forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slicice, albumi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 155

SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts

Member since 26/12/2003

Posted - 01/05/2010 : 00:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send SainT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:
Originally posted by SainT

quote:

quote:

quote:

-Broj sličice je 52, pa proveri.
-Kaži mi za tog čovjeka, jel to Boris?
-Ako ne dobijem koje od tvojih, poslaču ti jednu od Karikature Munchen 74.Odlične su za kolekciju, možda več imaš taj mali album, dobio si ga sa paketima sličica, kad si poslao popunjen album.

Risar, možeš li biti konkretniji, u vezi broj sličice je 52, na šta misliš?
Editovao sam nekoliko puta prethodni post na pročitaj ponovo i odgovori, jer ne znam na koje pitanje si odgovorio.
Nemam album Karikature Munchen 74 i nisam skupljao te sličice. Molim te nemoj da to šalješ, inače bi trebao da to skupljam, a ja skupljam paninijev album.

Ne mora ti da mi šalješ sličice Pas moj prijatelj jer planiram prvo popuniti paninijeve fudbalske, a posle ostalo. Reci mi kako mogu nabaviti ono što mi nedostaje od 15-tak sličica?

O koji Boris si pričao?

Mislio sam na Dejana Stankovića.

-52 ti je broj te sličice LA-1932, Montreal 76

-Ok neču slati to, da ne počneš i to sakupljati :)

-Aha Dejana, sa Dejanom smo samo u kontaktu, on je iz Beograda, a ja iz Ljubljane

-Za te sličice 15, pitaj baš Dejana, možda on ima, ja ti nisam toliko u fuzbalskim sličicama. Imam samo par punih albuma, i to je to.

-Ok, kad budeš popunjivao Pas moj prijatelj, pa kaži.
Napiši mi, šta da ti šaljem za onu zastavicu?Imam još Pink Panter,Kungfu,Misterije i magije,Grbovi i zastave,Koloys Mornaricu,Jumbo jet,....

1. U vezi albuma Karikature Munchen 74, kako se dobivao mali album sa paketima sličica?
Rođen sam 1976, pa nisam skupljao taj album i ne znam o čemu govoriš.

2. Postoji li još neki drugi album o Olimpijskim igrama, pa da proveriš podatak u vezi tačnog broja sličice iz olimpijskih igara u Los Angelesu-1932 godine? Sumnjam da moja sličica je baš iz 1976, jer mislim da nikada nisam imao sličice iz 1970-tih godina, ako ne računam Životijnsko Carstvo iz 1979.

3. Imam puno sličice Životinjsko Carstvo iz 1980-tih i nešto malo iz 1970-tih. Nisam ih napisao u mojoj ponudi na spletkomatu, jer ne znam u kom albumu Životinjsko Carstvo iz koje godine pripada svaka sličica koja imam. Možeš li slikati jedna sličica sa svakog albuma koji imaš, da bih tačno klasifikovao ove sličice?

4. Kako se preziva taj Boris?
Ja sam se menjao preko spletkomata jedino samo sa Borisom L. iz Banja Luke, ali on uopšte nema sličice koje tražim.

5. U vezi albuma Pas moj prijatelj, dogovorio sam se pre 3 dana preko spletkomata sa jednim kolekcionarom iz Beograda, pa on mi šalje 2 sličice, brojeve 88 i 160. Tražim i sličice Pas moj prijatelj, ali mi nisu u prvom planu skupljanja jer nedostaje mi previše sličica.

6. Više me zanimaju sličice Asterix i Upoznajmo prirodu.
Treba mi samo 8 sličica Asterixa da popunim album: 49, 87, 102, 139, 144, 171, 203 i 288.
Isti čovek koji mi šalje 2 sličice Pas moj prijatelj, šalje mi 3 sličice Upoznajmo prirodu, brojeve 71, 196 i 251A. Moj spisak je na 4 stranici.
Imaš li ti duplih sličica za ova 2 albuma ili znaš nekog čoveka ko bi mogao imati?

