odlicno...sjajan strip,sjajna kolekcija..bilo bi sjajno kad bi napravili zavrsetak serijala,nije Ken zasluzio da ostane u zatvoru...treba da jase slobodan prerijom...pa makar i na nebeskim pasnjacima
odlicno...sjajan strip,sjajna kolekcija..bilo bi sjajno kad bi napravili zavrsetak serijala,nije Ken zasluzio da ostane u zatvoru...treba da jase slobodan prerijom...pa makar i na nebeskim pasnjacima
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Ako bi se nekome forumašu, koji ide ove godine na Mafest, dalo uzeti za mene jednog Milazzovog Kena iz najnovije ture (recimo "Dašak slobode") pa zamoliti autora za kakav crtežić, posvetu ili potpis bio bih mu jako zahvalan! Uplaćujem lovu unaprijed (cijena stripa + poštarina). Znam da je tlaka, ali nemam pojma koga da pitam. Hvala!
pa idu ti dečki iz rijeke pa ih zamoli
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Originally posted by Poli A za koga onda vazi cijena 80 kunica na Fibrinoj stranici? Kolika je cijena u SK Libellusu?
Pa lijepo ti na Fibrinoj stranici piše da su to cijene koje su u striparnici Libellus, a da na drugim mjestima diljem zemlje i svijeta cijene mogu varirati i ovulirati. http://www.fibra.hr/index.asp?cat=8 (na dnu stranice)
Da, sve kuzim. Samo mi je cudno kako je u "domacoj" striparni skuplje... mada govoriti da je nesto skuplje/jeftinije ako je u pitanju (doslovce) 1 kuna i nije vrijedno razgovora.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Hvala Markose za velicanstveni posao! Isplatile ti se sve muke oko posla (nocni prijevodi i sl.) Toliko je rijetko kod nas da se posao uspjesno privede kraju, da gotovo ne vjerujemo kada je gotovo. I pohvala za secer na kraju! Svih 7 brojeva imaju istu cijenu, iako epizoda 75 Donaverov karavan ima preko 300!!! stranica. Izdavaci, ugledajte se na legendu! Sada ocekujem Dzudasa!!!!
Nikad nisam citao Kena, sjecam se kao djetetu crtez mi nije pasao..a sad me nesto peca da pocnem citati...pa mogu li se svi brojevi kupiti ili je tesko naci neke brojeve..kako ide sve u vezi brojeva..jel ima reprinta brojeva kje nema itd...
btw, od svih izdatih imal koji broj Kena u boji,..slucajno nabasah na dva tri francuska Kena u boji jel to Milazzo bojao ili francuzi..ako neko zna..Milazzo mi se sve vise i vise svidja...da nije Fibrine Orke ne bih mozda nikad ni znao nista o Milazzu
Izgleda da nema nekih brojeva od 13-18, ali to treba provjeriti s Dadom. Milazzo je bojao mislim samo prvog Kena, ostalo je radio Mantero, ako se ne varam (te francuske i poslije ostale koji su preformatirani u albumski format). Jedini koji je radjen direktno u boji je #62 - Dah i san.