forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest: Ground Zero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

risbozg
Advanced Member

Croatia
16696 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
patzi kaj pričaš bu te izbacili....ali prekosutra

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 09:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by mladjo

Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

pa baš ti to i ne služi na čast...ali ajde ti si sad glavni pa uživaj u svojim privilegijama

Ako si s banom i pogodio osobu,sigurno si fulao vrijeme!

Dobro,Mladjo nije bio moderator u vreme ranijih svadja,mozda je samo kod humanitarnih aukcija mogao da odreaguje ranije
Sad je kasno,steta je vec ucinjena
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16696 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

pa baš ti to i ne služi na čast...ali ajde ti si sad glavni pa uživaj u svojim privilegijama

Ako si s banom i pogodio osobu,sigurno si fulao vrijeme!

Dobro,Mladjo nije bio moderator u vreme ranijih svadja,mozda je samo kod humanitarnih aukcija mogao da odreaguje ranije
Sad je kasno,steta je vec ucinjena

i kaj se onda sad mora preseravat sa izbacivanjima koja nemaju nikakvog smisla osim čiste osvete prema nekoj osobi ma koja ona bila

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:

patzi kaj pričaš bu te izbacili....ali prekosutra

Ma nebuju mene,ja dobro plivam u mutnoj vodi...
Pa nismo došli ovdje da se vredjamo!
Nego jel se ide za Makarsku,s obzirom na rizik da postoje neki pendrekaši a još se nezna ko je dobrodošao a ko nije!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 09:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nego jel se ide za Makarsku,s obzirom na rizik da postoje neki pendrekaši a još se nezna ko je dobrodošao a ko nije!

Zbog ovakvih 'šala' i započinju svađe na ovom forumu.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/05/2010 : 09:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

Zbog ovakvih 'šala' i započinju svađe na ovom forumu.

Bar krigle odlažem na stol, a ne ljudima u glavu.
Nije šala nego pitanje s uskličnikom na kraju.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 10:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

A čuj, zašto birati kada su neke glave stvorene za podmetača.
quote:

Niko nema razloga bojati se dolaska na MaFest ni iz kojih razloga, a posebno nekih tamo imaginarnih batinaša. Tebi ide na čast što si se uopšte toga 'dosjetio' jer ni na koji način iz dosadašnje prepiske nisi imao razloga pomisliti da iko od organizatora MaFesta ima takve stvari i u primisli, a kamoli u planu. To što Curunir iznosi svoje paušalne ocjene nije i neće biti zvanična politika Mafesta, jer to nisu takvi ljudi, a ako mi ti i drugi ne vjerujete na riječ, onda shvatite da iz razloga što je MaFest toliko ispunjen sadržajem, neće biti vremena za nekakav obračun kod O.K. korala u kojem bi mogli nevini da ulete u unakrsnu paljbu.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16696 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2010 : 10:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote

Da neispadne da izmišljam...............

quote:
Originally posted by Gaston

Okej, nakon prospavane noci te mirnog i trezvenog promisljanja, doista je doslo vrijeme za nesto sto je, gledajuci iz danasnje perspektive trebalo napraviti jos prije otprilike 6 mjeseci. Naime, vec duze vrijeme i Dado i ja na ovome forumu izlozeni smo nebuloznim i mucnim napadima od dveribeda. Kolicina niskih udaraca poznata je svima vama i ne pada mi napamet ponavljati sve to jer dovoljno je malo pronjuskati po searchu, no sistem je bio uvijek isti: lik ispali nekakav nonsens i onda se mi moramo pravdati jer tu smo prakticki od osnivanja ovog sajta i uvijek smo drzali najvise do komunikacije s forumasima. I mislili smo da to ima smisla, no nakon nekog vremena uvidjeli smo da smo u krivu i da je sve to izgubilo bilo kakav smisao... Jer na svaki njegov nonsens mi bismo objasnili i dokazali da nista od onog sto taj lik prica nema veze s istinom, no umjesto da time prica bude zavrsena on bi taj odgovor samo ignorirao i krenuo s novim nonsensom i potom opet u krug. Na kraju, dosli smo do paradoksa da se iz tjedna u tjedan moramo opravdavati za nesto sto nema veze ne s istinom - nego ni s cim, a rezultat na kraju bio je besmisleno izgubljeno vrijeme.

