Author |
Topic  |
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 10/05/2010 : 22:10:21
|
Kakav je ovo naslov? Tek sam sad skužio koja je serija u pitanju Dva i pol muškarca je prijevod na hrvatski 
Inače, 7/10.
Oni gore koji prigovaraju "jedna od milijardu istih" ili nisu gledali više od tri epizode, ili nisu gledali više od 3 humoristične serije, ili jednostavno nemaju smisla za humor.
Malo sam pogledao ostatak komentara. Ispravljam se. U inat svima vama:
Two and half a men - 10/10 |
. |
Edited by - Rock.Bob Rock on 10/05/2010 22:11:43 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/05/2010 : 22:36:40
|
mislim da se Bane malo zezao sa naslovom, nemoj da stices utisak da se tako prevodi ova serija u nas ako je i ima uopste na TV |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/05/2010 : 17:52:25
|
Nadam se da nije prerano, no prije nego sto se ovaj topic razvodni na dnevni bi red doveo nesto o cemu je vrijedno pisati i diskutirati.
Twin Peaks
Za rodendan sam dobio Definitive gold box edition ove kultne serije i sada svako vece kada klinci odu spavati pogledam epizodu dvije. Sjecam se kako i sa kojim zarom sam iscekivao ovu seriju na TV-u krajem osamdesetih i koliko smo samo vremena proveli diskutirajuci tko je ubio Luru Palmer i ima li nesto stvarno u ezotericnim snovima agenta Dalea Coopera. Proslo je dosta godina od tada i gledajuci seriju danas moram priznati da je dozivljavam drugacije ali ne sa manje fascinacije i ne sa manje ushita. Twin Peaks je neosporivo kult za sva vremena i vjerovatno najbolja tv serija ikad snimljena. Jedva cekam vece da pogledam jos koju epizodu. Postao sam ovisnik o celuloidnoj drogi dizajniranoj u labaratoriju Davida Lyncha i Marka Frosta.

http://www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ&feature=player_embedded |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/05/2010 : 18:00:44
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Twin Peaks
Odlicno izdanje, imam i ja. TP jeste najbolja serija koja je ikad snimljena. prije nekoliko mjeseci sam odgledao taj box i ponovo sam bio fasciniran kao i nekad. Ono sto je najvaznije je da je serija vanvremenska, poslije dvadeset godina ne djeluje zastarjela kao sto je slucaj kod skoro svih drugih serija. Pogotovo prva sezona, tj. prvih sedam epizoda su remek-djelo. Kasnije je postala nesto slabija, prije svega zato sto je Lynch prepustio reziju drugim ljudima, ali ipak dovoljno dobra da bude nedostignuta do dan danas.
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 11/05/2010 : 18:54:39
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by ken2
ne znam zašto je pljujete, ali meni je baš dobra, nije ko fraser, ali evo 7,5 da dignem prosjek
Tako je!
Gledao sam par epizoda i ono OK, simpa serija ali ništa extra, ali onda sam pogledao jednu epizodu koja je bila toliko dobra, prepuna pametnog humora, toliko dobrih fora da je to bila jedna od najboljih epizoda od svih humorističnih serija unatrag nekoliko godina tako da ću joj prvom prilikom dati šansu za cjelovito gledanje. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 11/05/2010 : 19:45:30
|
Dva i po coveci, zbog bucka 3/10. 
Tvin Piks, maestralna serija i muzika (pre svega). Zbog dosadnog hoda, ponekad, ocena nize 9/10. Bas bih je ponovo odgledao  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 12/05/2010 : 18:56:32
|
Meni bila malo razvucena, a muzika me generalno uspavljivala... Obaska sto Kajla sa tuznom facom nisam nikad mogao da smislim. A za Lynchove bravure jednostavno nemam smisla. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 12/05/2010 : 19:43:17
|
Ja je nakon 20 godina kada sam imao noćne more od patuljaka u crvenim zastorima privodim kraju, još dvije epizode, javim se sa potpunim utiskom sutra kad završim. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 12/05/2010 : 20:15:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mr murdoc
Twin Peaks
Odlicno izdanje, imam i ja. TP jeste najbolja serija koja je ikad snimljena. prije nekoliko mjeseci sam odgledao taj box i ponovo sam bio fasciniran kao i nekad. Ono sto je najvaznije je da je serija vanvremenska, poslije dvadeset godina ne djeluje zastarjela kao sto je slucaj kod skoro svih drugih serija. Pogotovo prva sezona, tj. prvih sedam epizoda su remek-djelo. Kasnije je postala nesto slabija, prije svega zato sto je Lynch prepustio reziju drugim ljudima, ali ipak dovoljno dobra da bude nedostignuta do dan danas.
4/4 i ja i ja.imam čak i prvotno izdanje prve sezone...slčažem se u svemu osim u opaski da je s vremenom pala. Meni su sve epizode odlićne od pilota do 30.! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
elva
Junior Member

