forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serijal "Žikina dinastija" ("Lude godine")
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 20/05/2010 : 19:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
znaci, ove ludorije uvek volim da gledam sa caletom i sestrom.
i uvek se smejemo do suza kao da nam je prviput :D
naravno, mozda su svemirci krivi za sve, ali za ovaj smeh gidra je jedini krivac!
of kors, sve to prestaje (valjda) kod 8 dela, one poslednje a la video produkcije nit me zanimaju, nit mogu da ih gledam duze od 3 sekundi :/

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/05/2010 : 21:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Najjaca scena u istoriji kinematografije je kada se prijatelji spustaju na onim kolicima sa gajbama i kada padnu... To ne smem vise da gledam, bojim se infarkta..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/05/2010 : 09:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
U vikend dvobroju dnevnog lista "Pravda" koji je juče i danas na kioscina veliki intervju koji je radila moja malenkost sa Zoranom Čalićem, scenaristom i rediteljem "Žikine dinastije"!
;)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/05/2010 : 10:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvalite me usta moja

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/05/2010 : 10:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Pa ne hvalim sebe već sagovornika koji je bio odličan kao što su mu uostalom i filmovi bili odlični!
;)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000