Kako su stripovi.com kuca Marka Sunjica i kako pravila u njoj on odredjuje, popricao sam i s njim nekoliko puta na tu temu no i on je ocito nemocan i ocito ne moze nista uciniti kako bi sprijecio brojne besmislene baljezgarije kojima nas dveribed vec duze vrijeme zasipa. Naravno, i sami mozete vidjeti da promjene nema i da se napadi i dalje nastavljaju, s istom besmislenoscu kao i dosad, jer kako drukcije nazvati tvrdnju da nije sve transparentno na humanitarnoj aukciji gdje se u istom trenutku nalaze i crtaci koji doniraju crteze, i kupci koji bidaju i korisnik aukcije kojemu se odmah po zavrsetku iste novac na licu mjesta, dakle ispred svih nazocnih, da na ruke... E ako postoji ista cisce od toga onda... No ne, po njemu bilo bi "transparentnije" da novac ide preko uplata na racun, odnosno po njemu bi bilo bolje da mi nekoliko dana nakon aukcija zivkamo kupce i molimo ih da uplate novac koji su ponudili (o problemu uplate iz strane drzave da ne govorim) i za koji smo mi rekli da ce biti uplacen. I onda kad se potom netko "predomisli" i kaze da ipak nema toliko novaca ili sta ti ja znam što, mi bismo trebali doci ispred korisnika aukcije nakon - sta ja znam - 15 dana i dati mu manji iznos od onoga koji je postignut na aukciji, a epilog bi bio taj da bi korisnik mislio da ga mi varamo i da smo razliku novca ostavili sebi, a ako ne bismo zeljeli takvu scenu onda bismo sami morali pokriti bidani iznos sto je idiotizam sam po sebi. Dakle, toliko o transparentnosti. Ukratko, ovo sto mi radimo, sto dajemo novac odmah po zavrsetku aukcije direktno korisniku koji je takodjer nazocan na toj aukciji je nesto najcisce sto postoji.

U isto vrijeme, sasvim je okej sto Globinjo, koji to radi iz najbolje namjere, prikuplja novac s brda s dola i onda da nekakav iznos za koji nitko ne zna je li to doista iznos koji je i prikupljen, ili je on mozda npr. pola od prikupljenog ostavio sebi, a samo drugu polovicu predao u humanitarne svrhe. Naravno da ja ne sumnjam u njegovo poštenje i humane namjere, no ovo je samo najbanalniji mogui primjer dvostrukih mjerila... I upravo ta dvostruka mjerila su ono sto je i dovelo do cijele ove situacije. Nekome je dopusteno sve: lagati, klevetati, vrijedjati, pljuvati itd., dok se od drugih trazi da postuju odredjena pravila. Nadalje, konstantno se provlaci teza tipa "oni bi to trebali rijesiti uzivo, a ne ovako na forumu" sto je jos jedan nonsens jer ovdje nije rijec o svadji: ovdje je rijec o konstantnom laznom blacenju s jedne strane i opravdavanju s druge strane, a sto je najsmjesnije moramo se opravdavati za nesto sto nema veze ne s istinom - nego s mozgom. I najsmjesnije je sto je to svima jasno, no nitko nista ne poduzima, a zbog cega nista ne poduzima - iskreno - nije me briga.

Sagledavajuci sve ovo, situaciju u kojoj nas se moze blatiti na bilo koji nacin bilo kada i bez ikakvih sankcija, shvatio sam da ovdje nemam vise sto traziti jer ja nemam onoliko odgovora koliko prije spomenuti lik moze ispaliti degutantnih gadarija, a posljednja od njih, i to po njegovom priznanju, je bila precizno tajmirana na dan pokopa moje mame kako se duze vrijeme nista ne bi moglo napisati kao odgovor.

E sad, to je samo jedan dio problema. Mozda netko sad ocekuje da ja tog lika pocnem nazivati pogrdnim imenima, dirat mu se obitelji ili mozda nesto jos gore - spustajuci se tako na njegovu razinu - no meni to ne pada na pamet. Naime, meni je osobno njega jako zao. U njemu su frustracija, zavist i ljubomora tako snazni da to mora pobuditi suosjecanje u svakome normalnom covjeku i to je upravo ono sto ja osjecam za njega.

