forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 5. MaFest - Makarska, 20.-23.5.2010.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/05/2010 : 12:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:
Originally posted by sawitch

Ja definitivno ostajem bez MaFesta ove godine.. Ko me je imao na spisku za druzenje i zajebanciju moze da me precrta... Razlog - Premnogo problema, premalo resenja... Ocekujem slike sa festivala...

A ja mislija da pričamo o generaciji leedsa iz polufinala lige prvaka.opet.to niko nezna osim tebe.steta,jebi ga.

Jesi siguran
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/05/2010 : 13:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
ne.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40565 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/05/2010 : 14:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Vjeko
Drage volje bih se i zalivao sokom ali jbg..

@Zagor
A taman sam pripremio postave Sefilda iz '52. i Bajerna iz '74.

@Renky
Neka, hvala.. Radije cu sam sebi potpisati nesto..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/05/2010 : 14:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Šteta je sawitchu što nećeš doći ove godine.

Da rezerviram smještaj već dogodine???
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12543 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/05/2010 : 14:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
imam jedno pitanje.
Jel če za vreme Mafesta biti i nekih štantova sa rabljenim stripovima tipa ZS,LMS,....ili samo ovi štandovi od Libeliusa,Fibre,Van Gogh,....ili bude i nekakvih "uličnih" preprodavača i tih nekih štandova i gdje se budu nalazili ovakvi štandovi?
Jer ima neka tržnica gdje se sve to dešava ili su raspucani po različitim mijestima,ili je to pored nekog hotela,restoarana,.....?
Dajte neki info za one koji to još ne znaju a nisu posetili prijašnje festivale.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40565 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/05/2010 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Mozda ces mi i trebati za nekih 2-3 meseca rezervisati..

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/05/2010 : 14:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kico

Mozda ces mi i trebati za nekih 2-3 meseca rezervisati..

Isto meni .

Taylor.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 11/05/2010 : 14:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

imam jedno pitanje.
Jel če za vreme Mafesta biti i nekih štantova sa rabljenim stripovima tipa ZS,LMS,....ili samo ovi štandovi od Libeliusa,Fibre,Van Gogh,....ili bude i nekakvih "uličnih" preprodavača i tih nekih štandova i gdje se budu nalazili ovakvi štandovi?
Jer ima neka tržnica gdje se sve to dešava ili su raspucani po različitim mijestima,ili je to pored nekog hotela,restoarana,.....?
Dajte neki info za one koji to još ne znaju a nisu posetili prijašnje festivale.

Ima uvijek prodavača starih stripova, pogotovo ZS i LMS-a.

Mjestoburze stripova je:

Petak, 21.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (11.00 – 21.00)
Subota, 22.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (10.00 – 21.00)
Nedjelja, 23.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (10.00 – 13.30)

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 15:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tulip

Ratko, cirka oko 23,00 kune? Daj, molim te...

I zar je toliko bitno za koga je aukcija? Da barem ne treba nikome... Bit svega je od prvog dana iskoristiti medijski prostor i Mafest u humanitarne svrhe, kako bi što više ljudi čulo i pomoglo. Čulo prvenstveno za one kojima je pomoć potrebna, a ne za one koji su sudjelovali na aukciji i pomogli na taj način. Ako nekog treba istaknuti u darivanju, onda prvo skinimo kapu autorima koji su poklonili svoj rad za aukciju, a onda možda onima koji su kupili. A autori znaju da nisu oni tu najbitniji jer osim onih za koje se novac skuplja ne smije nitko drugi biti u prvom planu. Mi smo tako ponosni na naše aukcije, na ideju, izvedbu, korisnike kojima su pomogle, autore i stripofile koji sudjeluju i ne dam da sve to blatiš.
Postoji milijun načina kako donirati i pomoći. Ova aukcija je jedan način. Naš način. Ako ti ne odgovara, pronađi sam put do humanitarnog djela kao i dosad.

Slažem se.Evo,ja sam im skidao kapu na tom potezu tri godine.Isto mislim i sada o toj gesti.Jednostavno mi je čudno to izbjegavanje i skrivanje.Kao da je interes da ostane tajnovito i da što manje ljudi zna za tu aukciju.Iskreno,meni je to pretstavljalo najbolji dio festivala.
Inače,super su mi ovakvi odgovori"pronađi sam put do hunanitarnog djela".Zadvljujuće!