7. Sa Dejanom Stankovićem sam surađivao mnogo puta. Kupovao sam mnogo sličica od njega i još sam kupio 4 albume, ali mogu da kažem da mnogo zaboravlja i prođe 2-3 meseca kada dobijem ono što tražim, pa nije baš lako surađivati sa Dejanom. Ja nisam bio u Beogradu još od 2004. Zato mislio sam da kada sledeći put ti odes do Beograda da ti lično kupis od njega 15 paninijevih fudbalskih sličica koje mi nedostaju sa spiska i još popunjen paninijev album Munchen 1974, a ja ću ti prvo poslati novac. Ovo mi puno više odgovara nego da šalješ ostale sličice. Ili možda ako znaš neki drugi čovek koji ti je bliže, iz Slovenije, a u ovom slučaju mislim samo na sličice, ne na paninijev album Munchen 1974, jer mislim da je Dejan jevtiniji kod nas nego ostali koje prodaju albume.

8. Da li znaš ili možeš saznati ko bi mogao imati duple sličice EUROPA 80?
Te sličice ih nije štampao Dečje Novine, nego su originalni od Paninija, pa zato album i sličice nisu izašli kod nas.
Da popunim ovaj album, tražim brojeve: 56, 159, 176, 199 i 229.
Ovo pod 8. mi je ubedljivo najbitnije od sve ostalo što sam napisao.

1. Ne sečam se ni ja dobro koji album si poslao i dobio komplet paketiče sličica Minhen 74 u karikaturi i mali album, imam puno tih sličica i paketiče sam sačuvao-poslikaču i staviti ovdje, ali album mi nije pun, stavio sam album na Spletkomat, ali nema niko tih sličica za mijenjati.Tako da se ne sječam koji album mi je poslala majka, ja sam bio tad mali i ne sječam se, na žalost.

2.Bilo je par albuma o olimpijskim igrama, tako da su ambleme sa olimp.igara ponavljali, imam samo Montreal 76, tako da sam opet smrznuo sa odgovorom, nikad nisam skupljao sportske albume, osim izjeme npr. zlatna reprezentanca u košarci(Kičanović, Delipagić,Čosić,Slavnić,Jelovac,...)i par fudbalskih albuma.

3.Evo meni fale ove: Poslikaču jednom od prvog albuma pa nadalje, da se vidi razlika u sličicama.

Životinjsko carstvo 1979/80
34 52 55 102 116 117 120 136 140 143 156 180 197 203 210 229 239

4.Mislio sam Borisa Miloševiča iz Ljubljane, koji ima (skoro) najviše fudbalskih albuma.

5.OK, imam ja dupli album sa tim sličicama skoro pun.

6.Ne, nemam ni Asterixa ni Upoznajmo prirodu.

7.Za Dejana imam i ja samo dobre riječi, jer je dobro suradjivati sa njim.Nikad nisam imao problema i mnogo puta mi je pomogao sakupiti svašta.Mislim da dolazi sa Ljubišom u Lj.za koji mjesec,dva.

8. Imam jedne sličice Europa-gradovi, novac, glavni gradovi i slično, ali nemam albuma, a ovaj Evropa 80, ne znam koji je tačno, jel izdajatelj Euroflash Figurine,Italija?

9.Postavio si mnoga pitanja, evo odgovorio sam na sve

Hvala na odgovorima.

4. Možeš li da pitaš Borisa Miloševića i proveriš koje sličice koje mi nedostaju on ima?

7. I ja u vezi Dejana Stankovića imam samo dobre reči, ali puno brže sa njim bi išla direktna suradnja, a ne ovako kako sam ja radio.

8. Evo koji je taj album EUROPA 80:
http://www.spletkomat.com/zbirka.asp?idzbirka=274
Ovo je prvi album sa samolepljivim sličicama iz evropskim prvenstvima u fudbalu. Izdavač je Panini, pa zato je jedini album sa evropskim prvenstvima u fudbalu koji nije izašao kod nas. Dečje Novine nažalost nikada nije izdao ovaj album i sličice, pa to je razlog zašto album EUROPA 80 nije objavljen kod nas.

Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 02/05/2010 : 20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-Broj sličice je 52, pa proveri.
-Kaži mi za tog čovjeka, jel to Boris?
-Ako ne dobijem koje od tvojih, poslaču ti jednu od Karikature Munchen 74.Odlične su za kolekciju, možda več imaš taj mali album, dobio si ga sa paketima sličica, kad si poslao popunjen album.

Risar, možeš li biti konkretniji, u vezi broj sličice je 52, na šta misliš?
Editovao sam nekoliko puta prethodni post na pročitaj ponovo i odgovori, jer ne znam na koje pitanje si odgovorio.
Nemam album Karikature Munchen 74 i nisam skupljao te sličice. Molim te nemoj da to šalješ, inače bi trebao da to skupljam, a ja skupljam paninijev album.

