samo sam dao par prijedloga. čekam da neko drugi krene, pa ću se uključit.
Originally posted by King Warrior
drzite se teme
Originally posted by adriano
predlažem slijedeče teme: NOB 41-45, hrvatsko proljeće, domovinski rat, rat u bosni, Kosovo - dio Srbije ili neovisna republika, uloga crkve u predizbornoj kampanji.
bob je več bio prva žrtva spamanja tako da mislim da je bolje da se ne zezamo.... Izgleda globinjo gubi na kredibilitetu(nitko od moderatora ga ne sluša(!???) )
bolje da se držimo teme,idem ja na aukcije malo kupovati stripove...........
nego ajde dajte prve utiske sa mafesta!!!!!!!!!!!!! i slike!!!!!!!!!!!! Pitanje za one koji kupuje stripove kod hotela Meteor -JEL IMA NEŠTO OD KAPETANA MIKIJA (GLANCER!!!?)
@offtopic Iskreno nisam znao da to znači "M" kad napraviš sa prstima, uvijek sam mislio da je to neka furka na sotonizam i te gluposti (kao vražji rogovi)..
@offtopic Iskreno nisam znao da to znači "M" kad napraviš sa prstima, uvijek sam mislio da je to neka furka na sotonizam i te gluposti (kao vražji rogovi)..
pa čuj ja nikada nisam ni pomislio na to,na sataniste i te stvari(brrr),nego sam uvijek mislio kako je to M kao slovo M početak od Metalica,Megadeth,....i njihovi fanovi mašu tim prstima i to....ali možda si ti u pravi i ja u krivu ne znam stvarno. Za mene je to M haha
pa i je .u pravu si.kakvo M to su rogovi ka simbol pobune itd
ups,ja sam mislio da je to M eh onda ču prestat da mašem tim "rogovima"
ZANIMA ME DA LI NETKO IMA PRIJEVOZ ZA MAKARSKU ALI SAMO ZA SUBOTU (JEDAN DAN), DOVOLJNO JE samo I AKO SE NETKO VRAĆA IZ MAKARSKE U RIJEKU U SUBOTU, za tamo mogu busom, al za nazad nemam ? unaprijed zahvaljujem
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Na Kacicevom trgu (glavnom u Makarskoj). Eto, ja nisam bio nijednom na Mafestu (za ovu godinu mi je najvise zao), ali bio sam ko klinac pre dvadeset godina, nekoliko puta u Makarskoj, pa eto znam je ko svoj dzep. :))
A moran malo Taman se vratija... Par zagora extra, par običnih, NN gigant novi, Eternaut i Neznanac 1
Dobro je za početak.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Možemo i da bacimo opklade : A Prebili su Dveribada B Dveribad nije ni došao - uplašio se C Uz ćepi su se pomirili , ali su se kasnije pijani pobili D Uz ćepi su se pomirili i obećali Markosu da će se vratiti na forum E Prave se da se ne poznaju
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!