forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

bvagner3
Senior Member

Croatia
2360 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 07/05/2010 : 20:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
imam 40-ak komada "keramički"rukom farbani,od 1986-(Dysney,Donald Duck)2kom,1989-(patuljci)2kom,1991-(kornjače)3kom,1993-(lavići)9kom,1994-(pande)2kom,1995-(dinosauri)9kom,1995-(morski pas)1kom,1996-(duhovi)2kom,1998-(vanzemaljci)2kom,metalni:samurai 3,victorio,i 3 metalna autića,i još par figurica kojima ne mogu odrediti naziv ili godinu.-koliko nudiš ?(može i zamjena za stripove)

#!??

Edited by - bvagner3 on 07/05/2010 20:53:26
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/05/2010 : 02:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
pola tog imam al nema veze,al daj javi mi na privatno sto te od stripova zanima,mozda imam za trejd:)

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!

Edited by - sonjecka on 08/05/2010 02:53:12
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2360 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 08/05/2010 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
javio....

#!??
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/05/2010 : 14:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
javim cim prije na mail sto sam pronsla kuci od stripova:)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 21:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Danas sam malo kopao po tavanu i pronasao nesto zanimljivo.Mislio sam da su mi i to maznuli sa onim mastersima ali sam se prevario.Ovo sam takodje dobio iz Minhena pre 20 i vise godina pa evo mozda ce neko znati o cemu se radi.Malo sak guglao i evo slike:
http://www.toyarchive.com/BattleBeasts/Figures/Series1.html
Od ovih imam 1,2,4,5,6,8,11,16,20,28.Zanimljive figurice,kada im se ugreje ovaj kvadratic na sredini pojavi se drvo,vatra ili voda,zavisi od igrackice.Da li jos neko ima neke od ovih figurica?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 10/05/2010 : 22:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
kul izgledaju,gradjom izgledaju na danasnje gormite,smao su ovi puuuuno bolji,gormiti su mi bezveze.

bvagner3 - poslala sam ti mail sa fotkama :D

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 19/05/2010 : 02:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Ima li netko gumene figurice strumpfova koje mu ne trebaju,
mozda ja imam nesto za razmjenu sto vas zanima
(npr. sličice na strumpfove za album iz 2006)

papataz - evo nesto za tebe :)
http://www.youtube.com/watch?v=XNPFsGRt0bQ

Edited by - sonjecka on 19/05/2010 02:57:33
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/05/2010 : 15:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Gde nam je Papataz,zazeleo sam se njegovih figurica?

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 20/05/2010 : 02:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
i ja :)

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 24/05/2010 : 21:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
figurice iz Beca! Nazalost nisam ih kupio, ali sam ih zato slikao ;)

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 24/05/2010 : 21:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/05/2010 : 23:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Drugar jel si ti to bio u Becu po te zato nema?

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 25/05/2010 : 00:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

natürlich

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/05/2010 : 00:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srleb

quote:

natürlich

Ja se vec zabrinuo sto te nema.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 25/05/2010 : 13:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
nisu loshe figurice i cijene su im iste kao u nasem Land of MAgicu :)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/05/2010 : 19:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Zapazio sam ovaj privezak Barta Simpsona.Oduvek sam zeleo da imam takav ali nikad nisam nasao.Sve sto sam video bile su neki kineski jako lose uradjeni.

Edited by - okiboki on 25/05/2010 21:14:00
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 25/05/2010 : 21:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ovakvih slika nikada dovoljno.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 25/05/2010 : 22:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zapazio sam ovaj privezak Barta Simpsona.Oduvek sam zeleo da imam takav ali nikad nisam nasao.Sve sto sam video bile su neki kineski jako lose uradjeni.

tek sada sam ga ugledao ...

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40911 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2010 : 23:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jebote, kao da gledam svoju kutiju sa igrackama od pre 25 godina... Nostalgija...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 13/06/2010 : 18:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo me, evo me! :)
Klinac mi padne sa bicikla i bicikl padne preko njega i - polomi mu nogu u potkolenici! Zbog toga sam u proteklih dva meseca bio apsolutno van sebe (sad je sve OK, konacno je skinuo gips) i van ovoga foruma :).

