forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest: Ground Zero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/05/2010 : 00:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
hajde da se malo svi smirimo, situacija je pomalo napeta zbog ovih dogadjaja. Nema razloga da se sada otpocinju svadje ko je i zasta kriv.
Bilo pa proslo, sto je tu je. Idemo dalje
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2010 : 00:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkraver

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Čuj picek, ja zbog tebe nit dolazim nit ne dolazim, jer te uopće ne poznajem!
Njihovi odnosi me se uopće ne tiču, neka to rješavaju kako znaju i umiju, moj post ide ovakvim amorfnim masama koji su jaki i hrabri kad su u gomili i obrušavaju se na pojedinca..
Nemoj meni trpat u usta nekakve izjave o "lihvarenju", jer znam kaj sam napisao, koje je moje miščjenj.. To ću i ponovit ako treba, mogu svakog pogledat u oči bez problema..

Ukoliko nisam dobrodošao na Mafestu slobodno neka mi neko mjerodavniji od tebe to kaže..

čuj Ti picek,nemoraš spominjati amorfne mase...

isto tako mogu ja tebi reč da si prava amofrna gomila pošto ti je trebao gotovo cijeli dan da "smogneš hrabrosti" da staneš u ovu nekakvu obranu dveribada
al takva izjava nema nikakve osnove u logičkom zaključivanju

i nije on nikakva linč masa nego dobiva što je zaslužio svojim postupcima,vrlo jednostavno i bez ikakvih primisli...

licemjerni su oni koji od njega sada,neznam,pokušavaju napravit mučenika odjednom

sve činjenice su jasne,ako ih ti drukčije interpretiraš tvoj problem

što je posrao to će i pojesti
a posro je puno amorfne zlobne mase

A ko si pak ti Jakovljević očito nisi
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
e da,još nešto,moje isprike što nisam odmah komentirao gastonov post,tek sam se maloprije otrijeznio,jer kad se probudiš popodne jer si radio noćnu,pa iznenada počneš piti u 3 sata poslje podne do navečer,mozak ne radi...onak pijan u popodnevnim satima bi garant pola vas poizbacivao...jebote,sad se počelo gledat tko kad komentira

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

a šta ćemo se sad ode klat,koji vam je...jebote,tko nije za gastona i za dadu,ajmo ga pribit na križ,tko je za ratka,taj je kurvin sin...dajte pazite šta pišete,i bez vriđanja...pero misli onako,mate misli onako,pa nije jednoumlje,ako vjeko tako misli,to je njegova stvar...

no dobro,dobro,on je počeo ne na temu nego po nama,malo primio natrag i sve pet...bez uzrujavanja
pa 1 iza ponoći je pobogu,odo spat
i previše sam sudjeloval u ovoj katastrofi

al kad sam jednostavno jako ljut zbog svega bem mu patka...

aj laku noć

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/05/2010 : 00:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

e da,još nešto,moje isprike što nisam odmah komentirao gastonov post,tek sam se maloprije otrijeznio,jer kad se probudiš popodne jer si radio noćnu,pa iznenada počneš piti u 3 sata poslje podne do navečer,mozak ne radi...onak pijan u popodnevnim satima bi garant pola vas poizbacivao...jebote,sad se počelo gledat tko kad komentira

Onda, opravdano.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri..
Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša..

jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu...na mafestu bogme neces...

zar ima neka lista za koju mi ne znamo tko može na mafest,a tko ne može...daj javi tko sve može ić,čisto da ljudi ne prevaljuju toliki put...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Onda, opravdano.

qurac je opravdanošalu na stranu,sramota me,tako nalit glavu u te sate...ok,bio je fenomenalan povod,ali reda mora biti

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 00:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Onda, opravdano.

qurac je opravdanošalu na stranu,sramota me,tako nalit glavu u te sate...ok,bio je fenomenalan povod,ali reda mora biti

To je jedino dobro opravdanje,moram da se slozim sa starijim rendzerom
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 01:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri..

jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu...na mafestu bogme neces...

zar ima neka lista za koju mi ne znamo tko može na mafest,a tko ne može...daj javi tko sve može ić,čisto da ljudi ne prevaljuju toliki put...

jesi se mozda nasao u onima koji salju smsove ali SVE OVE MJESECE nisu imali snage ni za sto drugo nego glumiti neutralce?
tvoj problem, stari...
a u pravu si za ovo gledanje tko je kad sto napisao - i vidi se tko je poceo s tim... ili ces i sad glumiti unprofor?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 01:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jesi se mozda nasao u onima koji salju smsove

koje sms-ove???o čemu ti?

