jedno pitanje . LL je imao 12 izdanja za Mafest, Fibra tehnoočeve,neznanca i ken parkere,Darkvud je imao Tarzana,Beli put 100 metaka! Šta je sa Strip Agentom i Bookglobeom ?????? Evo kraj je petog meseca, a SA je izbacio neku zajebanciju sa avionima, a BG 7 ili 8 albuma koje kupuje 50-tak kolekcionara.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
jedno pitanje . LL je imao 12 izdanja za Mafest, Fibra tehnoočeve,neznanca i ken parkere,Darkvud je imao Tarzana,Beli put 100 metaka! Šta je sa Strip Agentom i Bookglobeom ?????? Evo kraj je petog meseca, a SA je izbacio neku zajebanciju sa avionima, a BG 7 ili 8 albuma koje kupuje 50-tak kolekcionara.
Strip Agent: Aster Blistok integral 3,4 Krcko integral 1 Tanguy i Laverdir integral 3 Tex Gigant org. 2,4,5,21
Bookglobe: Punisher
Oni albumi mi nisu dovoljni jer ih nisam ni kupio; ne kažem da su loši, ali ne mislim ni da su nešto posebno, tako da ima drugih prioriteta. E ovo dole su ti prioriteti.Jedva čekam.Renki je spomenuo da će se ove godine pojaviti čak dva Tangija. A očekujem najesen od istog izdavača i integrale Bernard Prins i Džeremaje.
Što se tiče BG, baš me interesuje šta je sa Bluberijem,Mladim B. i Maršalom B.? Šta je sa Kortom ? Šta je sa Integralima (XIII,Plave Bluze,Nataša,Žil Žurdan,Kosmički putnici,...)? Da li će objaviti Linkolna (6. nastavak)?
Što se tiče BG, baš me interesuje šta je sa Bluberijem,Mladim B. i Maršalom B.? Šta je sa Kortom ? Šta je sa Integralima (XIII,Plave Bluze,Nataša,Žil Žurdan,Kosmički putnici,...)? Da li će objaviti Linkolna (6. nastavak)?
bernard je još nabacio za ovu godinu:3 corta,fort wiling,bernard prins,4-5 bluberija
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
žalosno mi je hvaliti mafest na mjestu na kojim "krivaca" više nema iz znanih i manje znanih razloga - ali kao i svake godine (a bio sam na skoro svima, ali opet govorim samo iz osobne vizure) - svaki je bio sve bolji i bolji ovaj će mi ostati nezaboravan iako sam došao kraće no ikad nažalost - HVALA GASTONU i DADI - a ratko može da se stidi zbog ovog p.s. fali jedino mrmot iz V...A ali istjerat ćemo i njega iz jazbine još jednom...
bernard je još nabacio za ovu godinu:3 corta,fort wiling,bernard prins,4-5 bluberija
za one koji nisu pomolili glavu iz birtija i meteora, i za one koji još dvoje koji je gradić najljepši na jadranu a što se onih sportskih susreta tiče, evo jedinih sportaša na forumu, sve drugo po birtijama i s izgovorima tipa 'zvizdan je', 'ko će poslin ručaka'... a evo malo i nas sa gostima
if you tolerate this, then your children will be next