Nabavio sam u medjuvremenu MOTUC Hordaka i Vodenjaka, i Transformers Animated Arcee, kao i Blackout-a, koji je jos uvek na putu do mene...
Pomenuti klinac je mahom lezao u krevetu, tako da je on dobio nekoliko LEGO Creator setova, kao i jedan mnogo sladak City set sa Smarticem, 3177:

kao i pomenutih Gormita dovoljno da se popuni budzet neke omanje drzave :D.

Takodje, opasno sam se nalozio na Masterse- laznjake iz 80ih, sad sam nabavio ovaj lot:

Kad smo kod LEGO kockica, Sonjecka, imas pozrave od mog drugara koji ti je kupio Army Men Toy Story set, Nenad se zove (kao i ja) :D. Bio je kod mene sredinom maja, doneo mi neke igre za Gameboy sto mi je uzeo preko onog aukcije.hr sajta. Mali je ovo svet :).

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/06/2010 : 19:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobrodosao nazad!Zao mi je zbog malog ali dobro je da je sve u redu.Mi vec mislili gde si.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 17/06/2010 : 17:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
I meni je zao zbog malenog,gadno je to s gipsom,pogotovo ovako kad zatopli :/ Bitno da je sad ok i da je dobio legice :) Ovaj maleni set sa smartom je prekul,nekako mi ga je tesko rastavit i pobacat u kutije :)

uuu, pa odlicni su i laznjaci.
Ja sam jucer i danas imala veliki shopping, kupilo se WOW i Spawn figura za poklone,
http://chilejuguetes.files.wordpress.com/2008/01/series34_pirate2_photo_01_dp.jpg
http://www.articulateddiscussion.com/image.axd?picture=2009%2F1%2FBloodElfPaladin1.jpg
http://www.warcraftmall.com/Images/actionfigures/WorldofWarcraftSeries2GnomeWarriorSprocketGyrospringActionFigure.png

sebi jos i jos legića, da, cak sam uspjela osvojit i nagradu u Rumunjskoj i dobit jos kockica za kolekciju http://legokocke.blogspot.com/

evo sto se pokupovalo
http://www.brickset.com/detail/?Set=8085-1
te lukavim nacinom, po barkodovima (posto su u neprozirnim vrecicama,pa lako dobijes duplog) sakupila sam i ovu novu kolekciju figova

uskoro stavim fotke i kolekcije gumenih strumpfova, poludih za njima u zadnjih mjesec dana i sad ih vec imam preko 50 :D

Nenad je super bio,posalo mi je taj jaaaako zeljeni set, sad su dosli ti setovi u Split,al nitko ne moze platit ono veselje kad mi ih je poslao prije nekoliko mjeseci. Predobar set i predobar lik!Pozdravi ga!Svijet je malen,a pogotovo na internetu!

AHAAAA,tu su nestale te igre za game boy koje ja sad trazim,hahahaha

Edited by - sonjecka on 17/06/2010 18:08:41
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 18/06/2010 : 09:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Jesu te mini figure u kesicama stigle u Hrvatsku? Verovala ili ne, samo zbog njih razmisljam da menjam mobilni - kupio sam novi telefon pre sest meseci, ali nema citac bar - kodova, a od oka tesko da mogu da procenim koji je koji kod... Jedino ne znam kako da objasnim zeni: "Znas, draga, postoje te cikice u kesicama. I medju njima ZOMBIJI! I sad, treba mi novi telefon..."
Nekako mislim da nece ici :D.
Ugalvnom, nadam se da su stigle, i da ih uvozi Magma, odnosno Turbo Limac - onda ce uskoro i kod nas.