391 Posts
Member since 22/01/2006 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 12/05/2010 : 20:58:17
|
9/10 Nije 10 od 10 samo radi zadnje epizode, sa njom nisam zadovoljan. Inaće, ulazi u moj osobni top 5 serija. Likovi, bolesna atmosfera, muzika...ni jedna serija nije to ni blizu dočarala tako dobro sve to. Cooper je kralj. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 12/05/2010 : 22:30:12
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
Kakav je ovo naslov? Tek sam sad skužio koja je serija u pitanju Dva i pol muškarca je prijevod na hrvatski 
to se meni dogodilo sa Married with Children......tu se pojavila pod imenom Al Bundy, kojeg li smijeha. A još lijepo pitam koja je to serija ali nema odgovora! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/05/2010 : 22:38:23
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
to se meni dogodilo sa Married with Children......tu se pojavila pod imenom Al Bundy, kojeg li smijeha. A još lijepo pitam koja je to serija ali nema odgovora!
Naziv je glup i netočan, istina, al opet, da nisi po imenu Al Bundy moga skužit o kojoj je seriji riječ, čudi me. |
And like that... he's gone. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 12/05/2010 : 23:23:51
|
Ja sam isprva mislio da se pricao o nekom spin-offu "Married with Children". Tipa kao sto je "Joey" nastao posle "Friendsa". |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 12/05/2010 : 23:44:57
|
twin peaks
serija fenomenalna, likovi raspad sistema, mjesto prepuno čudaka i svi fenomenalno funkcioniraju zajedno. Muzika, atmosfera, sve je pogođeno. Super se uklopio i David Lynch, koji glumi agenta fbi-ja. S obzirom kakav je on lik privatno i kakva mu je filmografija, ovo je upravo mjesto za njega.
Odvalili smo i na lik dea agenta kojeg glumi David Duchovny, a koji se preoblači u ženu. U vrijeme kad je serija bila na tv-u prikazivao se i x-files, pa je njegova pojava bila prava provala. A o pitama, ne vrijedi ni pričati, triba ih probati, hahahahaha
Što mi se nije svidjelo 1. druga sezona je previše razvučena, nastojalo se što više okoristit ogromnim uspjehom svjetskih razmjera 2. film Fire Walk With Me koji po sadržaju dolazi prije serije, me nije oduševio, fali mu mistična atmosfera serije 3. zadnja epizoda, totalno me razočaralo veliko finale. Možda sam ovisnik o hepiendu, pa mi je zato zadnja epizoda pos.ala cijeli serijal.
U svakom lučaju, zavrijedila je 10/10 i preporuka svima koji je nisu gledali da je obavezno pogledaju. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
mlLandj3
Average Member

.jpg)
Serbia
680 Posts
Member since 22/09/2009 |
Posted - 12/05/2010 : 23:51:06
|
quote: Originally posted by kucni duh
twin peaks
serija fenomenalna, likovi raspad sistema, mjesto prepuno čudaka i svi fenomenalno funkcioniraju zajedno. Muzika, atmosfera, sve je pogođeno. Super se uklopio i David Lynch, koji glumi agenta fbi-ja. S obzirom kakav je on lik privatno i kakva mu je filmografija, ovo je upravo mjesto za njega.
Odvalili smo i na lik dea agenta kojeg glumi David Duchovny, a koji se preoblači u ženu. U vrijeme kad je serija bila na tv-u prikazivao se i x-files, pa je njegova pojava bila prava provala. A o pitama, ne vrijedi ni pričati, triba ih probati, hahahahaha
Što mi se nije svidjelo 1. druga sezona je previše razvučena, nastojalo se što više okoristit ogromnim uspjehom svjetskih razmjera 2. film Fire Walk With Me koji po sadržaju dolazi prije serije, me nije oduševio, fali mu mistična atmosfera serije 3. zadnja epizoda, totalno me razočaralo veliko finale. Možda sam ovisnik o hepiendu, pa mi je zato zadnja epizoda pos.ala cijeli serijal.
U svakom lučaju, zavrijedila je 10/10 i preporuka svima koji je nisu gledali da je obavezno pogledaju.
retko dobra serija |
 |
|
Topic  |
|