Ne mora ti da mi šalješ sličice Pas moj prijatelj jer planiram prvo popuniti paninijeve fudbalske, a posle ostalo. Reci mi kako mogu nabaviti ono što mi nedostaje od 15-tak sličica?

O koji Boris si pričao?

Mislio sam na Dejana Stankovića.

-52 ti je broj te sličice LA-1932, Montreal 76

-Ok neču slati to, da ne počneš i to sakupljati :)

-Aha Dejana, sa Dejanom smo samo u kontaktu, on je iz Beograda, a ja iz Ljubljane

-Za te sličice 15, pitaj baš Dejana, možda on ima, ja ti nisam toliko u fuzbalskim sličicama. Imam samo par punih albuma, i to je to.

-Ok, kad budeš popunjivao Pas moj prijatelj, pa kaži.
Napiši mi, šta da ti šaljem za onu zastavicu?Imam još Pink Panter,Kungfu,Misterije i magije,Grbovi i zastave,Koloys Mornaricu,Jumbo jet,....

1. U vezi albuma Karikature Munchen 74, kako se dobivao mali album sa paketima sličica?
Rođen sam 1976, pa nisam skupljao taj album i ne znam o čemu govoriš.

2. Postoji li još neki drugi album o Olimpijskim igrama, pa da proveriš podatak u vezi tačnog broja sličice iz olimpijskih igara u Los Angelesu-1932 godine? Sumnjam da moja sličica je baš iz 1976, jer mislim da nikada nisam imao sličice iz 1970-tih godina, ako ne računam Životijnsko Carstvo iz 1979.

3. Imam puno sličice Životinjsko Carstvo iz 1980-tih i nešto malo iz 1970-tih. Nisam ih napisao u mojoj ponudi na spletkomatu, jer ne znam u kom albumu Životinjsko Carstvo iz koje godine pripada svaka sličica koja imam. Možeš li slikati jedna sličica sa svakog albuma koji imaš, da bih tačno klasifikovao ove sličice?

4. Kako se preziva taj Boris?
Ja sam se menjao preko spletkomata jedino samo sa Borisom L. iz Banja Luke, ali on uopšte nema sličice koje tražim.

5. U vezi albuma Pas moj prijatelj, dogovorio sam se pre 3 dana preko spletkomata sa jednim kolekcionarom iz Beograda, pa on mi šalje 2 sličice, brojeve 88 i 160. Tražim i sličice Pas moj prijatelj, ali mi nisu u prvom planu skupljanja jer nedostaje mi previše sličica.

6. Više me zanimaju sličice Asterix i Upoznajmo prirodu.
Treba mi samo 8 sličica Asterixa da popunim album: 49, 87, 102, 139, 144, 171, 203 i 288.
Isti čovek koji mi šalje 2 sličice Pas moj prijatelj, šalje mi 3 sličice Upoznajmo prirodu, brojeve 71, 196 i 251A. Moj spisak je na 4 stranici.
Imaš li ti duplih sličica za ova 2 albuma ili znaš nekog čoveka ko bi mogao imati?

7. Sa Dejanom Stankovićem sam surađivao mnogo puta. Kupovao sam mnogo sličica od njega i još sam kupio 4 albume, ali mogu da kažem da mnogo zaboravlja i prođe 2-3 meseca kada dobijem ono što tražim, pa nije baš lako surađivati sa Dejanom. Ja nisam bio u Beogradu još od 2004. Zato mislio sam da kada sledeći put ti odes do Beograda da ti lično kupis od njega 15 paninijevih fudbalskih sličica koje mi nedostaju sa spiska i još popunjen paninijev album Munchen 1974, a ja ću ti prvo poslati novac. Ovo mi puno više odgovara nego da šalješ ostale sličice. Ili možda ako znaš neki drugi čovek koji ti je bliže, iz Slovenije, a u ovom slučaju mislim samo na sličice, ne na paninijev album Munchen 1974, jer mislim da je Dejan jevtiniji kod nas nego ostali koje prodaju albume.