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/05/2010 : 01:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim kako su Libellus i dveribad konkurencija kada su D&D izdavacka kuca koja distribuira stripove koje su sami izdali a dveribad prodavac koji distribuira stripove drugih izdavackih kuca. Stalno se prica o tome kako su oni na istom "nivou" ali to jednostavno ne moze biti zbog razlicite prirode njihovog posla.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 08:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
vidim ja da je noć bila burna, a nakon što sam je prespavao mogu samo reći da potpuno razumijem gastonovu i dadinu odluku, ali i da mi je jako krivo zbog toga i da sam tako ne bih postupio
libellus ima najviše zainteresiranih forumaša od svih izdavača, njihov izdavački opus obuhvaća većinu bonelli fanova, kojih je najviše, ali imaju i lijepa birana izdanja za drugu vrstu publike - dakle, vrlo široka publika, koja će ostati prikraćena za informacija - ali poznavajući dade, oni će smislit nešto dobro da svi oni ostanu u toku

po pitanju sukoba s ratkom, on je davno počeo, ja još nisam skužio zbog čega, gdje je puklo, ali to nije ni važno, ključno je to da su te optužbe bile bez ikakve podloge: lihvarenje - ma zamisli, optužit izdavača da želi zaradit!! strašno; mafest majice: lijepo je objašnjena struktura cijene; crš - to je jedina situacija u kojoj ratko ima pravo - libellus je morao biti na tom festivalu, pa taman pregrizao govno i imao lošije uvjete od ostalih, a sve zbog kupaca, koji su se morali snalazit i tražit gdje kupit njihove stripove; prodaja stripova izvan striparnica: pa to je općepoznata stvar, svi izdavači to rade, snalaze se, ja od marka kupim stripove, doc lester mi donese nova LL izdanja, što ima loše u tome, svi su ti primjerci porezno obrađeni i ja tu ne vidim nikakve mutne vode; humanitarna aukcija - ovo je najgore do sada, jer je plemenit čin iskorišten za svađu, sumnje i optužbe
ratka znam s foruma, sastanaka, makarske... i uvijek sam imao dobro mišljenje o njemu, duhovit je i inteligentan, ali kad se s nekim zakači onda ide do kraja, bez ikakve zadrške - zašto je to sve krenulo nije ni važno, važno je to da u svemu tome nije u pravu

ono što mi najviše smeta u svemu tome je to biranje strana, vidim da se nekim ratkovim prijateljima poručuje da nisu dobrodošli u makarsku, pa zaboga što je to sad, zar ćemo sada brojat postove ko je što rekao, pa ćemo križat prijatelje
ratko pozna puno ljudi i s mnogima je prijatelj, oni će sada najgore proći, što god kažu nije dobro

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/05/2010 : 08:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ratko pozna puno ljudi i s mnogima je prijatelj,

Kako se to desilo?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16695 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 08:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
molim moderatora da sa foruma izbaci sve one huškače koji traže da se nekog izbaci...to je jedino pravedno...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16695 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 08:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

da i mene zanima a bilo bi i pošteno objaviti listu onih koji imajuzabranu dolaska u makarsku
jadna nam majka na kaj je to spalo

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16695 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

pa baš ti to i ne služi na čast...ali ajde ti si sad glavni pa uživaj u svojim privilegijama

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 09:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema, nije MaFest CRŠ pa da se prijeti batinama ljudima koji su na forumu i preko prijatelja ako se slučajno pojavi neko s kim se ne slažeš.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16695 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

Nema, nije MaFest CRŠ pa da se prijeti batinama ljudima koji su na forumu i preko prijatelja ako se slučajno pojavi neko s kim se ne slažeš.

pa poslje svega nisam baš siguran da je tvoja izjava istinita

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 09:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg
pa poslje svega nisam baš siguran da je tvoja izjava istinita

Istinita 100% jer nigdje niko iz tima MaFesta nije prijetio fizičkim obračunom (kao što se meni i sejisexonu sa foruma dešavalo na topicima o CRŠu prije par godina, a onda meni i uživo poslije). Može biti neko persona non grata, ali garantiram da ga niko neće fizički napasti ako se pojavi.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

pa baš ti to i ne služi na čast...ali ajde ti si sad glavni pa uživaj u svojim privilegijama

Ako si s banom i pogodio osobu,sigurno si fulao vrijeme!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2010 : 09:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Istinita 100% jer nigdje niko iz tima MaFesta nije prijetio fizičkim obračunom (kao što se meni i sejisexonu sa foruma dešavalo na topicima o CRŠu prije par godina, a onda meni i uživo poslije). Može biti neko persona non grata, ali garantiram da ga niko neće fizički napasti ako se pojavi.

Ko vam je pretio da ce da vas lema ako dodjete??

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 09:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Ko vam je pretio da ce da vas lema ako dodjete??

Organizator CRŠ-a, ima i na forumu, ali nema svrhe ga prozivati, kad sam nije aktivan, onda bolje da ga ne izazivam, mogao bi početi prijetiti i drugima ako se slože samnom.
I onda nije htio da me lema na CRŠ-u, nego je došao na MaFest da se lema u 4 ujutro. Sjetiće se mnogi krigle.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/05/2010 : 09:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
mlad si još Sawitchu :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2010 : 09:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako znate link, pustite mi na PM, cisto da ostarim.. A citao sam ja ovaj forum i pre nego sto sam se registrovao, doduse povrsno, ali to nisam video...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:

molim moderatora da sa foruma izbaci sve one huškače koji traže da se nekog izbaci...to je jedino pravedno...

evo jedne mudre,starosjedilačke!
I nemojte od MaFesta raditi privatnu prčiju,ja sam ga oduvjek doživljavao kao mjesto gdje se dobronamjerni ljubitelji stripa okupljaju radi druženja,malo izist,popit,zapivat,pa nek sve ide u pi...materinu!
Dadeki i Ratko će,vrlo vjerojatno u dogledno vrijeme,sami medju sobom razriješit svoje nedoumice!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000