Pa ti prvi napadas ljude i lazes, a onda glumis zrtvu. Necu dalje da trujem temu, videcemo se jednom, pa cemo se ispricati.
Ja sam se tek u ovom momentu sjetio da je vronski kriv za aferu Mirabilis, sve do sad sam se pitao zašto jadnog čovjeka napadate kada lupeta predviđanja kao i svak drugi na ovom forumu.
Ne druže moj, nije Vronski kriv za aferu Mirabilis već onaj ko očigledno uživa zaštitu na ovom forumu pa se njegovo ime i dalje drži u tajnosti a čisto sumnjam da moderatori ne znaju podatke onoga koji je kako na ovom forumu tako i na Krastarici i Fejsbuku prvi pustio vest o "novoj izdavačkoj kući"!
Ali ljudi stvarno NE ŽELIM više da pričam ni o Mirabilisu niti o predviđanjima o stripovima, dajte da se držimo teme ovog topica i ne pominjite ni vi više avete prošlosti!
Ne druže moj, nije Vronski kriv za aferu Mirabilis već onaj ko očigledno uživa zaštitu na ovom forumu pa se njegovo ime i dalje drži u tajnosti a čisto sumnjam da moderatori ne znaju podatke onoga koji je kako na ovom forumu tako i na Krastarici i Fejsbuku prvi pustio vest o "novoj izdavačkoj kući"!
Ma drug, što se mene tiče, možeš 20000 puta dijeliti pogrešne i neprovjerene informacije, nisi ni prvi ni posljednji, ali nije ti to dobro za zdravlje. Znam da je to profesionalna deformacija, ali ljudi se naljute pa onda bude i fizičkih deformacija, pa samo budi oprezniji.
Sajt(bar naslovna strana)izgleda odlicno.Pise da je u pripremi,nadam se da ce uskoro biti i ostatak. Ona rikna Gea izgleda neverovatno dobro,svaka cast,jedva cekam da izadje.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
...Kod tebe, jedno te isto kod mene i uvijek je bilo, ooooooooo, isto ludilo! ;))))
Vronski je definitivno neponovljiv; nadam se da ćemo ga upoznati u Kragujevcu! Gea od 250 dinara za 130 stranica, je povoljna kao i Tarzan; pretpostavlajući da tiraž sigurno nije ni blizu VČ-a.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
a jel možemo znat ko je to? ko se igra Tkača na forumu?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
aj ne lupaj nego reci tko je taj ili šuti zauvijek...ja npr. nemam pojma o čemu pričaš...daj nas prosvijetli ili ne piši svašta jer ćeš letit-zauvik...
Necu da budem partibrejker, ali mi ova Gea deluje kao nesto ama bas za decu...Ali ok, vredi pogledati o cemu se tu radi...
Koliko god da bi bilo interesantno videti nešto Bonelijevo što je skroz za decu - Gea to nije. Nije ni najmanje za decu, naprotiv.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.