forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zašto nema devojaka na forumu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2010 : 17:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by srdjandj

Ma ovo je sve u cilju spasavanja foruma, koji je zapao u letargiju, nove seksualne teme će vratiti forumaše koji su otišli...

što radi recesija
nego kolega, otkud ti znaš da će seksualne teme vratit forumaše koji su otišli?

Ne znam da li će ih vratiti, pretpostavljam.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2010 : 17:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Ma ovo je sve u cilju spasavanja foruma, koji je zapao u letargiju, nove seksualne teme će vratiti forumaše koji su otišli...

Pa nisu otišli na neki drugi erotski forum, pa da ih mi vraćamo ovim topikom, a verovatno im je sexa preko glave...

Profo, brate, o sexu ćemo da raspravljamo u Kragujevcu, nadam se i nekim Šumadinkama!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/05/2010 : 17:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

a sumnjam da će nam tako nešto uspjeti...
mislim, ja bi prije očekivao da će ljudi pomislit da smo neki seksualni manijaci kad ih pokušavamo ovako nagovorit na povratak.
isto, kak profesor kaže, nisu oni sad na nekom drugom erotskom forumu pa da se idemo natjecat.
a nešto znati i pretpostavljati su dvije različite stvari ;)

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 23/05/2010 17:13:30
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2010 : 17:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

a sumnjam da će nam tako nešto uspjeti...
mislim, ja bi prije očekivao da će ljudi pomislit da smo neki seksualni manijaci kad ih pokušavamo ovako nagovorit na povratak.
a nešto znati i pretpostavljati su dvije različite stvari ;)

Ovde je bilo reči o seksualnim odnosima muškarac-žena i šta je tu nenormalno i manijakalno?

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/05/2010 : 17:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Opšte je poznato da su stripofili loši ljubavnici(čast nama izuzecima). Postoji i istraživanje na ovu temu, pa evo rezultata nastalih na osnovu izjava, sada već bivših, devojaka nekih stripaša:

91% devojaka kaže da su njihovi partneri zahtevali da prilikom sexa budu obučene u kostime strip junaka, uglavnom super heroja.
73% devojaka je reklo da su njihovi momci prilikom ejakulacije uzvikivali: "jelenskih mi rogova", "svih mi brkova moje porodice", "munje i gromovi", "AAAAAAAAAHHJJJJJAAAAAAAKKKKKKK"
45% devojaka tvrdi da su partneri od njih tražili da prilikom sexa uzvikuju: "tuc*aj me Zagore", "veliki ti je k'o u Velikog Bleka i tvrd kao stena", "liži mi picu kao što bi Flok kosku", "bolji si od Dilan Doga" i sl.

Eto zašto nema devojaka na forumu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2010 : 17:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

Opšte je poznato da su stripofili loši ljubavnici(čast nama izuzecima). Postoji i istraživanje na ovu temu, pa evo rezultata nastalih na osnovu izjava, sada već bivših, devojaka nekih stripaša:

91% devojaka kaže da su njihovi partneri zahtevali da prilikom sexa budu obučene u kostime strip junaka, uglavnom super heroja.
73% devojaka je reklo da su njihovi momci prilikom ejakulacije uzvikivali: "jelenskih mi rogova", "svih mi brkova moje porodice", "munje i gromovi", "AAAAAAAAAHHJJJJJAAAAAAAKKKKKKK"
45% devojaka tvrdi da su partneri od njih tražili da prilikom sexa uzvikuju: "tuc*aj me Zagore", "veliki ti je k'o u Velikog Bleka i tvrd kao stena", "liži mi picu kao što bi Flok kosku", "bolji si od Dilan Doga" i sl.

Evo najnovijih saznanja iz naučno-istraživačkog centra...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/05/2010 : 17:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

sve znaš.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 23/05/2010 : 17:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Zato sto su stripofili u filmovima i Crtanim filmovima poput Simpsonovih predstavljeni kao streberi i debili,sto je tacno u nekih 70 posto slucajeva.
Zene ne privlace nedorasle licnosti,cvikerasi i momci tromih i pihtijastih oblina a same zene ne citaju tu tematiku tipa western avantura itd.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/05/2010 : 17:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Ovde je bilo reči o seksualnim odnosima muškarac-žena i šta je tu nenormalno i manijakalno?

ništa nije u tome nenormalno (seksualni odnos između pripadnika dva različita spola), nego je šašavo to što je ovaj forum posvećen stripovima, a mi sad tu pričamo o spolnim odnosima i na temelju toga ih kao pokušavamo vratit natrag

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 23/05/2010 17:32:23
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2010 : 18:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
ali ih zato ima na xvideos.com (devojaka)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 23/05/2010 19:00:55
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/05/2010 : 22:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by anto

ali ih zato ima na xvideos.com (devojaka)

Evo lepo kaze Anto xvideos.com.Idite tamo dok jos nije kasno,ovde cete se tesko omastiti.I ovo malo devojaka sto forum ima uskoro ce pobeci.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000