8. Da li znaš ili možeš saznati ko bi mogao imati duple sličice EUROPA 80?
Te sličice ih nije štampao Dečje Novine, nego su originalni od Paninija, pa zato album i sličice nisu izašli kod nas.
Da popunim ovaj album, tražim brojeve: 56, 159, 176, 199 i 229.
Ovo pod 8. mi je ubedljivo najbitnije od sve ostalo što sam napisao.

1. Ne sečam se ni ja dobro koji album si poslao i dobio komplet paketiče sličica Minhen 74 u karikaturi i mali album, imam puno tih sličica i paketiče sam sačuvao-poslikaču i staviti ovdje, ali album mi nije pun, stavio sam album na Spletkomat, ali nema niko tih sličica za mijenjati.Tako da se ne sječam koji album mi je poslala majka, ja sam bio tad mali i ne sječam se, na žalost.

2.Bilo je par albuma o olimpijskim igrama, tako da su ambleme sa olimp.igara ponavljali, imam samo Montreal 76, tako da sam opet smrznuo sa odgovorom, nikad nisam skupljao sportske albume, osim izjeme npr. zlatna reprezentanca u košarci(Kičanović, Delipagić,Čosić,Slavnić,Jelovac,...)i par fudbalskih albuma.

3.Evo meni fale ove: Poslikaču jednom od prvog albuma pa nadalje, da se vidi razlika u sličicama.

Životinjsko carstvo 1979/80

4.Mislio sam Borisa Miloševiča iz Ljubljane, koji ima (skoro) najviše fudbalskih albuma.

5.OK, imam ja dupli album sa tim sličicama skoro pun.

6.Ne, nemam ni Asterixa ni Upoznajmo prirodu.

7.Za Dejana imam i ja samo dobre riječi, jer je dobro suradjivati sa njim.Nikad nisam imao problema i mnogo puta mi je pomogao sakupiti svašta.Mislim da dolazi sa Ljubišom u Lj.za koji mjesec,dva.

8. Imam jedne sličice Europa-gradovi, novac, glavni gradovi i slično, ali nemam albuma, a ovaj Evropa 80, ne znam koji je tačno, jel izdajatelj Euroflash Figurine,Italija?

9.Postavio si mnoga pitanja, evo odgovorio sam na sve

Hvala na odgovorima.

4. Možeš li da pitaš Borisa Miloševića i proveriš koje sličice koje mi nedostaju on ima?

7. I ja u vezi Dejana Stankovića imam samo dobre reči, ali puno brže sa njim bi išla direktna suradnja, a ne ovako kako sam ja radio.

8. Evo koji je taj album EUROPA 80:
http://www.spletkomat.com/zbirka.asp?idzbirka=274
Ovo je prvi album sa samolepljivim sličicama iz evropskim prvenstvima u fudbalu. Izdavač je Panini, pa zato je jedini album sa evropskim prvenstvima u fudbalu koji nije izašao kod nas. Dečje Novine nažalost nikada nije izdao ovaj album i sličice, pa to je razlog zašto album EUROPA 80 nije objavljen kod nas.

4.Pitaču, nema problema

7, Za Dejana, kažem samo sve dobro

8.Aha, ovo je fudbal, na žalost ne, imam samo gradove, grbove i pare iz evrope.

--

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 02/05/2010 20:41:32
Go to Top of Page

SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts

Member since 26/12/2003

Posted - 03/05/2010 : 09:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send SainT a Private Message  Reply with Quote
Evo spisak fudbalskih sličica koje mi nedostaju:

PANINI EURO 1980 (Europa 80):
56 159 176 199 229

PANINI/DEČJE NOVINE FIFA 1990 (Italia 90):
7 95 168 265 279 388 400 420

PANINI EURO 1992 (Euro 92):
89 186 225 257

PANINI EURO 2000:
134

Sličice koje su boldovane ima šanse da bi nabavio uskoro. Kada nabavim ove sličice, ja ću ih izbrisati sa ovog spiska. Dejan Stanković sigurno nema sličice EUROPA 80. Nekoliko puta mi je on to rekao, jer od starijih fudbalskih albuma i sličica, on ima samo one koje je objavio Dečje Novine. Zato sam napisao posebno ono pod 8., inače i spisak sličica EUROPA 80 koje mi nedostaju bi važio u ono pod 7. Verovatno zato si ti pomislio da album EUROPA 80 nije fudbalski album i rekao si da je album u kome su gradovi, novac, glavni gradovi i grbovi. Ako možeš, potraži i sličice EUROPA 80 koje mi nedostaju kod Borisa Miloševiča iz Ljubljane.

Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!

Edited by - SainT on 07/05/2010 22:40:01
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/05/2010 : 11:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Evo, danas mi je uspijelo dobiti na aukciji ovaj album za 79 kuna, pun.
Ilustracije: Jules Radilovič

Ako još koga zanima, ima još jedan album od istog prodavača-gledaj sliku za mislim da 69 kuna, samo fali jedna sličica.

--

Edited by - Risar_69 on 03/05/2010 11:06:34
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/05/2010 : 11:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo spisak fudbalskih sličica koje mi nedostaju:

PANINI EURO 1980 (Europa 80):
56 159 176 199 229

PANINI/DEČJE NOVINE FIFA 1990 (Italia 90):
7 95 168 265 279 388 400 420

PANINI EURO 1992 (Euro 92):
89 93 186 225 257

PANINI EURO 2000:
134

Sličice koje su boldovane ima šanse da bi nabavio uskoro. Kada nabavim ove sličice, ja ću ih izbrisati sa ovog spiska. Dejan Stanković sigurno nema sličice EUROPA 80. Nekoliko puta mi je on to rekao, jer od starijih fudbalskih albuma i sličica, on ima samo one koje je objavio Dečje Novine. Zato sam napisao posebno ono pod 8., inače i spisak sličica EUROPA 80 koje mi nedostaju bi važio u ono pod 7. Verovatno zato si ti pomislio da album EUROPA 80 nije fudbalski album i rekao si da je album u kome su gradovi, novac, glavni gradovi i grbovi. Ako možeš, potraži i sličice EUROPA 80 koje mi nedostaju kod Borisa Miloševiča iz Ljubljane.

Pitaču ga za sve ove sličice i javim ti.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/05/2010 : 11:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jel' ima neko da proda slicica Zagor, Blek, Mark i Kapetan Miki??? Moze i Alan Ford!? Voleo bih toga da nakupim...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/05/2010 : 11:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Sawitch, poslao sam ti poruku na koga se obrati.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/05/2010 : 12:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvala drugar, znam ga...

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/05/2010 : 02:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Hej, nema problema, ako bude ko imao podmetače za pivo, nek se javi molim na ZS, fali mi puno iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Makedonije. Unaprijed hvala za bilo kakvu informaciju i za novije podmetače o pivu, viskiju, soku i slično...

Edited by - Risar_69 on 05/05/2010 02:29:01
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/05/2010 : 21:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Majke mi, fale mi još24,30,41,63,69,77,102,121,126,138,149,Avio&Apollo, ako ima ko ove 3D sličice, nek se javi, pa mu dam i stripove, teško dobijem ovo, a imam i ja 3 #d sličice za taj album a i puno običnih, ako ko sakuplja.

Edited by - Risar_69 on 07/05/2010 21:18:22
Go to Top of Page

SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts

Member since 26/12/2003

Posted - 07/05/2010 : 22:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send SainT a Private Message  Reply with Quote
Risar, uz pomoć razmene preko spletkomata nabavio sam sličicu 93 iz albuma PANINI EURO 1992 (Euro 92), pa izbrisao sam ovu sličicu sa spiska fudbalskih sličica koje mi nedostaju na ovoj stranici.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/05/2010 : 21:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Risar, uz pomoć razmene preko spletkomata nabavio sam sličicu 93 iz albuma PANINI EURO 1992 (Euro 92), pa izbrisao sam ovu sličicu sa spiska fudbalskih sličica koje mi nedostaju na ovoj stranici.

Pitao sam Borisa, čekam odgovor, pa ti javim.

Na Spletkomatu dobiješ svašta, osim nekih starijih sličica npr.vidi pod kraš - priče s divljeg zapada ili neki stariji albumi, od tu sam baš danas primio par sličica Misterije i magije, tako da mi fale još 4, a ove novije albume možeš popuniti bez problema.Spletkomat je super sajt za izmenjavu sličica.

Iz aukcije.hr, več je otišao i drugi album Cro army, hteo sam uzeti i drugi, onaj puni čekam ovih dana.

Danas nabavio mini album sa sličicama Indiana Jones
lijep izvod za kolekciju albuma.

Založba i unutrašnjost
http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/nf/Book/BookDisplay/0,,9781405328586,00.html

Ovog još čekam.

