forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Darkwood: TARZAN - knjige 1 i 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 08/05/2010 : 10:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Bravo majstori, puno srece u izdavackom radu!

Dakle Gea ide na kioske? Jos jedna lepa vest.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 08/05/2010 : 12:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message  Reply with Quote

Baš je dobro legla ova slika sa bebom Grejstokom i Kalom da objasni da li je Tarzan samo lično ime.
"And then Tublat went to Kerchak to urge him to use his authority with Kala and force her to give up little Tarzan, which was the name they had given to the tiny Lord Greystoke, and which meant 'white skin'."

Inače, iako nemam nikakve veze sa ovim i zdanjem itd... Moram reći da i meni sasvim igra Džungla sa velikim slovom. Dakle, kao lično ime.
Svaki kaladont je pasta za zube, ali samo jedan je Kaladont.
Svaki žilet je sečivo za brijanje, ali samo jedan je Žilet.
Svaki tarzan je belokožac, ali samo jedan je Tarzan.
Svaka džungla je tlo prekriveno gustom i bujnom tropskom vegetacijom, ali samo jedna je Džungla. :)

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/05/2010 : 12:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lex

Svaka džungla je tlo prekriveno gustom i bujnom tropskom vegetacijom, ali samo jedna je Džungla. :)

Jedno je šta bi nama pasalo, a drugo šta je po pravilima. Jedino lična i imena država se pišu velikim slovom, a Tarzanovu džunglu, barem koliko je meni poznato, ERB nije nikada naveo kao državu. Štaviše, unutar te džungle se nalaze zasebna kraljevstva, gradovi-države sa svojim imenima koja Tarzan posjećuje, i sad nisam siguran je li ERB slao Tarzana u druge džungle, ali barem su pisci poslije njega slali Tarzana po cijelom Afričkom kontinentu i Tarzan je u svakoj džungli bio gospodar njenih životinja.
Drugim riječima, jedina džungla koje nije bio gospodar je ona betonska kada se vratio u civilizaciju i zato nije ni ostao tamo.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 08/05/2010 : 12:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Slobi i ekipi za sjajno odradjena izdanja...Tarzan,i to Hogartov,je dugoocekivano izdanje i to bas u ovakvom obliku...i to cekanje traje decenijama,pa je tim zadovoljstvo vece...ocekujem da ce se ovo dostampavati,zivi bili pa videli...uzdravlje...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 12:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by Lex

Jedno je šta bi nama pasalo, a drugo šta je po pravilima. Jedino lična i imena država se pišu velikim slovom, a Tarzanovu džunglu, barem koliko je meni poznato, ERB nije nikada naveo kao državu. Štaviše, unutar te džungle se nalaze zasebna kraljevstva, gradovi-države sa svojim imenima koja Tarzan posjećuje, i sad nisam siguran je li ERB slao Tarzana u druge džungle, ali barem su pisci poslije njega slali Tarzana po cijelom Afričkom kontinentu i Tarzan je u svakoj džungli bio gospodar njenih životinja.
Drugim riječima, jedina džungla koje nije bio gospodar je ona betonska kada se vratio u civilizaciju i zato nije ni ostao tamo.

nije naveo kao državu ali je naveo kao područje na kojem obitavaju - i tarzanova džungla je uvijek jasno odvojena od ostalih predjela afrike kako u knjigama tako i u filmovima
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/05/2010 : 12:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Prije nego odlučim da kupim ili ne(iako izgleda fantastično a cijena je sasvim ok!!!) me zanima koliko stripova odnosno knjiga če imati kompletni serijal?
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 12:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
mene samo hebe kaj se imena pišu kak se govore grrrrrrr

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 08/05/2010 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Izvedba Vam je savršena!!!!! Što reči nego BRAVO!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

ninel
Senior Member

Serbia
1583 Posts

Member since 16/11/2004

Posted - 08/05/2010 : 12:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ninel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

dakle ovo išlo u c/b varijantu?

fala bogu, pa zar ne vidiš kakav kič je u boji???

http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ninel

meni nije kič varijanta u boji, čekam preview da vidim kako je to urađeno u darkvudu, il' nek Melina ili tko ima stave baš ovu stranicu, meni nije problem usporedit :)

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 08/05/2010 13:06:12
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/05/2010 : 13:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva boja, helouuuu???!!!

