forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za sve fanove Kita Tellera!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/05/2010 : 17:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Koliko knjiga ste ti i jang objavili?
Jel ti znaš kolika je konkurencija danas ako uopšte želiš objaviti knjigu,pronači založbu pa da netko uloži svoj novac u nekoga?
Ti misliš da je napisati knjigu tek tako i da svatko ko napiše knjigu da je onda svaka knjiga izdana?
Je si li ti pročitao knjigu?
Ti kažeš da su oni koji su meni dali književnu nagradu da su idioti?
Ti kažeš svim knjižnicama koje drže moju knjigu da su neznalice i idioti?
Pa ti i jang nemate pojma čovječe!

- knjigu nijednu, al na desetke tekstova sto onlajn sto po casopisima, sto po novinama....(cak mi je i prica objavljena al necemo o tome bolje da se zaboravi )

- za Sloveniju ne znam, za Hrvatsku znam kao sto znam kako citava prica funkcionira...no to uopce nema veze s onim sto sam govorio

- kako koju...neke knjige koje sam citao mogu se napisati u manje od mjesec dana...kvaliteta im je proporcionalna...one koje se ne izdaju ili su dno dna (a igrom slucaja osle su u ruke ozbiljnih urednika) ili autor nije imao iza sebe financijsko zaledje ili marketinsku personu da bi se objavila...sve ostalo uglavnom ugleda svjetlo dana

- ostale tocke odnose se na tvoju knjigu koju niti sam citao niti o njoj sto govorim...sto se mene tice to moze bit najbolji primjerak slovenske knjizevnosti ikad napisan...pojma nemam...moja replika se odnosila na Markovo zgrazanje cinjenicom da je tvoja persona koju znamo pod onlajn ispadima (privatno ti mozes biti potupno drugaciji i kako rekoh najbolji knjizevnik u mitleuropi) objavila knjigu...itd itd da ne pizdim previse...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/05/2010 : 17:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

pa dobila je i Nives nagradu,čini mi se

hehe...ako se misli na Kiklopa mislim da joj je na kraju nisu dodijelili...dobila je doduse nagradu od Vecernjaka za osobu godine hrvatske dijaspore....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2010 : 18:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja bih jos jednom zamolio clana 1Euro da razmisli pre nego sto nesto napise.
Dok njegove ideje o rasadniku nojeva, kloniranju ananasa i dresuri divljih zeceva mogu ograniceno da se tolerisu u podforumu Svastara, slicne nebuloze JA necu tolerisati na drugim delovima foruma.
Poslednje upozorenje.

Zato ovde ide kljuc, dok mi neko ne pruzi dovoljno dobar argument da sam pogresio.

Hvala na razumevanju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000