Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 12/05/2010 : 09:57:03
|
Stvarno solidno, samo da je priča malo duža... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 13/05/2010 : 15:40:40
|
Pročita sam ga upravo... Crtež: 10/10 - jednostavno su me očarali neki prizori, ko npr. na stranicama 37 (najdonja slika, lip prikaz primorskog gradića), 59 (srednja slika), 90 (cila stranica) i tako... odličan crtež ako se mene pita ![](icon_smile.gif) Priča: 8/10 - jednostavno, ali zanimljivo, ne znan šta da više kažen. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
kandraks
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 19:38:56
|
Zanimljiv i vrlo dobar strip! Crtez odlican, prica jednostavna i kratka, sve u svemu prezadovoljan sam! Za nijansu mi je ipak losiji od prethodnog Rubinijevog Almanaha...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
tenay
New Member
![](icon_star_gold.gif)
115 Posts
Member since 02/04/2010 |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 23/05/2010 : 18:45:05
|
Odlicna epizoda, dobra prica, super crtez ... sta drugo da se kaze. A naslovnice rasturaju, pogotovo njihov utisak. Ovaj Bisi super crta, trebo bi vise Zagora da radi... Jesam li ja jedini koji je primjetio da ona dvojica strazara iz zatvora koja prate Digging Bila izgledaju kao Bud Spencer i Terence Hill...? Inspiracija ili sta...? |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/08/2010 : 19:14:49
|
quote: Originally posted by Ultras
Najzad Bisi ![](icon_smile_approve.gif)
Da vidimo šta taj mladac zna ![](icon_smile_tongue.gif)
Crta slicno kao i pokojni Marcello, samo je jos bolji. Sve u svemu izuzetno detaljan i dobar crtez, mada nije tipicni zagorov. Prica lagana, nista posebno ali ipak zabavna. |
|
zagorovac
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 15/06/2011 : 19:51:30
|
Evo nema nista novo..Ima li sta kod vas?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 15/06/2011 19:51:39 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|