Hogarthu ne triba boja za prikrivanje nedostataka. Crno-bilo, jedina opcija. Za ostale, na kioscima imaju neke slikovnice. Nisu skupe a u boji su

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Hogarthu ne triba boja za prikrivanje nedostataka. Crno-bilo, jedina opcija. Za ostale, na kioscima imaju neke slikovnice. Nisu skupe a u boji su

e jbg, ja vidio strip u boji prvo :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ninel

meni nije kič varijanta u boji, čekam preview da vidim kako je to urađeno u darkvudu

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Renky

e jbg, ja vidio strip u boji prvo :)

to što si vidio prvo u boji ne znači i da je dobro...ta engleska izdanja su inferiorna ovima u svakom pogledu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/05/2010 : 13:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
c/b verzija je neuporedivo bolja od ove jeftino obojene stranice.
Takodjer, mnogo bolje nego photoshop izbljedjivanje.
U c/b verziji crtez dolazi maksimalno do izrazaja, cak i najmanje linije.
Odlican potez da je strip objavljen u c/b verziji.
Jos jednom, svaka cast. Po prvi put sve sto neko uradi je jednostavno pravi potez...osim sto je dzungla napisana velikim slovom, ali to je na ovom izdanju stvarno sitnica.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
dobro ja ne kontam zakaj je ovdje sve bolje u cb od boje? zato kaj smo odrasli na boneliju?

bljak

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 08/05/2010 13:34:42
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/05/2010 : 13:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobro ja ne kontam zakaj je ovdje sve bolje u cb od boje? zato kaj smo odrasli na boneliju?

bljak

Meni je skoro uvijek bolja boja od c/b.
Ali kao sto sam rekao, crtez u ovom izdanju gubi na kvalitetu sa ovim jeftinim/zamlacenim kolorisanjem.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/05/2010 : 13:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
iz jednostavnog razloga sto crtez dolazi vise do izrazaja, kao sto je gore napisano.
kod autora kao sto su Hogart i Foster, greh je da se umanji efekat i najmanje linije

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Meni je skoro uvijek bolja boja od c/b.
Ali kao sto sam rekao, crtez u ovom izdanju gubi na kvalitetu sa ovim jeftinim/zamlacenim kolorisanjem.

hah a to ti je isto kao nekome su bolje crnke, nekome plavuše a nekome crvenokose

i kaj budemo onda? svidi se neka koja ima crvenu kosu a ti tu boju ne preferiraš na ženi, šta'š onda? ofarbat je u crno?

sad malo podjebajem sa ovim :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/05/2010 : 13:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

hah a to ti je isto kao nekome su bolje crnke, nekome plavuše a nekome crvenokose

i kaj budemo onda? svidi se neka koja ima crvenu kosu a ti tu boju ne preferiraš na ženi, šta'š onda? ofarbat je u crno?

sad malo podjebajem sa ovim :)

dobar ti je primjer.
nije vazno koju boju kose ima, vaznije je kako su definisane obline, da li se dobro vide ili su prekrivene
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/05/2010 : 13:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
dobar ti je primjer.
nije vazno koju boju kose ima, vaznije je kako su definisane obline, da li se dobro vide ili su prekrivene

no dobro krenuli drugim smjerom, čak nisu ni važnije obline kod mene, meni je važnije kako razmišlja ali to je druga tema i možemo se prebacit u svaštaru da nas moderator ne shebe :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 08/05/2010 : 14:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Prije nego odlučim da kupim ili ne(iako izgleda fantastično a cijena je sasvim ok!!!) me zanima koliko stripova odnosno knjiga če imati kompletni serijal?

Imaš na naslovnicama odgovor na to pitanje.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/05/2010 : 14:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Lijepo izgleda i vikleri mi se svidjaju :),nek je sa srecom.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/05/2010 : 14:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Izgleda super. Koliko kosta?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Laf
Starting Member

Fyro Macedonia
58 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 08/05/2010 : 14:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Laf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

quote:
Originally posted by 1Euro

Imaš na naslovnicama odgovor na to pitanje.

Gledam ja u naslovnice, ali tu informaciju nigde ne vidim... I jos jednom bih hteo da pitam - koji ce biti ritam izlaska ovih knjiga? :)
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000