Author |
Topic  |
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 23/05/2010 : 14:17:59
|
quote: Originally posted by anto
Razmišjlam da u Kragujevcu napravimo ekipe ( u sportu) Bredovci protiv Dampirovaca !
A sta cemo mi koji volimo obojicu? |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
paranoid
Junior Member

344 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 24/05/2010 : 21:00:25
|
zaokruzen serijal od 18 epizoda + specijalci koji izlaze i koji se odvijaju nakon serijala koliko sam shvatio |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 24/05/2010 : 21:51:29
|
quote: Originally posted by REJS
Wooow!Brad Barron! neznam sta mi se u ovom stripu svidelo:ambijent,podsecanje na Teleskopulosa ili zato sto sam ga citao tamo gde sam procitao prve stripove,ali opasno sam se navukao na ovog junaka. Najzad se i za probirljivog nadje ponesto.
E napokon da vidim da se još neko pored mene (i Mikada ) navukao na Bred Berona. Obećanje nije loša epizoda, kao što kaže Grujah bilo je i boljih, ali meni se sviđa kao i ostale.Kod BB jednostavno sve mi epizode "pašu"
Momci, niste jedini!   |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 24/05/2010 : 23:28:12
|
Također se pridružujem BB fanovima  Ja nažalost u posljednje vrijeme ne stignem čitat Brada zbog obaveza, ali čim mi prođu ispiti aktivnije ću se uključit u rasprave na ovom topiku. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 02:44:46
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Procitao sam keca . Dojmi mi se . Kako se dalje odvija radnja, posle oslobadjanja i da li vredi da pocnem da uzimam? Cudno, nijedan Bonelli nije pogodio ono sto ja hocu (i Marti me zamara, a da ne pricam o Zagoru, Teksu ili Mister Nou), a ovaj ima nesto sto mi drzi paznju  
Vredi da se uzima. Ja licno nisam ljubitelj vanzemaljaca i sl., ali mi se BB bas svidja. Po mom misljenju bolji je od Dampira.  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 02:49:24
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Procitao sam keca . Dojmi mi se . Kako se dalje odvija radnja, posle oslobadjanja i da li vredi da pocnem da uzimam? Cudno, nijedan Bonelli nije pogodio ono sto ja hocu (i Marti me zamara, a da ne pricam o Zagoru, Teksu ili Mister Nou), a ovaj ima nesto sto mi drzi paznju  
Vredi da se uzima. Ja licno nisam ljubitelj vanzemaljaca i sl., ali mi se BB bas svidja. Po mom misljenju bolji je od Dampira. 
Mrk! A svidja ti se "fanta ciko" Jebao te i grof i Baron Rakoshi! Citaj si tamo Zagora i ne palamudi da ti se ne smeju ljudi!
|
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 02:55:07
|
@ dobri vojA
Pa nisam rekao da je bolji od DD, nego od Dampira. I to je moje misljenje, ne znaci da sam u pravu (a jesam  ... uvek    ). I sto se javljas ovde na topic BB i pricas protiv njega?! Pa ce te izedev fanovi.   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 02:58:11
|
quote: Originally posted by Kit Carson ....I sto se javljas ovde na topic BB i pricas protiv njega?! Pa ce te izedev fanovi.  
Za sta ce me IZEDEV?  |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 08:29:59
|
Bred je dobar strip, poslednja epizoda je solidna, ali kao da je uvod u vecu pricu. nekako se bezveze zavrsava ako nema nastavak. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/06/2010 : 10:30:03
|
Doco, banovan si sa topica zbog spama i vređanja starijih forumaša. Ovo ti je druga kazna i traje dva meseca, znači do 3. avgusta tekuće godine. |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
Posted - 03/06/2010 : 10:34:32
|
ajde anto, super-ultra Bredu fenu, objasni sta je smek na ovog junaka sta se bori protiv izvanzemaljaca!   
A šta da ti objašnjavam, to je ili ti se sviđa ili ne. Mene je ovaj Faraci kupio sa par odličnih Dilanovih epizoda. Kod Breda ima istu tu lakoću priče, priča mi prosto klizi dok je čitam; nije sad to ne znam kakva priča, ali za opuštanje savršena.A i crtači su mi odlični. |
 |
|
mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
Posted - 03/06/2010 : 10:45:13
|
ajde anto, super-ultra Bredu fenu, objasni sta je smek na ovog junaka sta se bori protiv izvanzemaljaca!   