Inace, ja sam na ovome forumu vec 7-8 godina i ponosan sam na tu cinjenicu. Naime, da nije bilo stripovi.com i foruma nikad ne bi bilo ni MaFesta jer upravo preko foruma upoznao sam ljude s kojima su, nakon Sarajeva 2002., i nastala poznata okupljanja stripofila u Makarskoj od 2003. nadalje... Da, forum je bio okidac koji je proizveo iskru iz koje je nastao MaFest, no forum tada i forum danas nisu ista stvar. U ono doba na forumu se nije moglo kazati da je npr. "nebo zeleno" i da to potom prodje (uz casne iznimke) bez ikakve reakcije, a danas je to moguce. Jer kako drukcije objasniti cinjenicu da na izjavu kako "humanitarna aukcija na MaFestu nije transparentna" (insinuirajuci tako da se nesto muti) prakticki nitko - osim nekoliko casnih iznimki - ne kaze nista?! A ponavljam, za sve one koji nikad nisu bili na aukciji na MaFestu, da se istome trenutku na istome mjestu nalaze i autori koji doniraju crteze, i potencijalni kupci koji bidaju i krajnji korisnik aukcije, odnosno osoba ili osobe za koga se novac prikuplja. Dakle, aukcija ide, postizu se odgovarajuci iznosi, na kraju kupci daju novac ispred svih i uzimaju crteze, a odmah potom taj se novac daje u ruke (hej: U RUKE) korisniku aukcije gdje ga on odmah prebraja i provjerava je li sve okej. Dakle, cisto da ne moze biti cisce, a ovdje nekakve insinuacije da su tu nesto muti ostaju prakticki bez ikakve reakcije (opet cast iznimkama!) od strane forumasa, premda je vecina od njih bila u Makarskoj i zna cijeli proces... E sad, nakon svega toga zapitao sam se kime sam ja to uopce okruzen i kakvi su to uopce ljudi ovdje na ovome forumu kad i takva jedna izjava ostaje bez komentara premda svi znaju da je rijec o gluposti? Zbog cega sute? Zbog politike nezamjeranja? Ah... Ma da mi rodjena sestra kaze da je nebo zeleno (a izjava da je humanitarna aukcija na MaFestu "mutna" i "netransparentna" je u rangu te) rekao bih joj "daj, sestro, na cemu si?", a ovdje - ponavljam, osim nekoliko casnih iznimki - nitko ni rijeci o tome.

I tako, shvatio sam da je lizanje dupeta postalo forumski sport broj 1 te da je broj cestitih forumasa (nakon sto ih je masa u odnosu na razdoblje 2002.-2005. vec odavno otisla) daleko u manjini u odnosu na onaj dupelizaca te da shodno tome ja zbilja nemam vise sto traziti ovdje. Kao produkt svega toga, od ovoga trenutka vise niti jedna sluzbena vijest o MaFestu nece biti objavljena ovdje. Nikad vise... Naravno, to ne znaci da ce svi oni posteni i cestiti forumasi koji iz dubine svog srca podrzavaju MaFest ostati sad na cjedilu te da nece moci imati svjeze informacije - to nikako - jer cu im uvijek biti dostupan za sva pitanja na: darijo@mastripfest.com a ako imaju moj broj uvijek me mogu kontaktirati sms-om ili nazvati me. Naravno, sve novosti oko MaFesta bit ce objavljivane i na sluzbenom sajtu MaFesta, a on je na adresi: www.mastripfest.com

Ista stvar vrijedi i za moj urednicki dio unutar Libellusa. Dakle, od ovoga trenutka Gaston vise ne postoji i time je jedno poglavlje knjige zatvoreno. Svi citatelji Libellusa, ljudi koji nas podrzavaju i koji s nama prozivljavaju i sranja i uspjehe, mene kao urednika ovdje vise nece moci pronaci no ostajem im na raspolaganju za sva pitanja na: d.antunovic@libellus.hr Dakle, shema ce biti ista: pitajte sto vam god padne na pamet, a ja cu odgovarati.

Sto se drugog Dade tice, onoga koji stoji iza Libellusa i vlasnicki i urednicki, vjerujem da će se i on vrlo brzo javiti po ovom pitanju, premda ne znam sto ce on odluciti vezano za svoj ostanak ovdje (odnosno za objavljivanje bilo kakvih novih vijesti o Libellusu na ovome sajtu), no ako se i on odluci na isti potez kao i ja onda ce svi nasi vjerni citatelji sve novosti o radu Libellusa moci pratiti iskljuciov preko sluzbenog sajta www.libellus.hr a siguran sam da ce i on (drugi Dado) biti dostupan svima (kao i uvijek, uostalom) za sva pitanja i odgovore preko svoje e-mail adrese. No da ne bih prejudicirao bilo sto, vise o tome ce on napisati kad uhvati vremena.

