forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Ocenite TV seriju... Californication
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 10/05/2010 : 22:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
Kakav je ovo naslov? Tek sam sad skužio koja je serija u pitanju Dva i pol muškarca je prijevod na hrvatski

Inače, 7/10.

Oni gore koji prigovaraju "jedna od milijardu istih" ili nisu gledali više od tri epizode, ili nisu gledali više od 3 humoristične serije, ili jednostavno nemaju smisla za humor.

Malo sam pogledao ostatak komentara.
Ispravljam se.
U inat svima vama:

Two and half a men - 10/10

.

Edited by - Rock.Bob Rock on 10/05/2010 22:11:43
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/05/2010 : 22:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mislim da se Bane malo zezao sa naslovom, nemoj da stices utisak da se tako prevodi ova serija u nas
ako je i ima uopste na TV

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/05/2010 : 17:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da nije prerano, no prije nego sto se ovaj topic razvodni na dnevni bi red doveo nesto o cemu je vrijedno pisati i diskutirati.

Twin Peaks

Za rodendan sam dobio Definitive gold box edition ove kultne serije i sada svako vece kada klinci odu spavati pogledam epizodu dvije.
Sjecam se kako i sa kojim zarom sam iscekivao ovu seriju na TV-u krajem osamdesetih i koliko smo samo vremena proveli diskutirajuci tko je ubio Luru Palmer i ima li nesto stvarno u ezotericnim snovima agenta Dalea Coopera.
Proslo je dosta godina od tada i gledajuci seriju danas moram priznati da je dozivljavam drugacije ali ne sa manje fascinacije i ne sa manje ushita.
Twin Peaks je neosporivo kult za sva vremena i vjerovatno najbolja tv serija ikad snimljena.
Jedva cekam vece da pogledam jos koju epizodu.
Postao sam ovisnik o celuloidnoj drogi dizajniranoj u labaratoriju Davida Lyncha i Marka Frosta.

http://www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ&feature=player_embedded

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/05/2010 : 18:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Twin Peaks

Odlicno izdanje, imam i ja.
TP jeste najbolja serija koja je ikad snimljena.
prije nekoliko mjeseci sam odgledao taj box i ponovo sam bio fasciniran kao i nekad.
Ono sto je najvaznije je da je serija vanvremenska, poslije dvadeset godina ne djeluje zastarjela kao sto je slucaj kod skoro svih drugih serija.
Pogotovo prva sezona, tj. prvih sedam epizoda su remek-djelo.
Kasnije je postala nesto slabija, prije svega zato sto je Lynch prepustio reziju drugim ljudima, ali ipak dovoljno dobra da bude nedostignuta do dan danas.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 11/05/2010 : 18:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by ken2

ne znam zašto je pljujete, ali meni je baš dobra, nije ko fraser, ali evo 7,5 da dignem prosjek

Tako je!

Gledao sam par epizoda i ono OK, simpa serija ali ništa extra, ali onda sam pogledao jednu epizodu koja je bila toliko dobra, prepuna pametnog humora, toliko dobrih fora da je to bila jedna od najboljih epizoda od svih humorističnih serija unatrag nekoliko godina tako da ću joj prvom prilikom dati šansu za cjelovito gledanje.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 11/05/2010 : 19:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Dva i po coveci, zbog bucka 3/10.

Tvin Piks, maestralna serija i muzika (pre svega). Zbog dosadnog hoda, ponekad, ocena nize 9/10. Bas bih je ponovo odgledao

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 12/05/2010 : 17:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
mozda da je serija iz mog vremena al trenutni mi je utisak 7/10

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/05/2010 : 18:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Meni bila malo razvucena, a muzika me generalno uspavljivala... Obaska sto Kajla sa tuznom facom nisam nikad mogao da smislim. A za Lynchove bravure jednostavno nemam smisla.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 12/05/2010 : 19:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
totalno zastranjivanje

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2010 : 19:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
nisan gleda

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/05/2010 : 19:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ja je nakon 20 godina kada sam imao noćne more od patuljaka u crvenim zastorima privodim kraju, još dvije epizode, javim se sa potpunim utiskom sutra kad završim.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2010 : 20:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by mr murdoc

Twin Peaks

Odlicno izdanje, imam i ja.
TP jeste najbolja serija koja je ikad snimljena.
prije nekoliko mjeseci sam odgledao taj box i ponovo sam bio fasciniran kao i nekad.
Ono sto je najvaznije je da je serija vanvremenska, poslije dvadeset godina ne djeluje zastarjela kao sto je slucaj kod skoro svih drugih serija.
Pogotovo prva sezona, tj. prvih sedam epizoda su remek-djelo.
Kasnije je postala nesto slabija, prije svega zato sto je Lynch prepustio reziju drugim ljudima, ali ipak dovoljno dobra da bude nedostignuta do dan danas.