Edited by - Risar_69 on 10/05/2010 22:12:41
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 21:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Risar da li slicice kao sto su mastersi,nindza kornjace,euro 92,italija 90 i ostale iz vremena od 85-92,93 imaju neku cenu,da li se mogu prodati ili mozda menjati za stripove ili mozda nesto drugo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Risar da li slicice kao sto su mastersi,nindza kornjace,euro 92,italija 90 i ostale iz vremena od 85-92,93 imaju neku cenu,da li se mogu prodati ili mozda menjati za stripove ili mozda nesto drugo.

Naravno, svaki album je po svoje dragocjen, ovisi ti koliko je pun i kako je očuvan. Znam da ovi o fudbalu imaju neku cijenu. Poznajem cijene, samo da vidim i opipam album :) Možda da ih stavišna aukciju, tu na stripovi.

Baš danas sam saznao, da mi je moderator sa Spletkomata kazao, da li bi nastupio na televiziji, a ide se o fudbalskim albumima-sad je ova evforija sakupljanja Fife, nisam baš u fudbalskim albumima, ali ču sa zadovoljstvom predstaviti ostala izdanja i malo kazati o istoriji na našim tlima o albumima. :)

Edited by - Risar_69 on 10/05/2010 22:11:16
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno, svaki album je po svoje dragocjen, ovisi ti koliko je pun i kako je očuvan. Znam da ovi o fudbalu imaju neku cijenu. Poznajem cijene, samo da vidim i opipam album :) Možda da ih stavišna aukciju, tu na stripovi.

Baš danas sam saznao, da mi je moderator sa Spletkomata kazao, da li bi nastupio na televiziji, a ide se o fudbalskim albumima-sad je ova evforija sakupljanja Fife, nisam baš u fudbalskim albumima, ali ču sa zadovoljstvom predstaviti ostala izdanja i malo kazati o istoriji na našim tlima o albumima. :)

Nismo se razumeli ne albumi samo slicice.

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 10/05/2010 : 22:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druze, da nemas mozda nesto od ovoga za Euro '92 :

192 218 236 240 245 261.

Na aukcijama te slicice imaju solidnu cenu :

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Albumi-sa-slicicama/Sport/euro-1992-77-komada/1284023

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gibica

quote:

192 218 236 240 245 261.

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Albumi-sa-slicicama/Sport/euro-1992-77-komada/1284023

Stvar je u tome da sam danas kopao po tavanu i nasao punu kutiju slicica,brdo slicica.Nemam pojma sta imam,veliki je to posao sad razvrstati ali onako na brzinu sam video da ima svega.
Euro 92,Italija 90,YU liga 91-92,He man,nindza kornjace,Sara kej,Pa neke zastave i grbovi,umpah pah...Ma ima jos brdo ni sam ne znam sta sve.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

192 218 236 240 245 261.

Stvar je u tome da sam danas kopao po tavanu i nasao punu kutiju slicica,brdo slicica.Nemam pojma sta imam,veliki je to posao sad razvrstati ali onako na brzinu sam video da ima svega.
Euro 92,Italija 90,YU liga 91-92,He man,nindza kornjace,Sara kej,Pa neke zastave i grbovi,umpah pah...Ma ima jos brdo ni sam ne znam sta sve.

Kad sve to svrstiš, možeš li da mi kažeš koje(za početak samo koje serije) to sve imaš, ja inače tražim još nekoliko Pink Pantera, Rekorda, Misterije i magije,...a imam i ja puno starijih sličica za mijenjati, tako da javi molim.

-

Edited by - Risar_69 on 10/05/2010 22:38:11
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

192 218 236 240 245 261.

Kad sve to svrstiš, možeš li da mi kažeš koje(za početak samo koje serije) to sve imaš, ja inače tražim još nekoliko Pink Pantera, Rekorda, Misterije i magije,...a imam i ja puno starijih sličica za mijenjati, tako da javi molim.

-

Za rekorde znam da ima dosta,Panter i Misterije nema skoro sam siguran.Javicu kad svrstam.Naci cu vremena ovih dana.Hvala u svakom slucaju.

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 10/05/2010 : 22:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

192 218 236 240 245 261.