I da, cisto da se ne lazemo, onaj lik iz kojeg prsti mrznja, podlost, licemjerje i zavist, te koga mi je muka iti spominjati, nije dobrodosao u Makarsku, baš kao ni njegovi istomišljenici, jer MaFest je festival dobre volje, a ne zlobe. I neka to imaju na umu... I to nije moj stav, nego je to stav svih nas koji stojimo iza MaFesta. Dosad su svi bili dobrodosli, no odsad to vise nisu. Za ljude dobre volje potrudit cemo se da im ne fali ni pticjeg mlijeka i da MaFest zauvijek pamte po lijepome (jer ovaj MaFest bit ce najveci i najbolji dosad, pocevsi od unplugged nastupa velikog Seje Sexona iz Zabranjenog Pusenja na predMaFest partyju u Bookcafeu (19.5.) pa sve do zavrsnog partyja u istome tom Bookcafeu u nedjelju (23.5.) navecer), no prema mutivodama, licemjerima i beskicmenjacima vise necemo biti tolerantni jer ono sto je preslano ni psu nije drago...

Na kraju jos samo informacija da ce u noci s 23. na 24.5. (po zavrsetku druzenja u Bookcafeu, tamo negdje iza ponoci) MaFest u formatu u kakvom je dosad bio prestati postojati jer za ovakav oblik festivala - gdje smo svi k'o fol ekipa, a u stvarnosti se vecina brine samo o svom dupetu - zbilja vise ne postoji nijedan opravdan i logican razlog...

zato i pitam tko su ti

Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 14/05/2010 : 10:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message  Reply with Quote
Kako bih otklonila sve nedoumice, na MaFest nije dobrodošao, kako sad, tako i u buduće - Ratko Dragaš, te oni koji misle identično kao imenovana osoba.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/05/2010 : 10:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

A čuj, zašto birati kada su neke glave stvorene za podmetača.
quote:

Niko nema razloga bojati se dolaska na MaFest ni iz kojih razloga, a posebno nekih tamo imaginarnih batinaša. Tebi ide na čast što si se uopšte toga 'dosjetio' jer ni na koji način iz dosadašnje prepiske nisi imao razloga pomisliti da iko od organizatora MaFesta ima takve stvari i u primisli, a kamoli u planu. To što Curunir iznosi svoje paušalne ocjene nije i neće biti zvanična politika Mafesta, jer to nisu takvi ljudi, a ako mi ti i drugi ne vjerujete na riječ, onda shvatite da iz razloga što je MaFest toliko ispunjen sadržajem, neće biti vremena za nekakav obračun kod O.K. korala u kojem bi mogli nevini da ulete u unakrsnu paljbu.

Samo sam cinično skrenuo pažnju na nekoliko dotičnih postova gdje se pojedinci prozivaju kao nedobrodošli!I to od osobe koja nema veze s MaFestom,barem kao organizator istog.
Srećom bio sam na zadnja 3 Mafesta,pa iz prve ruke znam šta me čeka ak dodjem i na ovaj.O ekipi koja nam je domačin - samo najbolje!
Tak da ne brini,nema straha ni od pendreka a bogami ni od krigli!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 10:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

zato i pitam tko su ti

Nisu to neki nedefinisani 'ti', post je usmjeren direktno na dveribada i može se zaključiti da je on persona non grata na MaFestu. Gaston je možda mogao bolje naglasiti da se post odnosi i na dveribadove istomišljenike i da se neće dopustiti bilo kakve ekscese kao nastavak ovih svađa na forumu, ali da će se bilo kome zabraniti dolazak u Makarsku, neće.
Mada, ja se ne bih iznenadio ako se dveribad usudi pojaviti, da će ga zamoliti da napusti prostorije u kojim se održava MaFest.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 10:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

i kaj se onda sad mora preseravat sa izbacivanjima koja nemaju nikakvog smisla osim čiste osvete prema nekoj osobi ma koja ona bila

Sad i nema svrhe,dveribad ce se vratiti posle kazne na aukcije,Dade nece vise na sajt i to je to,s banom ili bez.
Jbmlg,valjda su i modovi ljudi pa ne odreaguju uvek kako ili kad treba.
Nije da ih branim,ali nemam volju ni da ih napadam. Sve ovo je ranije mogao samo Markos da spreci,on nije hteo da zauzima stranu. Mada ja to ne bih nazvao zauzimanjem strane,trebao je da kontrolise situaciju i da ne da na onog od 2 prijatelja koji je napadnut jer su oba u njegovoj kuci(glupog li termina,al' ajde).
Znaci,prijatelji,nema svadje u mojoj kuci - resite to negde drugde i tacka. Tako bih se ja postavio da mi se posvadjaju prijatelji u kuci.
Sad je kasno za banove a i ne verujem da je bilo koga briga.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 10:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ako znate link, pustite mi na PM, cisto da ostarim.. A citao sam ja ovaj forum i pre nego sto sam se registrovao, doduse povrsno, ali to nisam video...