A šta da ti objašnjavam, to je ili ti se sviđa ili ne. Mene je ovaj Faraci kupio sa par odličnih Dilanovih epizoda. Kod Breda ima istu tu lakoću priče, priča mi prosto klizi dok je čitam; nije sad to ne znam kakva priča, ali za opuštanje savršena.A i crtači su mi odlični.
Koje su to epizode? |
https://religiopedija.blogspot.com/ https://bonelistripovi.blogspot.com/ |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
Posted - 03/06/2010 : 11:35:19
|
quote: Originally posted by mikado
A šta da ti objašnjavam, to je ili ti se sviđa ili ne. Mene je ovaj Faraci kupio sa par odličnih Dilanovih epizoda. Kod Breda ima istu tu lakoću priče, priča mi prosto klizi dok je čitam; nije sad to ne znam kakva priča, ali za opuštanje savršena.A i crtači su mi odlični.
Koje su to epizode?
Ovako napamet jedna je Veliki san, jedan od prvih DD od Veselog. Kada se setim javlajm ti ostale. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 03/06/2010 : 18:43:46
|
Fora je u tome sto odredjene stvari imaju magiju,kada bi neko trazio precizan odgovor nikada ga ne bi dobio.Shekspir, Van Gogh, Dali,Bred Barron jednostavno imaju nesto u sebi sto privlaci.Za razliku od Dampira koga jednostavno koliko se trudio nemozes da zavolis. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/06/2010 : 19:15:56
|
Samo toliko, svaki put kad dobijem novu turu VC, prvo se bacim na BB i MN.  Ovaj put su to bili brojevi 7 i 8. Dosta simpatican serijal, plus sto je kratak plus plus specijalci.  |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 04/06/2010 : 19:41:10
|
Fora je u tome sto odredjene stvari imaju magiju,kada bi neko trazio precizan odgovor nikada ga ne bi dobio.Shekspir, Van Gogh, Dali,Bred Barron jednostavno imaju nesto u sebi sto privlaci.Za razliku od Dampira koga jednostavno koliko se trudio nemozes da zavolis.
   |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
 |
|
PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 05/06/2010 : 02:52:51
|
Fora je u tome sto odredjene stvari imaju magiju,kada bi neko trazio precizan odgovor nikada ga ne bi dobio.Shekspir, Van Gogh, Dali,Bred Barron jednostavno imaju nesto u sebi sto privlaci.Za razliku od Dampira koga jednostavno koliko se trudio nemozes da zavolis.
To oko Breda i Dampira, kod mene je upravo obrnuto
Iako volim SF, BB nije mi nista posebno. Br.1 mi se jako dopao mora da priznam, ali sve nadalje do br.6 bilo mi je onako, ni-super-ni-lose, pa postao sam indiferentan-nije me bilo briga o prici, pa sam odlucio da ga prekinem citati.
A kod Dampir-a, tacno je da je start serijala bio prosecan posebno Colombo-ve epizode, ali Boselijev scenaristicki rad kako serijal ide nadalje sve mi je bolji i bolji i vec ima 10-tak super epizoda koje bi rado preprocitavao i uzivao. A crtaci su mi izvrsni - posebno Majo i L.Rossi, pa, bar za sada, uvek radosno docekam novi 'Dampir' na trafici.  |
Edited by - PJ24MKD on 05/06/2010 02:58:17 |
 |
|
nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/06/2010 : 14:48:27
|
Kako neko može da ne voli Breda Berona?
Pa čovek izgleda kao Apolon, glava Đorđeta Klunija na telu Arnija Šrafcenigera.Šta, malo vam je? Pa čovek je učestvovao u iskrcavanju u Normandiji i ostalim viđenijim iskrcavanjima US Marinaca u WWII, ima toliko medalja da ne može sve da ih pokači na svoje telo nego mora da vodi i jednog ortaka sa sobom kad hoće da se qrči.Još ste skeptični? Ali on je po povratku u USA završio osam fakulteta i postao "neki veljiki Dr.Mr.", persona kojoj se obraća Pentagon u trenucima krize. Šta sad kažete? Sram bilo one koji tvrde da je samo malouman čovek mogao da plasira ovakav strip u 21. veku, te da će ako već treba da čitaju sranja, čitati Supermana jer je to bar sranje sa tradicijom.
Priznajte, da je ovo šes'et neka i da imate osam godina, voleli biste Breda više od tate i druga Tita zajedno. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 05/06/2010 : 18:50:15
|
Jbg niko nista ne voli na silu ili planirano,ali ocigledno je da strip ima nesto nostalgicno u sebi.Ja do pre mesec dana nisam taj strip ni primecivao, sve se promenilo kada sam procitao par brojeva.I ne mogu da objasnim zasto mi se svidja. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Topic  |
|