijek može dati više, takav dojam ostavlja, premda je nedvojbeno bilo i dobrih, kvalitetnih poteza.
Od 85. Mario Tičinović – Tić je ušao s klupe da i on osjeti osvajanje Kupa.
Šibenik - Hajduk 0:2 (0:1)
Šibenik – Stadion na Šubićevcu. Gledatelja oko 5500. Uzvratna utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa. S ukupnih 4:1 pobjednik kupa je Hajduk.
Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka) – 7,5.
Žuti kartoni: Bloudek, Budiša, Zec i A. Bulat (Šibenik), te Vukušić i Skoko (Hajduk).
Strijelci: 0:1 Vukušić (16), 0:2 Ibričić (90+3 - 11m).
Najbolji igrač: Senijad Ibričić (Hajduk).

Šibenik: Blažević (6), A. Bulat(6), Medvid (6), Husmani (6)(od 72. Jakolić -), Vidić (6,5), Budiša (6), Ademi(6), Bačelić-Grgić (6), Zec (6), Bloudek (6)(od 62. Elez -), Dajić (5,5)(od 46. Fuštar 6).
Hajduk: Subašić (7), Rubil (6), Strinić (6), Skoko (6) (od 80. Pandža -), Maloča (6,5), J. Buljat (6,5), Oremuš (5,5)(od 46. M. Ljubičić 7), Andrić (7), Vukušić (7), Ibričić (7), An. Sharbini (6,5) (od 85. Tičinović -).

Specijalci izveli šefove bakljade

Sredinom prvog poluvremena intervenirale su snage osiguranja među domaćim navijačima Funcutima. Naime, na šibenskoj strani upaljene su bengalke i onda su među navijače ušli specijalci da izvedu dvojicu-trojicu “osumnjičenih” za takav čin. Gužva je trajala minutu-dvije kad su policajci ušli među navijače, ali nije bilo fizičkog obračuna i sve se stišalo vrlo brzo. (sa)

Tijek susreta:

- Uoči susreta nije bilo nikakavih problema oko i na stadionu. Na tribinama je pet minuta prije početka susreta već gotovo pet tisuća gledatelja.

- U gužvi koja je nastala oporavkom svih ozlijeđenih mjesto na klupi nisu našli Marin Tomasov i Goran Jozinović.

1 - Počeo je susret.

1 - Ibričić je već u prvim sekundama oštro krenuo laktom prema suparničkom igrača. Sudac mu ovog puta oprašta.

4 - Skoko puca centrira, a Oremuša su na kratko iznijeli van terena na nosilima.

5 - Prve minute susreta prošle su u čistom odmjeravanju snaga na sredini terena.

6 - Hajduk je istrčao u najavljenom sastavu, dakle, svoje mjesto našli su i oporavljenici Goran Rubil i Anas Sharbini.

7 - Šibenik izvodi prvi korner, no bez opasnosti po Subašića.

9 - Zec ambiciozno pokušava škarice za što zaslužuje pljeska, no samo to.

13 - Hajduk pritišće i jasno je kako neće igrati na nulu.

0:1 Vukušić
16 - Ante Vukušić i Senijad Ibričić su na 30-tak metara od gola Šibenika odigrali dupli pas, te je Vukušić ušao sam u šesnaestarac i pogodio desni donji kut šibenskog vratara za vodstvo Splićana.

17 - Dok su hajdukovci slavili Šibenik je izveo centar te je ubačaj s lijeve strane stigao do Ermina Zeca, koji je uštopao loptu na prsa, ali je iz voleja lijevom nogom pucao preko gola.

39 - Zec je pobjegao splitskoj obrani, te je upućenu dugu loptu iz šibenske polovice primio na prsa, ali mu je lopta pobjegla te su hajdukovci stigli blokirati udarac.

40 - Ubačaj iz kornera je stigao na drugu stativu, gdje ga je domaći igrač vratio prema golu, ali su je bijeli izbili s gol crte.

45+1 - Slobodni udarac sa 25 metara je izveo Stipe Bačelić-Grgić i gađao desni gornji kut, međutim Subašić je lijepom paradom odbio u korner.

46 - Arijan Ademi pucao glavom preko gola, nakon kornera sa lijeve strane.

POLUVRIJEME

47 - Zec je nakon dobrog proigravanja pobjegao Jurici Buljatu, ali je s desne strane malo iz kosa pucao preko vrata.

75 - Ibričić je pronašao Anasa na lijevoj strani, koji je ubacio na pet metara gdje je Vukušić pucao iz voleja, ali je Blažević fantastičnom paradom obranio udarac, te je stigao loptu skinuti s glave Vukušića.

76 - Ponovo je Vukušić izbio sam ispred šibenskog vratara, pokušaj lobovanja završio u rukama Blaževića.

90+2 - Jedanaestarac za Hajduk. Na dugu loptu je prvi stigao Ljubučić i krenuo prema golu. Bulat ga je povlačio i čupao s leđa. Hajdukov igrač je pao, sudac svirao.