Javi mi ako budes nasao nesto od ovoga sto meni fali. Inace kad budes prodavao Euro '92 vodi racuna, slicice iznad broja 180 vrede mnogo vise od ovih ispod.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li se može i ovdje staviti, evo samo nekoliko tih koje mi fale, a imam još puno ne napisanih ni na Spletkomatu.
To je trenutačan spisak sa Spletkomata.

Album slavnih filmskih igralcev
1 3 4 5 6 16 17 49 50

AUTO - Ledo 2007
1 46 137 138 139

Avio & Apollo
3 4 5 30 41 59 60 61 63 69 77 102 126 138 149

Disney VIPs
d e g h s u v

Divlji zapad
14 105 129 135 136 154 175 193 194 210 220 225 236

EURO 2000 (Panini)
1 3 4 9 16 52 57 59 61 66 69 81 86 88 94 116 120 142 182 201 212 235 244 252 263 266 273 288 292 296 298 317 318 334 338

FILMSKE ZVEZDE
29

FORMULA 1
2 a a a a a a b b b b 14 23 34 37 39 42 45 48 52 54 56 58 67 71 73 74 83 103 108 115 124 127 131 146 156 161 162 163 169 180 188 195 196 199 19b 200 202 203 204 208 210 215 217 221 224 229 230 231 237 238 245 247 259 274 280 290 44a 53a 78a 99b

Jugoslavija u slici
2B 3A 4A 5A 5B 7A 9A

Jumbo Jet
1 5 9 10 15 18 22 23 25 28 30 32 40 43 50 53 59 62 73 79

Konji
71 80 99 104 110 113 129 147 156

KOŠARKAŠKA 1.LIGA 72/73
85 86 87 88 89 90 92 95 96

Kraljestvo živali 1979

Kraljestvo živali 1986
54 178 204 225

Kraljestvo živali 1993
35 36 40 41 43 45 47 56 58 59 119 121 124 157 159 160 194 199 201 204 206 209 222 225 235 237 238 243 245 246 250

Minhen 74 u karikaturi
3 4 5 10 13 18 20 30 31 33 35 39 44 46 47 48 49 51 55 56 57 63 65 66 68 71 81 83 91 94 97 101 104 108 109 112 114 115 126 128 129 131 135 136 146 149 159 161 164 166 167 169 170 172 179 180 181 183 185 186 190 193 194 203 205 206 207 209 216

Misteri e Magie
26 49 123 139 163

Moji ljubimci KRAŠ
21 22

MORNARICA - Koloys za drugi album
19 42 85 131 148 161 163 165 171 185 217 222 284

OTO-MOTO
a25 a32

Popaj
7 9 15 19 21 33 34 35 40 43 47 50 60 61 83 94

Popaj 2
10 12 22 26 32 33 37 38 39 40 41 43 44 48 57 58 59 61 62 63 65 71 74 77 79 83 84

Priče o divljem zapadu - WEST
2 11 22 28 30 31 32 46 64 75 96 123 172 180 236 275 329 355 379

Razvoj automobilizma KANDIT
32 37 41 68 173

Rekordi
135 212 216 217 229

Sesalci -Sisari za drugi album
16 17 24 26 30 38 52 54 69 74 76 82 89 90 124 144 169 172 175 176 181 223 229 231 253 255 261 263 304 313 349 388 393

Ugrožene životinje WWF
27 67 76 143 247 289 322 324 328 352 356

VINETOU III IV
121 138 143 154 159 162 167 170 201 202 203 205 206 208 215 219 223 225 229 232 235 236 238

West
105

Životinjsko carstvo Football Kings
52

----

Edited by - Risar_69 on 10/05/2010 23:09:33
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 22:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Kad napravim spisak postavicu ovde.Strpite se malo,malko me mrzi da to radim,a imam i neko krecenje kuci tako da cim to uradim javicu vam.(Ne krecenje nego svrstavanje slicica)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2010 : 22:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako imas slicica Zagor, Blek, Mark, K. Miki, Alan Ford, Asteriks, Umpah Pah ja bih kupio... Ali prvo vidi sa Risarom, on je pravi kolekcionar, ja bih kupio cisto za svoj gust...

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/05/2010 : 23:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Nema problema.
Kad pomislim, koliko još ima kolekcionara, Okiboki bi morao dijeliti ovako, jedna tebi, jedna meni, dve Risaru, jedna tebi, jedna meni, tri Risaru, itd

Edited by - Risar_69 on 10/05/2010 23:06:29
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/05/2010 : 00:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 155 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000