Edited by - dveribad on 11/05/2010 15:12:25
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 15:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Problem je u kroničnom nedostatku novca ne u želji za ekskluzivom. Jednostavno sebi ne možemo dopustiti luksuz da 100 majica ostane neprodano.

Normalno.Zalihe ubijaju zaradu.Prosto nevjerojatno da majica košta 99 kuna i radite sa gubitkom od 10 kuna.Svaka vam čast.
Obzirom da štampanje takve majice u 4 boje košta oko 23,00 kune,a vi dođete do mizernih 99 kn,pa zašto poklanjate majice svima koji se jave na narudžbu?Da manje poklanjate ovima što naručuju,cijena bi na festivalu bila manja?Ili ja nešto nisam shvatio?

Kad tvoj "brzi" mozak jednog dana shvati da netko radi legalno, plaća sve obaveze koje proizlaze iz tog legalnog rada shvatit ćeš da uzalud pokušavaš izvući kosti iz ormara. Naše majice su cjenovno u rangu majica koje se pojavljuju na ostalim festivalima a razlog zašto se ne radi neka veća količina je već objašnjen. No tvoj toliko brzi mozak sa kojim se hvališ izgleda je samo mit jer svako malo izvlačiš, bezuspješno, neke samo tebi vidljive sumnje koje su toliko puta na tvoje provokacije objašnjene. Želiš ponavljati gradivo? Ok samo naprid.

Renato,smiri se.Ti si taj koji ishitreno i nepromišljeno iznosi detalje koji nisu za javnost.Pusti moj mozak,nije vrijedan spomena.Uzmi si još malo više vremena kada nešto želiš napisat ili pročitaj više puta.Vjeruj mi,pomoći će ti.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2010 : 15:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Za razliku od tebe koji narcisoidno čita samo vlastite postove ( jer da je drugačije nebi bilo potrebe ovoliko raspravljati ) ja iza svojih izjava argumentirano stojim.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 15:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za razliku od tebe koji narcisoidno čita samo vlastite postove ( jer da je drugačije nebi bilo potrebe ovoliko raspravljati ) ja iza svojih izjava argumentirano stojim.

Stoj mi dobro!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2010 : 15:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Da stajat ću dobro. I bit ću tu i kad se svi na forumu zezamo i kad se družimo i kad raspravljamo o stripovima ili sisama. I bit ću tu uvik, bez obzira kad sam postavio aukcije, za razliku od tebe koji si tu samo kad reklamiraš vlastite aukcije i pljuješ po tuđem radu.
I na tvoju žalost, bit ću tu i kad krene tvoj novi ciklus aukcija i neću ti dozvoliti blaćenje po radu svih koji na bilo koji način imaju veze sa Mafestom.
Da stajat ću dobro, jer mi je savjest čista. Ti puži po podu di ti je i misto.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47382 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2010 : 15:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja definitivno ostajem bez MaFesta ove godine.. Ko me je imao na spisku za druzenje i zajebanciju moze da me precrta... Razlog - Premnogo problema, premalo resenja... Ocekujem slike sa festivala...

štaaa?? zašto?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/05/2010 : 16:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

štaaa?? zašto?

dule najviše voli kolač kuglof

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40565 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/05/2010 : 16:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vidi ovog seratora..

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12543 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/05/2010 : 17:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by 1Euro

imam jedno pitanje.

Ima uvijek prodavača starih stripova, pogotovo ZS i LMS-a.

Mjestoburze stripova je:

Petak, 21.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (11.00 – 21.00)
Subota, 22.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (10.00 – 21.00)
Nedjelja, 23.05. Hotel Meteor, kongresna dvorana (10.00 – 13.30)

OK HVALA!!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 17:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da stajat ću dobro. I bit ću tu i kad se svi na forumu zezamo i kad se družimo i kad raspravljamo o stripovima ili sisama. I bit ću tu uvik, bez obzira kad sam postavio aukcije, za razliku od tebe koji si tu samo kad reklamiraš vlastite aukcije i pljuješ po tuđem radu.
I na tvoju žalost, bit ću tu i kad krene tvoj novi ciklus aukcija i neću ti dozvoliti blaćenje po radu svih koji na bilo koji način imaju veze sa Mafestom.