0:2 Ibričić (11m)
90+3 - Ibričić je sa 11 metara pucao u lijevu stranu Blaževića, koji je samo ostao na sredini gola. 2:0 za potvrdu pobjede.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/05/2010 : 21:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Hajduku na osvojenom kupu , mada nisam u potpunosti odgledao utakmicu jer sam dvaput od umora zaspao pred telkom.Žao mi je Šibenika; imali su barem 4-5 čistih prilika za gol, a onaj penal pred kraj je bio potpuno nepotreban.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 05/05/2010 21:06:18
Go to Top of Page

Nightrock 01
Starting Member

45 Posts

Member since 02/02/2010

Posted - 05/05/2010 : 21:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Nightrock 01 a Private Message  Reply with Quote
THANK GOD Kup je naš!
Čestitam svim navijačima,simpatizerima i prijateljima Hajduka na osvajanju trofeja!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/05/2010 : 21:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nisam nesretan zbog trofeja ali bi bio puno sretniji da je izboren Hajducki...
Ovako nekako mlako, iako trofej je trofej.
Ponisten gol kad je moglo biti i zanimljivo pred kraj, steta jer i to je malo zaprljalo trofej.
Mozda ce netko od mojih reci da pizdim. Ali da je dinamo bio na nasem mjestu a mi na Sibenikovom,
mislim da bi sad osuli i drvlje i kamenje na sudca i dinamo.
Treba biti realan.
Ne kazem da je svirano namjerno zaledje, ali svejedno bilo bi mi draze da to nije bilo.
Eto. A sad cu malo zapjevati sa sinom.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/05/2010 : 22:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

ajde fala bogu da ste i vi omrsili brke
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/05/2010 : 22:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ako slučajno naleti koji bojs dobije i on eventualno po glavi.

ali,dobije i za popit

batine
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/05/2010 : 22:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja sam se rodio u Petrovoj i odrastao u Dubravi s bijelim dresom i grbom hajduka. Uspješno sam izbjegao sve negativne utjecaje okoline.

eto ti bardho

Na negativne utjecaje je mislio na odrastanje "s bijelim dresom i grbom hajduka".

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/05/2010 : 23:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Čestitke! Možda se "bili" malo razdrame za slijedeću sezonu, pa da bude napokon neizvjesna (da i sam odem na neki derbi - nisam bio već skoro 2 godine)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/05/2010 : 00:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
S obzirom na sve što se dešavalo ove sezone, ovo je veliki i zasluženi uspjeh.

Ajde neka ovo bude početak serije novih trofeja. Dinamo je bio dohvatljiv i ove i prošle godine, samo da je posložit rukovodstvo u klubu.

Da opet prepravim onu Delovu rečenicu iz Mućki: "Iduće godine bit ćemo prvaci!"
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 06/05/2010 : 01:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
BILI, CESTITAM NAM TITULU!

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/05/2010 : 09:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
Mozda ce netko od mojih reci da pizdim.

NE PIZDI

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 06/05/2010 : 13:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Aj konačno neka kanta sletila u Poljud, samo mi slavlje muti kad danas pročitam da će otić Livaja, možda Ibričić u Rusiju a nama ostaje Poklepović.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/05/2010 : 21:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Mozda ce netko od mojih reci da pizdim.

NE PIZDI

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/05/2010 : 22:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Čestitke! Možda se "bili" malo razdrame za slijedeću sezonu, pa da bude napokon neizvjesna (da i sam odem na neki derbi - nisam bio već skoro 2 godine)

zbog zabrene?

ne da mu cura

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 07/05/2010 : 09:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

zbog zabrene?

ne da mu cura

Tak nekak
A i ne da mi se gledat trenutno najjači derbi 1. HNL Dinamo-Cibalija
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/05/2010 : 19:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam nesretan zbog trofeja ali bi bio puno sretniji da je izboren Hajducki...
Ovako nekako mlako, iako trofej je trofej.
Ponisten gol kad je moglo biti i zanimljivo pred kraj, steta jer i to je malo zaprljalo trofej.
Mozda ce netko od mojih reci da pizdim. Ali da je dinamo bio na nasem mjestu a mi na Sibenikovom,
mislim da bi sad osuli i drvlje i kamenje na sudca i dinamo.
Treba biti realan.
Ne kazem da je svirano namjerno zaledje, ali svejedno bilo bi mi draze da to nije bilo.
Eto. A sad cu malo zapjevati sa sinom.

svaka čast na odgovoru..a Novosel je iz mog kraja pa kad ga sretan bum ga pital jel ono mahanje nepostojećeg ofsajda bilo slućajno ili namjerno (u svakom slućaju je nepošteno)!
Trofej je tu, a sad još samo vratiti Reju!!!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 07/05/2010 19:30:00
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/05/2010 : 20:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sad znamo zašto je protiv Dinama odigrana obostrana uspavanka

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.83 seconds. Snitz Forums 2000