Sto se Strumfova tice, nenormalno se sprecavam da se navucem na to :D - em nisu skupi, em ih ima mnogo, sto znaci moju sigurnu propast... Sad- zasad, zadovoljavam se Strumfovima iz Kinder jaja i tesim se da ce dogodine, sa igranim filmom, biti mnogo vise Strumf- stvari da se pokupuje...
A koliko znam sebe, necu stati dok ne budem imao 99 razlicitih malih Stumfova, plus klona Licka, plus Velikog Strumfa, plus Baku i Deku Strumfa i Strumfice :P.

Jos jedna stvar za koju se nadam da ce doci do nas jesu Toy Story igracke iz Toy Story Collection, kao na primer ovaj Vudi:
http://www.youtube.com/watch?v=CPr8N2QXies
imaju jos Baz, Dzesi, Krompirko, RC Car i Reks, i Meda Lotso od ovih novih likova.
Ali! Postoji i kolekcija "Andy's Room" i u njoj ima npr. kanta sa vojnicima, Slinky Dog i ko zna sta jos... A sve izgleda kao da je sislo sa filmskog platna! Must have!
Jedino sto ovi iz prve kolekcije kostaju u SAD 50 dolara, sto znaci da kod nas ne mogu da budu ispod 50 evra... eh. Samo da dodju, smislicu vec nesto!
"Dobro, onda! Prodacu jednu od mojih jetri!"
(Homer Simpson)

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 18/06/2010 : 13:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Stigle su, al samo u jedan Turbo Limač,vjerojatno su uzeli samo jednu kutiju da vide hoce li se prodavati jer su dosta skupe s obzirom koliko bi trebale bit,cijena im je 20 kn(mrvu manje od 3 eura).
Ne treba ti mobitel, naprintaj si barkodove za europu i lako ces naci figurice,nije nikakav bed,jednostavne su crtice,gledaj uvijek broj zadnjih,meni je decko 6 komada bez greske pronasao. Trebas jos sarmirat tete da ti dopuste da prckas po kutiji i dobijes zombije.:D
A zombiji su prekul,planiram uzeti jos zombija za neku dobru scenu slozit.

Strumpfovi - Ja sam se sprijecavala iako od malena imam nesto figurica,i onda kad su dosli u kinder jaja gotovo je. Da,s filmom bi moglo doc jos finih figura,al bojim se da im cijene ne poduplaju.

mmm Toy Story genijalne su igracke [[[ HOCU TO!!!]]],al bojim se da nece doci u TL, tko zna, vec sam pokupovala par LEGO TOy Story setova koji su mi super.

hahaaha,i ja cu prodat original nokte i dam gratis ono sto mi od liposukcije ostane!

Edited by - sonjecka on 18/06/2010 13:51:15
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 18/06/2010 : 17:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
U ovoj turi zombiji, u sledecoj legionari- ubilo se za army building... Samo sto je to realno preskupo. Pa oni Impulse setovi sa jednom figurom su bili i po 3.5 evra! Sad su malo skuplji, samo City je jos po istoj ceni :).

Nego, u proslom postu se nisam osvrnuo na GameBoy. To je jos jedna stvar koju sam zeleo od malih nogu, i onda sam pre par meseci kupio TRI komada - svakom u kuci po jedan, jedan bas original boje bele kafe i dva crvena, i neko vreme sam bio zadovoljan, Ali, ona cuda PROZDIRU baterije - cetiri baterije za cetiri sata aktivnog igranja... sad uzmi u obzir da smo i klinac i ja imali po Pokemon igru, sto znaci da smo punili Pokedex-e kao ludi, ali i da nam je dnevno trebalo po minimum osam baterija, a to je vec na dnevnom nivou bilo vise nego sto smo platili GameBoy-eve :D...
Na kraju sam nabavio GameBoy Advance, sa internim punjacem baterija, i PROGLEDAO - ne samo zbog baterija, vec i sto sam mogao da igram i GBA i GBC naslove, mada i dalje najvise volim original GB igre. Potpuno obozavam osmobitna ostvarenja, tako da npr. stalno mupujem kod Kineza kopiju osmobitnog Nintendo Entertainment System-a (u proseku izdrze po godinu pre nego crknu :)) i igre za njega.
I taaaako :).

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000