Ja sam bio registrovan ali je i meni promaklo
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 14/05/2010 : 11:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Sretno u daljem radu momci!

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 14/05/2010 : 11:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

dragi moji poznati i nepoznati ---
stripovi.com nisu ni strip agent ni bookglobe ni veseli četvrtak ni libellus
stoga ne vidim zašto se svi dižete na zadnje noge jer i prije svih njih su stripovi.com bli a siguran sam i još dugo-dugo bu bili jer sama svrha stranice smo mi mali ljubitelji stripa koji uživamo laprdati (hvaliti i kuditi )o raznim stripovima
rasprave dveribada i d&d su njihove rasprave koje mi smrtnici u njihovoj biti ni ne razumijemo (ma koliko se pravili da smo upućeni i da znamo korijene svega )a samim time je i glupo davati komentare i ulaziti u takve rasprave
na forumima ima tisuću ljepih stvari i primimo se tih stvari i to komentirajmo i uživajmo dok smo logirani na www.stripovi.com

Samo da mahnem

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/05/2010 : 11:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Sve najbolje Dadama u budućem radu (kao i privatnom životu), međutim nije mi jasno čemu sva ova frka ???
Pa bilo je očigledno da će se ovako nešto desiti, i mislim da je bolje ovako ( za Dade , ne za nas "obične").
Pa i drugi su se ljudi uključeni u rad izdavačkih kuća povukli zbog sličnih stvari.Pa zar niko ne pamti da se nedavno urednik Lavirinta Dekara dok je vršio f-ju moderatora upravo povukao zbog ovakvih stvari, tj. svađa na forumu , a sa ljudima sa kojima privatno ispija piće - a povukao se pre svega zbog , takođe, Dveribada.
Forum će i dalje (normalno) funkcionisati.
Samo mi nije jasan stav ostalih forumaša tipa "ovo je moj zadnji post", "odoh i ja",....Kakvo je to proseravanje ?? I Aca i Telera stvarno poštujem i volim da čitam njihove postove ( iako je jedan zakleti Bonelijevac, a drugi NeBonelijevac). ali ova odluka koju su doneli mi je bezveze.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/05/2010 : 11:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Šta je sa Renkijem?
Da nas nije i on napustio?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 14/05/2010 : 12:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zašto se svi sekirate oko svega toga.Stripovi će i dalje izlaziti, i dalje će se čitati.
Sve ostalo je nebitno i ne tiče se nikoga osim sudionika.
Mi smo samo voajeri, u to jedino možemo biti sigurni.
Svi traže saveznike, prijatelje, neprijatelje.U pm.
Jebote kao da gledam španjolsku, ma ne španjolsku, brazilsku sapunicu.
Mogao bi prodavati maramice da sam pametan.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/05/2010 : 12:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Samo mi nije jasan stav ostalih forumaša tipa "ovo je moj zadnji post", "odoh i ja",....Kakvo je to proseravanje ?? I Aca i Telera stvarno poštujem i volim da čitam njihove postove ( iako je jedan zakleti Bonelijevac, a drugi NeBonelijevac). ali ova odluka koju su doneli mi je bezveze.

I meni je to naivno za vrtić.
Podsjetilo me na epizodu nadrealiti šou kada prave neki pjevački reality i jedan učesnik kaže: Meni je dedo najbolji! Ako dedo ispadne, odo i ja...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 14/05/2010 : 13:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Kažem ja vama, Gaston je, u pozitivnom smislu, bio pravi fakin. Fakinčina i pol!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/05/2010 : 13:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

mlad si još Sawitchu :)

a di ćeš da je stariji

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 13:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Pa zar niko ne pamti da se nedavno urednik Lavirinta Dekara dok je vršio f-ju moderatora upravo povukao zbog ovakvih stvari, tj. svađa na forumu , a sa ljudima sa kojima privatno ispija piće - a povukao se pre svega zbog , takođe, Dveribada.

Secam se ja,njegove ludacke najave mi strasno nedostaju
Trebalo bi ih ubaciti i u sam strip
I nazalost isto ga nema zbog dveribadovih glupih provokacija
Ako se dobro secam Dekara je tvoj zemljak Cacanin
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/05/2010 : 13:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Dekara je legenda

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 14/05/2010 : 13:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je to u redu, ali koji su fakini bili onaj Gaston i Dveribad. E, to su bila vremena...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 13:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Dekara je legenda

Najjace najave ikad. Kad napise za vas iz Hrvatske - "s one strane barikade je cena 15 kunilingusa"
Umirao sam od smeha
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000