4/4
i ja i ja.imam čak i prvotno izdanje prve sezone...slčažem se u svemu osim u opaski da je s vremenom pala. Meni su sve epizode odlićne od pilota do 30.!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 12/05/2010 : 20:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
Najbolja serija ikada,amen!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 12/05/2010 : 20:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
9/10
Nije 10 od 10 samo radi zadnje epizode, sa njom nisam zadovoljan.
Inaće, ulazi u moj osobni top 5 serija.
Likovi, bolesna atmosfera, muzika...ni jedna serija nije to ni blizu dočarala tako dobro sve to.
Cooper je kralj.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/05/2010 : 21:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad gledo, sto znaci da znam i razumijem citavu seriju isto kao i oni koji su gledali svaku epizodu ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2010 : 22:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
najboje u seriji mi je kad istovremeno pratimo nekoliko priča, barem 10-tak!

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/05/2010 : 22:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad gleda, ali čua san da je neloša

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2010 : 22:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Kakav je ovo naslov? Tek sam sad skužio koja je serija u pitanju Dva i pol muškarca je prijevod na hrvatski

to se meni dogodilo sa Married with Children......tu se pojavila pod imenom Al Bundy, kojeg li smijeha.
A još lijepo pitam koja je to serija ali nema odgovora!

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/05/2010 : 22:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

to se meni dogodilo sa Married with Children......tu se pojavila pod imenom Al Bundy, kojeg li smijeha.
A još lijepo pitam koja je to serija ali nema odgovora!

Naziv je glup i netočan, istina, al opet, da nisi po imenu Al Bundy moga skužit o kojoj je seriji riječ, čudi me.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2010 : 22:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nisam znal jel postoji još neka serija gdje se lik tak zove!?

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/05/2010 : 23:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja sam isprva mislio da se pricao o nekom spin-offu "Married with Children". Tipa kao sto je "Joey" nastao posle "Friendsa".
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2010 : 23:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja sam isprva mislio da se pricao o nekom spin-offu "Married with Children". Tipa kao sto je "Joey" nastao posle "Friendsa".

tak nekak

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 12/05/2010 : 23:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
twin peaks

serija fenomenalna, likovi raspad sistema, mjesto prepuno čudaka i svi fenomenalno funkcioniraju zajedno. Muzika, atmosfera, sve je pogođeno. Super se uklopio i David Lynch, koji glumi agenta fbi-ja. S obzirom kakav je on lik privatno i kakva mu je filmografija, ovo je upravo mjesto za njega.

Odvalili smo i na lik dea agenta kojeg glumi David Duchovny, a koji se preoblači u ženu. U vrijeme kad je serija bila na tv-u prikazivao se i x-files, pa je njegova pojava bila prava provala.

A o pitama, ne vrijedi ni pričati, triba ih probati, hahahahaha

Što mi se nije svidjelo
1. druga sezona je previše razvučena, nastojalo se što više okoristit ogromnim uspjehom svjetskih razmjera
2. film Fire Walk With Me koji po sadržaju dolazi prije serije, me nije oduševio, fali mu mistična atmosfera serije
3. zadnja epizoda, totalno me razočaralo veliko finale. Možda sam ovisnik o hepiendu, pa mi je zato zadnja epizoda pos.ala cijeli serijal.

U svakom lučaju, zavrijedila je 10/10 i preporuka svima koji je nisu gledali da je obavezno pogledaju.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 12/05/2010 : 23:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ

Podsecanje na spicu i muziku. Uvek se najezim.

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

mlLandj3
Average Member

Serbia
680 Posts

Member since 22/09/2009

Posted - 12/05/2010 : 23:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mlLandj3's Homepage  Send mlLandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucni duh

twin peaks

serija fenomenalna, likovi raspad sistema, mjesto prepuno čudaka i svi fenomenalno funkcioniraju zajedno. Muzika, atmosfera, sve je pogođeno. Super se uklopio i David Lynch, koji glumi agenta fbi-ja. S obzirom kakav je on lik privatno i kakva mu je filmografija, ovo je upravo mjesto za njega.

Odvalili smo i na lik dea agenta kojeg glumi David Duchovny, a koji se preoblači u ženu. U vrijeme kad je serija bila na tv-u prikazivao se i x-files, pa je njegova pojava bila prava provala.

A o pitama, ne vrijedi ni pričati, triba ih probati, hahahahaha

Što mi se nije svidjelo
1. druga sezona je previše razvučena, nastojalo se što više okoristit ogromnim uspjehom svjetskih razmjera
2. film Fire Walk With Me koji po sadržaju dolazi prije serije, me nije oduševio, fali mu mistična atmosfera serije
3. zadnja epizoda, totalno me razočaralo veliko finale. Možda sam ovisnik o hepiendu, pa mi je zato zadnja epizoda pos.ala cijeli serijal.

U svakom lučaju, zavrijedila je 10/10 i preporuka svima koji je nisu gledali da je obavezno pogledaju.

retko dobra serija
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000