Ne blatim nikoga,samo sam priupitao što me interesira.Zašto je to tako strašno?Sam festival je super i nikada nisam ništa loše napisao.Ako ne shvaćaš da pišem o određenim osobnostima,ne mogu ti tu pomoć.
Laska mi da pratiš moje aukcije,a to da li si tu ili nisi,uopće me ne intresira.Iskreno,uopće nisam zadivljen tvojom nazočnošću,niti pratim što radiš.
Također nema potrebe da budeš ovako priprost.Ako želiš vrijeđat budi konkretan,a ne da mi kao u Osijeku pružaš rukicu ko zadnji licemjer.Ljepa gesta sa tvoje strane,jedino mi je bilo žao što si se morao sagnut prema nekome tko puže po podu.Ako ti je to bilo ispod časti,zaista nisi trebo.Shvati,kako je tebi teško da se saginješ,imaj obira da je meni još teže podizat se na visinu na kojoj si ti.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 11/05/2010 : 19:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
@Sawitch: bit će fotki :) nosim ja svoj "top" :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 11/05/2010 : 19:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
@Sawitch

Frende, žao mi je što ne možeš doći. Ali, bit će još MAFEST-a!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2010 : 19:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne blatim nikoga,samo sam priupitao što me interesira.Zašto je to tako strašno?Sam festival je super i nikada nisam ništa loše napisao.Ako ne shvaćaš da pišem o određenim osobnostima,ne mogu ti tu pomoć.
Laska mi da pratiš moje aukcije,a to da li si tu ili nisi,uopće me ne intresira.Iskreno,uopće nisam zadivljen tvojom nazočnošću,niti pratim što radiš.
Također nema potrebe da budeš ovako priprost.Ako želiš vrijeđat budi konkretan,a ne da mi kao u Osijeku pružaš rukicu ko zadnji licemjer.Ljepa gesta sa tvoje strane,jedino mi je bilo žao što si se morao sagnut prema nekome tko puže po podu.Ako ti je to bilo ispod časti,zaista nisi trebo.Shvati,kako je tebi teško da se saginješ,imaj obira da je meni još teže podizat se na visinu na kojoj si ti.

Da, malo mi je bija problem sagnut se toliko nisko da bi ti pružija ruku. No ako nisi shavatio poruku tvoj problem jer za razliku od tebe ja i dalje svakome mogu pružiti ruku i pogledati svakoga u oči. A pričama da je tvoj pogled teško ulovit uvjerija san se i tada. Ne daj Bože da ti opet pružim ruku.
Usput, tvoje aukcije ne pratim no i budala bi primjetila da sa svakim postavljanjem aukcija kreću napadi... Dado, Mafest, cijene, majice, humanitarna aukcija... Čim se pojaviš na forumu, razlog je jasan a kad god pomislim da ne možeš pasti niže... privarin se.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 20:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da, malo mi je bija problem sagnut se toliko nisko da bi ti pružija ruku. No ako nisi shavatio poruku tvoj problem jer za razliku od tebe ja i dalje svakome mogu pružiti ruku i pogledati svakoga u oči. A pričama da je tvoj pogled teško ulovit uvjerija san se i tada. Ne daj Bože da ti opet pružim ruku.
Usput, tvoje aukcije ne pratim no i budala bi primjetila da sa svakim postavljanjem aukcija kreću napadi... Dado, Mafest, cijene, majice, humanitarna aukcija... Čim se pojaviš na forumu, razlog je jasan a kad god pomislim da ne možeš pasti niže... privarin se.

Dobro,ako ti tako misliš,poštujem tvoje mišljenje.Ti si tako zaključio i provalio si moju nakanu i namjeru.Čestitam ti na pametnom zaključku.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40565 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 00:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

@Sawitch: bit će fotki :) nosim ja svoj "top" :)

Samo sam cekao da se javis ti sa svojom svemirskom opservatorijom okacenom na vrat... Znas naravno sta sve treba slikati..

quote:
Originally posted by dcopic

@Sawitch

Frende, žao mi je što ne možeš doći. Ali, bit će još MAFEST-a!

Ma naravno... Valjda cu i ja stabilizovati zivot pa moci neke stvari isplanirati, a ne da uvek gledam u zadnji momenat da li ce se zvezde poklopiti...

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/05/2010 : 00:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Samo sam cekao da se javis ti sa svojom svemirskom opservatorijom okacenom na vrat... Znas naravno sta sve treba slikati..

znam, makarske ljepote

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 10:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Svima lep provod i dajte slike cim se rastreznite,tj. htedoh da kazem odmorite
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000